MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.422
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
MEIZU M2 Note
neznam jel sam nesto u postavkama namjestio ali kad sam u fb messengeru aplikacija mi prelazi preko cijelog ekrana, tj preko status bara, jel zna netko kako to rijesiti???
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
Weather aplikacija ne smije se smrznuti, bez nje alarm ne radi.

Iz MTK Eng Tools moze se ukljuciti AMR-WB (kvalitetniji zvuk) za GSM pozive

0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...
neznam jel sam nesto u postavkama namjestio ali kad sam u fb messengeru aplikacija mi prelazi preko cijelog ekrana, tj preko status bara, jel zna netko kako to rijesiti???

itko??

14 godina
MEIZU M2 Note

weather sam izbrisao, instalirao željenu alarm app i sve radi

PROTIV

0 0 hvala 0
15 godina
MEIZU M2 Note

evo jos jednom saljem poruku, nadam se da ce netko tko zna nesto o ovome reci nesto.. problem je na slikama i dogada se samo u fb messengeru.. I drugo, dobio sam mobitel i sve mi je cudno. tesko pronalazim svaku postavku uredaja. Dal trebam instalirati neki drugi rom za manje smeća na njemu ili azuirat ovaj sad sustav.. i ako da kako, nisam nasao nikakvu updater uplikaciju

prelazi preko status bara aplikacija prelazi preko status bara aplikacija
opet prelazi preko status bara i nista se ne vidi (sat, sotale notifikacije) i kada kliknem za neki smajl pojavi mise ovaj prpazan prostor dolje opet prelazi preko status bara i nista se ne vidi (sat, sotale notifikacije) i kada kliknem za neki smajl pojavi mise ovaj prpazan prostor dolje
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 21:21 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ljudi, pomagajte zaribao sam mob:( Registrirao se na flyme po uputama u prvom postu. Rootao ga i skinuo supersu. Instalirao app qurantine i izabrao aplikacije koje ste vi tu naveli. Problem je sto mi se cini dasam stisnuo i flyne screen pozadina sta vec i nakon toga mob se ugasio. Kad se upalio pokaze meizu na crnom ekranu i kad dode bijeli ekran i plavi oblak flyme samo vrti taj oblak i nema dalje. Kad ga pokusam ugasiti on se restarta i opet isto. Spojio ga na pc. Na dnu ekrana od pc pokazuje da je mob spojen i cini mi se u davice takoder, ali nigde ikone od note 2 kao prije pored local c i d. Ima li nade da se to sredi. Nemam internet na pc vec samo od zene mob. Pogledat cu kasnije da li se tko od vas javio. Da li da ga nosim na servis, mozda najblje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Navodno bi se dugim paralelnim pritiskom na Power i Volume Up (mob prije toga iskljuciti) trebao podici Recovery - na M2 Mini mi nece, u Recovery mogu uci samo softverski iz Flymeja. Vidi:
http://www.hardreset.info/devices/meizu/meizu-mx4/

Tada, ako imas update.zip na root direktoriju, mozes napraviti 'upgrade' pa sve iznova.

Alternativno, u Recovery ili upgrade mozes i pomocu ADB komandi (bojim se da si za to u Flymeju morao omoguciti USB debugging, ako nisi, da nece ici), vidi
https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
13 godina
Pokusao, ali ne uspijevam nista. Kad stisnem power i volumen tipku upali se i pojavi se zuti trokut sa usklicnikom i ponudi mi samo restart, a start opcija je tamna i ne reagira. Stisnem restart i opet isto. Odnjet cu ga na servis. Nema mi druge. Moze li se to uopce srediti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Pokusao, ali ne uspijevam nista. Kad stisnem power i volumen tipku upali se i pojavi se zuti trokut sa usklicnikom i ponudi mi samo restart, a start opcija je tamna i ne reagira. Stisnem restart i opet isto. Odnjet cu ga na servis. Nema mi druge. Moze li se to uopce srediti? 
Flyme screen je aplikacija koja se nesmije smrzavati. Isto se i meni desilo jer nisam znao ali riješio sam problem sa te dvije tipke (za gašenje i regulaciju glasnoće). I ja sam se mučio cca 15 minuta dok nisam pronašao kombinaciju držanja te dvije tipke istovremeno i meni se pojavljivap žuti trokutić i nešto je pisalo ne sječam se više šta. Uglavnom mob se na taj način vrača na tvorničke postavke i samo je potrbno opet instalirat sve aplikacije i to je to.
13 godina
Sad si me razvselio:) Sutra ujutro cu pokusavati dok ne uspijem ako Bog da. Sad radim nocnu i pisem sa lg 760p. Dobro da ga se nisam rijesio. Hvala vam puno momci. Nadam se da cu uspjeti to srediti. Veliko hvala:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Power i Volume Up rzati dok se ne ispise Meizu.
Tada otpustiti Power, drati i dalje Volume Up.
Kad se makne Meizu, pustiti Volume, uci ce u Recovery.
Imas Upgrade i/ili Clear Data, ja bih na tvom mjestu uzeo oboje za hard-reset
10 godina
neaktivan
Naime, upravo sam probao, opisana kombinacija stvarno otvara Recovery
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Čitam dosta po netu o ovome mobu, pa onda nadjem i svakakvih gluposti koji mi ni malo ne pomazu oko kupovine. Nekoliko njih je prijavilo da ne mogu uploadovati video ili slike na FB ili Instagram. Da li neko  ima problema sa tim? Da li je to izolovan slučaj, kao neki bug ili jednostavno Flyme nije dobro ispoliran? Imam Lumiu i dosadila mi je upravo zbog zajebancija sa aplikacijama. Evo svidio mi se baš ovaj Meizu, al sudeći po komentarima ima dosta toga sto ne radi dobro

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 9:33 (karington88).

1 0 hvala 0
13 godina
Meni je mobitel odlican i nikakvih problema nisam imao dok ga sam nisam onesposobio:) Evo i dalje pokusavam uci u recovery, ali ne ide. Problem mi je sto se restarta pa ga moram drzati na 2% baterije pa kad se ugasi onda opet probati. Da ga mogu iskljuciti sam onda bi mozda i uspio. Nema druge nego pokusavati do kraja mjeseca;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nemam opciju za editirati proslu poruku... Baterry lower than 20%, upgrade disable. Tako pise kad se pojavi zuti trokut i usklicnik. Mozda je u tome problem jer mi je svo ovo vrijeme baterija ispod 20%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vam radi alarm, meni radi samo ako stavim da zvoni za 1h, probao sam stock alarm, sleep i clock od googla, poslije sam maknuo stock clock... Micao sam neke stock aplikacije, al nisam mogao naci listu svih nepotrebnih. Moze preporuka za neki dobar alarm

1 0 hvala 0
13 godina
Problem je bio sto sam drzao bateriju ispod 20%, a lijepo pise da ispod 20% upragde disable. Ako se bira najblesaviji forumas prijavite me slobodno;) Uglavnom sada nudi sistem upragde i clear data. Kad izaberem oboje odbija sistem upragde, a kad pokrenem samo clear data i pokrenem mob opet vrti pocetni plavi oblak flayme i tako stoji. Kad ga spojim na pc pojavi se direktorij ili kako vec Recoverey(F) i prazno je skoro 1 gb. Vjerovatno bi trebao skinuti upragde i ubaciti prek pc pa pokrenuti sistem upragde i clear data. Moze li netko staviti link gdje da to skinem. Ovaj lg 760p me izluduje, a morat cu do frenda da to skinem jer nemam wifi. Ajde molim vas ako.je to to da mi netko stavi i da zavrsim ovu muku;)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Za sve Meizu modele, po svim verzijama i edicijama, update.zip-ovi:
http://downloads.meizufans.eu/

Moras ga staviti u root na "ugradjenu" karticu (tamo su download, dcim itd priginalni folderi) ne na umetnutu vanjsku SD karticu.
13 godina
Zgf, i dalje se mucim iako napredujem korak po korak;) Skinuo najnoviju verziju i pohranio na pc. Spojim mob na pc i pojavi se jedino direktorij recovery(F) koji ima 974 mb free of 974 mb. Fajl koji sam skinuo ima 902 mb. Kad ga ubacim u taj recovery onda uradim sistem upgrade i clear data i on instalira i kad se restarta opet isto, vrti plavi oblak flayme. Ako uradim extract na taj update fajl onda dode nekih 1,3 gb i ne stigne u taj recovery direktorij. Gdje sad grijesim? Jedino sto mi se nudi kad spojim mob na oc je taj recovery direktorij.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skinuo sam 4.5.4 a verziju od 902 mb. Uredno uradi upgrading i restarta i opet nista.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sorry, ne znam sto dalje napraviti. Update.zip se mora staviti takav kakav je na serveru, recovery ce ga sam raspakirati. Mozda da pitas na XDA forumu, npr:
http://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496

Takodjer, mozda turista (ovdje) zna vise, da ga pitas na PP.

Napisi alo bude napretka, za druge. Sretno
10 godina
neaktivan
Sorry, ne znam sto dalje napraviti. Update.zip se mora staviti takav kakav je na serveru, recovery ce ga sam raspakirati. Mozda da pitas na XDA forumu, npr:
http://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496

Takodjer, mozda turista (ovdje) zna vise, da ga pitas na PP.

Napisi alo bude napretka, za druge. Sretno
13 godina
Ipak je uspjelo jeeeeee;))) Kakvo olaksanje. Zgf, hvala ti do neba za svu pomoc i strpljenje, dao Bog da imao uspjeha u svemu. To je taj pistupak kako si ti naveo. Prva stvar baterija mira biti iznad 20%, tu sam kiksao. Znaci postupak tocno kako ti kazes. Sad sam pogledao na mob i nakon nekog vremena uspjelo je. Sretan sam jos vise nego kad sam ga tek dobio jer sam se uvjerio da je mob stvarno odlican. Hvala i ako je ikako moguce volio bi te pocastiti;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Super - drago mi je da ti je uspjelo i da je M2 ponovno ziv. Ustrajao si, nisi gubio nadu. Javit cu ti se na PP, zanima me par detalja (zlu ne trebalo)...

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Ima li iko iskustva sa popustima na ovim sajtovima?   11.11.2015 je valjda neki njihov praznik Single's Day - dan samaca, pa je tada ludnica sto se tice sopinga i popusta koji idu i do 50% cak. Aliexpress kao dio Alibaba grupe ce imati te popuste. Navodno postoje i opcije da se uplati depozit-rezervacija proizvoda, i na dan popusta ostatak love. Ja sam razmisljao da se strpim do tog datuma, pa da vidim sta se desava. Sta vi mislite o tome? 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 mini

Pozdrav ekipa! Trebao bi malu pomoc.. naime trebam flashat rom na m2 mini. Instrukcije prema Zgf—ovom postu su odlicne i jednostavne ali problem je da linkovi na stranice meizufans sa FW ne rade tj otvore se i sve pet ali download  pocne i onda nakon par sekundi iskoci fail i nikako da to rijesim. Na sluzbenim meizu nema nikakav FW za m2 mini  kao ni na xda forumu. Pa ako netko zna neki link koji funkcionira bio bi puno zahvalan ☺

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako da odaberem preferred sim card za sms poruke, tako da mogu koristiti neku drugu messaging app
Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj Google Drive s aplikacijama (Google Installation, Adaway, Flyme Tools - nisu specificne bas za Mini),
te update.zip-ovima za M2 Mini A:
https://drive.google.com/folder/d/0B8IB-_AFMne5aHJQY3F0Tkpxenc/edit

Ako netko ima jos koju korisnu aplikaciju koja se ne moze skinuti s Google Playa a da radi na M2 (Mini), mogu ju dodati (trazim npr. Xposed, BusyBox, Viper4Android)

Inace, Meizuov sluzbeni download server (ima ROMove za M2 Note A,I ; za Mini nema nista)
http://www.flyme.cn/en/firmware.html
15 godina
neaktivan
Jel rade flyme tools za mini m2, jesi ih probao install?
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav ljudi,

stigao mi je jutros M2 Note, mogu reć da je bomba od mobitela za te novce, ali su mi dan pokvarile ove "sitne bolesti" na njemu - Evo odustajem nakon dobrih 5-6 sati provedenih u pokušaju instaliranja normalnog google playa putem kojeg bi mogao sve drugo instalirati. Pojma nemam što više napraviti, pa ako tko može dati savjet zlata bi vrijedio:

Naime app store-a uopće nemam instaliranog (niti nakon vraćanja tvorničkih postavki), umjesto njega tu je Trg. Play koji zapravo ne radi (radi sve osim downloadanja bilo čega). Imam 4.5.3A verziju. 

Ako se manualnim putem instaliraju aplikacije većina ih ne rade kako treba jer su ovisne o google store-u (Gmail i ta ekipa).

Pokušao sam i instalirati internacionalnu verziju FlymeOS-a ali to nije išlo, valjda je neki problem sa root-om jer mi BusyBox radi probleme tj ne želi se instalirati do kraja.

p.s. Čitao sam o istom problemu sa nedostatkom meizu app store-a već prije na ovom forumu ali u komentarima nije napisano kako je problem riješen.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice