MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.750
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: MEIZU M2 Note
Izašao 5.1.7.0.A stable, gore je 😃

1 0 hvala 2
14 godina
Z004, sa te stranice jel ovo meizu m3 note? Nesto je i na kineski pa da budem 100% siguran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ovo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ovo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Skidaj brate sa meizufans.eu i zaboravi kineski, jer ćeš nešto krivo stisnut i brickat uređaj.

1 0 hvala 1
14 godina
MEIZU M2 Note

Zašto ne OTA(over the air) update, čemu download i onda prebacivanje na mob?

root

0 0 hvala 0
14 godina
Ako misliš na mene za meizu m3 note od kolege, ni uz najbolju volju nismo mogli naći kako skinuti update. Netko je napisao ovdje gdje naći u postavkama i ja to nisam našao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

I na m2 i na m3 sam radio update na dva načina:
Skinem update.zip sa stranice na prvoj slici, kopiram u root telefona, ugasim telefon i držim stisnuto volume up+power. Nakon toga sam povuče update,te po završetku izbrišem update.zip sa telefona.
Drugi način je preko update na telefonu na koji se dolazi izravno preko ikone kao na drugoj slici ili preko settings, about phone i system update kao na slikama 3 i 4. Na oba načina se dolazi u update koji je na petoj slici. Nakon toga pobrisem update.zip u download/firmware.
Nakon instalacije sa app removerom pobrisem aplikaciju security jer mi i na m2 i na m3 dosta često zamrzne viber pa ne dolaze poruke i to od flyme 5, na flyme 4 je bilo ok.
Što se tiče signala u koprivnici i na lenišću sam imao 4g na oba utora na tele2 i T-mobile. Očito nešto ne štima sa tvojim mobitelom

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 18:14 (Z004).
9 godina
Evo pete slike.
Inače na m2 sam probao staviti I verziju ali sam je koristio samo par dana jer je hrvatski jezik nepotpuno preveden, te rijetko izdaju update pa sam se vratio na A. Na m3 je još lošije prevedeno, po meni postavke niti 50% pa sam odmah stavio A verziju.
14 godina
Hvala puno Z004 na objašnjenju i slikama. Koristit će nadam se svima nama koji se manje kužimo u sve to. Ako izbrišeš aplikaciju security kako onda čistiš smeće ili samo ovako zatvaraš aplikacije i to je to...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...
Hvala puno Z004 na objašnjenju i slikama. Koristit će nadam se svima nama koji se manje kužimo u sve to. Ako izbrišeš aplikaciju security kako onda čistiš smeće ili samo ovako zatvaraš aplikacije i to je to...

Mislim da ima otprilike 20 tak aplikacija koje možeš pobrisati nakon rootanja.

Skini Ccleaner.

root
9 godina
Po stoti put već ! Ne brišite aplikacije već zamrzavajte zbog više razloga.
1. Ako krivo izbrišeš nema povratka, a kod zamrzavanja imaš isti efekt ali možeš u bilo kojem trenutku vratiti

2. Kod flashanja novog software-a aplikacije koje su zamrznute ostaju zamrznute

3. Ako izbrišeš aplikacije, kod ponovnog flasha ti se vrate i moraš ponovno brisati 20-30 app-ova

3 0 hvala 2
14 godina
Gogo222 kaže...
Po stoti put već ! Ne brišite aplikacije već zamrzavajte zbog više razloga.
1. Ako krivo izbrišeš nema povratka, a kod zamrzavanja imaš isti efekt ali možeš u bilo kojem trenutku vratiti

2. Kod flashanja novog software-a aplikacije koje su zamrznute ostaju zamrznute

3. Ako izbrišeš aplikacije, kod ponovnog flasha ti se vrate i moraš ponovno brisati 20-30 app-ova

Ima povratka, system app uninstaller ima trash, samo vratiš.

Ja osobno volim da ih nema, i uvijek brišem.

root
9 godina
Sad sam zamrznuo onu security app i nećete vjerovat da samo ona guta cca 150MB rama. E da, notifikacije dolaze trenutno 😃

2 0 hvala 1
13 godina
MEIZU M2 Note

Mali OT ali htio bi pohvalit WOWshop u kojem sam uzeo mob Meizu M2.

Nakon što su mi se pojavile crvene crte po ekranu ,mob je poslan u njihov servis u Varaždin poštom ,nakon što su pregledali mob zaključili da je otišao ekran i pošto se čeka cca 35dana za novi ekran poslali mi umjesto toga novi mob.

Sve skupa trajalo 2 tjedna,naravno mob pod garancijom ,tako da za svaku preporuku.

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 21:41 (kc-kb).

0 0 hvala 0
9 godina
U biti meni je prošao root i odjednom se maknuo flyme account, ali root je i dalje tu tako da je to ok. Osim ako ti taj račun ne treba za nešto drugo. Probaj re-flashat ili se vrati na 5.1.6.0.A

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
evang kaže...

Mali OT ali htio bi pohvalit WOWshop u kojem sam uzeo mob Meizu M2.

Nakon što su mi se pojavile crvene crte po ekranu ,mob je poslan u njihov servis u Varaždin poštom ,nakon što su pregledali mob zaključili da je otišao ekran i pošto se čeka cca 35dana za novi ekran poslali mi umjesto toga novi mob.

Sve skupa trajalo 2 tjedna,naravno mob pod garancijom ,tako da za svaku preporuku.

Kolega,mozes li saznat tko je ovlašteni servis u hr za meizu telefone?! 

Hvala ti

13 godina
MEIZU M2 Note

Nemam ti pojma,ja sam njima slao jer sam kod njih kupio,a sad dal baš da je netko ovlašteni servis sumnjam.

Imam ja sad biserno pitanjce,dakle stari M2 mi je bio A verzija i na njemu sam imao ovaj FlyMe 5.... ,ovaj koji sam sad dobio ima 4.5.4I verziju ,na službenoj stranici pod Global sad stoji najnovija verzija 5.1.6.0G i pokušao sam ručno stavit no nije mi dalo,u čemu je caka sa tom sad G verzijom?

Eh i A verzija je imala onu aplikaciju (plavu sa flyme ikonicom) preko koje se moglo saznat i skinut sve dostupne nadogradnje,ova I to nema ,jel tak i kod ostalih koji imaju I verziju?

0 0 hvala 0
13 godina
Evo i ja sam postao ponosni vlasnik M2 note. Za sad mu dajem cistu desetku, ni jedan mobitel me nije tako brzo odusevio. Baterija, ekran, kamera(HDR mu je zakon), sucelje.. Ma bas kako treba bit :)
Gore je 5.1.7.0A (nema Hrv jezik), sve radi savrseno.
Nadam se da cemo se citat jos dugo!
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Welcome to the club 😃
9 godina
Evang zaboravi "G" verziju ? Ne valja. Već je bilo riječi o tome. Stavi "A"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
U biti meni je prošao root i odjednom se maknuo flyme account, ali root je i dalje tu tako da je to ok. Osim ako ti taj račun ne treba za nešto drugo. Probaj re-flashat ili se vrati na 5.1.6.0.A

Treba mi da mogu root-at (da mogu maknut dosadne oglase), nema mi u settingsima opcije za root pod securty.

Tnx, nadal sam se da postoji neko drugo rješenje

9 godina
To je rješenje, čas posla😃
11 godina
MEIZU M2 Note

pozz kako se pokazao telefon,kvaliteta i ostalo rad,kupio bi ga za poklon jednoj osobi pa da nebi crko nakon tjedan dana hahah

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gogo22 kako si zamrznuo security aplikaciju. Hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
Ali bolje nemoj. Ja sam vratio jer nisu dolazile notif. zs Whatsapp
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Preko OTA stavio 5.17.0. A i izgubio se Google play, instalirao gooogle installer, ima gooogle play, ali ne mogu ništa istalirati preko google play, javlja grešku.  Gmail instalirao preko APP.Može pomoć?

0 0 hvala 0
9 godina
Već je bilo riječi o tome, znači izbriši google account, restartaj mob. i ponovo napravi google prijavu
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Hvala na pomoći! Proradio google play!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice