- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni nisu ostale, tj sve sve brisalo osim slika i takvih stvari
bloatweara nisam imao, samo sam moralo skinut google installer sa appstora
inace sad za betu instalirat (neznam jel se pricalo o tome) je dovoljno skinut za meizu stranice, jer je to sluzbena beta, i samo je pokrenut sa moba, znaci kao normalan update se moze stavit, bez roota i ikakvih kemijanja
znaci LINK, stavit na mobitel i pokrenut sa mobitela direktno
EDIT : link zeza, ugl na stranicu http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html, pa ima da 2 taba, kliknes na desni i onda skidanje (Flyme OS 5.6.3.1 beta)
Instaliralo mi je pun k kineskog smeca taj 5.6.3.1 beta.
Mozda ima veze s kojeg si firmwarea isao.. jer ono meni nema nista bloatwearea
Probrao sam upgrade na ovaj firware sa slike i sad imam samo crni ekran. Dok drzim volume up + power ili volume down + power button mob se samo restarta svakih 10 sekundi.
to je neka jos novija verzija? neznam, nisam probao jos
izgleda da sam sretnik buduci da mi je sve iz prve savrseno radilo

Nema natpisa, samo crna slika s ledicama upaljenim.

Isto.

Skinuo sam s ovoga 4. taba gore zato ima vise MB. Kad upisem u google translate pise telecomunications a ovaj tvoj je public.
Zašto ne bi skidao s te stranice, to je službena stranica? Ja isključivo sve od tamo skidam i nikad problema. Kod njega je stvar što je izgleda skinuo Betu za "Q" verziju softvera, a ne za "A" (public) i te verzije su očito različite i to ne samo u veličini fajla i vjerojatno nekompatibilne. Trebao bi probati skinuti s prvog taba verziju od 931 MB pa onda probati update napraviti - ako uopće uspije ući u Recovery opet...
Pa kakve ima veze čega ima ili nema na Meizufans? To je službena stranica i shodno tome na njoj se mogu skinuti sve 4 verzije OS-a (A, U, M i Q). No, samo za A i Q postoje nove beta verzije i on je greškom skinuo krivu - nije zato stranica kriva...
Pa kakve ima veze čega ima ili nema na Meizufans? To je službena stranica i shodno tome na njoj se mogu skinuti sve 4 verzije OS-a (A, U, M i Q). No, samo za A i Q postoje nove beta verzije i on je greškom skinuo krivu - nije zato stranica kriva...
Ja mislio da je to verzija bez bloatware kad ono cigla.
No, jesi li uspio opet ga upogoniti s nekom drugom verzijom?
Kako rootati Meizu Note 2 na flyme 5.0 beta.
Ne nalazim na svom računu nikakvu opciju dozvola kao na Flyme 4.5.4
U kontaktima ne mogu staviti sliku kontakta. Izaberem sliku pritisnem Ok ali se ništa ne dogodi!?

No, jesi li uspio opet ga upogoniti s nekom drugom verzijom?
Ne, ne znam kaj da radim. Volume up ili down + power button ne radi nist.
nisam baš razumio što točno napraviti.
Preko mobitela ne mogu jer mi stoji da je to najnovija verzija, a upgrade što imam na partijici što s njim (imam ga i na računalu)?
Jel tko naručio zaštitno staklo? Imam preklopnu zaštitu pa bih za promjenu uzeo staklo. Buni me kad tražim nude onu zaštitu na lijepljenje šta se dobije uz mob, a meni treba baš staklo. Ako može netko da preporuči koje najbolje odabrati.
http://s.aliexpress.com/ZfmY3mqi
(from AliExpress Android)
Ja sam kupio ovo prije 3-4 mjeseca. Odlično je,ni crtice nema na staklu. Probao sam grabati ključevima i nožem i ništa nije ostalo.
Stoop, jednostavno skini ponovo update.zip ako ti ovaj koji si skinuo nije dobro instaliran. Eto, sa starim se nemoraš mučiti. Skini ovaj najnoviji.

zadnjih mjesec i nešto dana sam koristio beta 5.5.12.31 koji je radio stvarno bez zamjerke. iz ciste dosade sam odlucio napraviti upgrade na zadnju verziju 5.6.3.15 iako sam vidio na xda forumu da ima problema od verzije 3.8. sa cuclanjem baterije. I nakon što se sve instaliralo mobitel mi je pojeo 60% baterije u roku sat vremena,a zapravo ga nisam ni dotaknuo. pa sam instalirao verziju 5.6.3.1 i zasad sve ok.