MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 363.516
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
Jel zna neko zašto ne mogu staviti video na instagram?
Kada snimam direktno iz aplikacije, onda mogu, no kad želim učitati iz galerije, neće. Samo izbaci ovo: 'There was an issue importing your video. Please try again.'

I još jedno pitanje, kako mogu prebacivat kartice(tabove) u chromeu?

0 0 hvala 0
15 godina
MEIZU M2 Note

Gdje kupiti Meizu m2 (mini) internacionalnu verziju? Može link? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Bok Meizuejaši,

imam problem koji mi je strasno poceo ici na k, facebook messenger, njegova ikona razgovora na pocetnom ekranu mi stalno blinka i leti po ekranu.  da li je netko imao takav problem, nisam uspio nista pametno naci. probao sam reinstal messengera.

1 0 hvala 0
11 godina
grlunosober kaže...
Jel zna neko zašto ne mogu staviti video na instagram?
Kada snimam direktno iz aplikacije, onda mogu, no kad želim učitati iz galerije, neće. Samo izbaci ovo: 'There was an issue importing your video. Please try again.'

I još jedno pitanje, kako mogu prebacivat kartice(tabove) u chromeu?

Ovo je poznat bug u flymeu, milism da su ga sad na flyme 5 tek rješili.

Što se tice chromea, u postavkama aplikacije iskljkuci merganje tabova sa recent appsima i onda ćeš dobit ikonu za promjenu tabova

jurica_m kaže...

Gdje kupiti Meizu m2 (mini) internacionalnu verziju? Može link? Hvala

A toga ti sad i u nas ima koliko oces, po 1400kn idu, ja sam svoj uzeo u linksa, i drago mi je da jesam. Krepala kamera dan nakon kupnje, odmah rješavaju po doa proceduri, po meni se isplati dat koju kunu više za to.

Btw sad imam i m2 i m2 note, koliko god mi flyme ide na živce s nekim stvarima, toliko su mi neke super, pogotovo baterija i kamera.

Vidim da je izašla beta flyme 5 za mx4/m1 note, nadam se da ćemo i mi dobiti uskoro. Dosta bugova rješeno, recent apps više nalik na lollipop itd. 

14 godina
MEIZU M2 Note

Ovo mi je prvi pametni telefon :D pa jos par pitanja.

Da li je potrebno skidati neki antivirus,cleaner itd ili je dovoljan ovaj koji dolazi vec u postavkama ?

dalje da li treba nesto podesavati u (neznam kako bi nazvao) task manageru da li nesto moze stalno raditi i tako usporavati rad ili trositi bateriju mislim moze li nesto sto netreba u pozadini raditi aiko se izaslo iz te aplikacije..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
josip7 kaže...

Bok Meizuejaši,

imam problem koji mi je strasno poceo ici na k, facebook messenger, njegova ikona razgovora na pocetnom ekranu mi stalno blinka i leti po ekranu.  da li je netko imao takav problem, nisam uspio nista pametno naci. probao sam reinstal messengera.

Meni se to počelo događati nakon najnovijeg update, toliko živcira da moram jednostavno zatvoriti ikonu...

9 godina
neaktivan
Ista stvar se i kod mene...
9 godina
čekanje na imenik

u zadnje vrijeme (i prije nove A nadogradnje od prije nekoliko dana) kad otvorim imenik treba cekati oko 20 sekundi da se pokazu kintakti, te nakon toga jos oko 20 sekundi kad otvorim bilo koji kontakt

mislio sam da ce bug nestati sa novom nadogradnjom ali nista...

jel ima netko slicnih problema i kako ste to rijesiili ?

hvala ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: čekanje na imenik

imao sam taj problem i riješio ga tako da sam prvo upgradao na zadnju verziju a onda vratio na tvorničke postavke...zadnji put nisam brisao kineske app nego ih spremio u folder...sve radi ok...

14 godina
Imam m2 note, orig. A verzija na koju sam instalirao I verziju. Ženi sam kupio I verziju. Interesantno je što menu u postavkama nije isti. Na org. I verzji je čaj i manji, tj. nudi manje opcija.
PROTIV

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

jel ima netko link za najnoviji international rom za meizu m2 mini, pronašao sam samo za note

0 0 hvala 0
11 godina
MEIZU M2 Note
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note
evo da na pravoj temi ostavim post. kupio nedavno meizu note 2 i sve divno i krasno odlicne karakteristike mobitela i ona krece jedan mali problem koji se pretvorio u veliki.nisam dobivao notifikacije od vibera ili mejla jer kao da se jednostavno sam iskljuci iako je u postavkama sve ok i da bi dobio por na viber moras bas uci u njega provjeriti jel ima por.kasnije sam istarazio da je to cest problem neki su ga rijesili a nekima to rijesenje nije radilo kao meni i tako sam pokusavajuci svasta resetirao mob na tvornicke postavke i izgubio onaj google launcer i sad nemogu ni google play instalirati.neke aplikacije sam skinio sa njihovom app centra ali ove app da bi pokusao ponovo instalirati google play ne sljakaju. ..i tako bi sad najradje razbio mob kolko me nasekira.inace odlican ekran,brzina,kamera.
Moj PC trajni link proslijedi na e-mail
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note
evo uspio sam preko tutorijala na prethodnoj stranici ponovo instalirati google play.hvala na tutorijalu
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...
evo uspio sam preko tutorijala na prethodnoj stranici ponovo instalirati google play.hvala na tutorijalu

Za notifikaciju Vibera, WhatssAppa i Gmaila instaliraj SutoSyncAccount Activator.

12 godina
MEIZU M2 Note

Da li se sad isplati uzeti ovaj mobitel? vidim da vas dosta ima nekih problema, dok se u prvom postu poredi sa G3. Planiram uzeti Internacionalnu verziju, ali nakon svih komentara sad sam u dilemi.

http://www.itrevolucija.org/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isplati se svakako, problemi koji se javljaju kod nekih korisnika su vezani uz određene verzije softvera i - uglavnom se daju riješiti ažuriranjem. Ja sam ga kupio ženi prije 3 mjeseca, ima stariju kinesku verziju softvera s kojom je došao i nikakvih problema pa tako niti s notifikacijama (Gmail, Viber i W.App uredno dolaze). S International verzijom nemam iskustva, ali koliko sam shvatio ponešto je različita... 

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Posjedujem Meizu M2 Note već 4 mjeseca i nemam nikakvih problema s njim osim što je bilo sitnih dječjih bolesti...

Kupio sam 22.12. i ženi isti mob i imam slijedeči problem ako to mogu nazvati problemom. 

Na mobu je A verzija FLYME 4.5.4.A i problem je što ne mogu napraviti preuzimanje najnovijeg softvera 4.5.4.2  jer nigdje nema ikone UPGRADE ILI NADOGRADNJA kao na mom mobu.

Tražio sam svuda po mobu i jednostavno ne znam naćin kako napraviti update softwera, a što je inače vrlo jednostavno. Stoga molim za pomoć ako netko zna da objasni što napraviti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ista tako je bilo i kod mene. Nisam imao ikonu update...kinez ju je obrisao jer ako nadogradis gubis hr jezik.vrlo lako sam riješio problem. 1.uradi root na mob.2.Skini sa trg. play fx file explorer (običnu i root apk.) 3.Skini zadnji ROM ili koji želiš na mob.4.pomoću fx file explorera prebaci ROM u fajl sistem(root).5.ugasi mob. i pomoću tipki ga pokreni u recovery modu i instaliraj ROM. I imati ćeš ikonu update
9 godina
neaktivan
Ista tako je bilo i kod mene. Nisam imao ikonu update...kinez ju je obrisao jer ako nadogradis gubis hr jezik.vrlo lako sam riješio problem. 1.uradi root na mob.2.Skini sa trg. play fx file explorer (običnu i root apk.) 3.Skini zadnji ROM ili koji želiš na mob.4.pomoću fx file explorera prebaci ROM u fajl sistem(root).5.ugasi mob. i pomoću tipki ga pokreni u recovery modu i instaliraj ROM. I imati ćeš ikonu update
9 godina
neaktivan
M3d0 kaže...

Hvala na odgovoru i pomoći ali mislim da ću vratiti mob jer je kupljen kod nas. Nemam živaca ni volje to radit i izgubit HR meni. To mi se desilo kada sam kupio svoj mob koji je imao ikonu UPGRADE i A verziju te je nakon update-a na njemu U verzija koja nema HR meni. Inače sam jako zadovoljan a mobom ali ovo je previše. Vratit ću ga i kupit XIAOMI REDMI NOTE 3.

17 godina
MEIZU M2 Note

ima sada jednostavna metoda za promjenu firmware-a

metodu 3 gledaš

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

isprobano na m2 mini

MI4W

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Evo, ja sam novoregistrirani korisnik, dulje vrijeme pratim, a registrirao sam se zbog jednog problema u vezi novoga mobitela kojega sam kupio.

Radi se o Meizu M2, mini verziji. Skoro sve radi sjajno, međutim imam problem u neku ruku u povezan s problemom o kojem se govori baš na ovoj stranici.

Prelistao sam dosta stranica, ali nisam našao rješenje baš za ovaj problem.

Notifikacije mi dolaze redovito i to za sve aplikacije, ali su vidljive samo u status baru, dok na ikonama aplikacija nema brojčana obavijest o propuštenim događajima. To mi je glavni problem i ne znam kako da ga rješim.

Još se i ne mogu registrirati na Flyme account, preko kompa mi ne šalje konfirmacijski kod na mail, dok na mobitelu isto ništa ne mogu.

Radi se o mobitelu kupljenom u elipsu, hrvatskoj trgovini (zbog hrvatske garancije), a Flyme verija je 4.5.30 verzija. Ne piše mi niti I niti A verzija, samo to.

Nadam se da netko zna kako pomoći..

0 0 hvala 0
11 godina
To ti je 4.5.3 O. Posebna verzija za ceskog uvoznika koji i nasima prodaje. Imam istu verziju, sve radi ok, mislim da launcher i inace ne podrzava broj obavjesti na ikonicama.
14 godina
neaktivan
MASVA kaže...

ima sada jednostavna metoda za promjenu firmware-a

metodu 3 gledaš

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

isprobano na m2 mini

može link za firmware m2 mini i verzija

ne znam koji da skinem

16 godina
MEIZU M2 Note

odi na meizufans.eu i imas sekciju firmware

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Evo link na službenu stranicu: Flyme 4.5.4I mini

13 godina
MEIZU M2 Note

Pozdrav svimam,zapikirao sam se na ovaj mob,zanima me kad bi ga uzimao u nekom našem dućanu da li bi dobio internacionalnu verziju odnosno da li se to ikako može provjeritkod kupovine?

Jel imate još koji savjet na što pripazit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sakho kaže...
sakho kaže...

Danas kupio meizu m2 note, stavio verziju 4.5.4A, koja nema google play. Skinuo sam preko app centra google installer, instalirao mi google play, sinkronizirao mi kontakte ali mi jednostavno neće skidati aplikacije. Javlja mi stalno error retrieving information from server rpc s-7 aec-7krv v5mm-bdgma. Probao sam restartati mob, nekoliko puta pobrisati i ponovno instalirati google play ali bez uspjeha. Zna ko u ćemu je problem?

Evo riješio sam problem tako da sam skinuo s AppCentera Google service updater i onda je proradilo.

kako da nađem Google service updater upišem u tražilicu i nema ga

14 godina
neaktivan

Upiši samo Google ili Google Services...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice