MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.197
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
MEIZU M2 Note

Može li se malo smanjiti agresivnost ekspozicije?

Koji god video gledam ta ekspozicija baš divlja.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: MEIZU M2 Note
SHELBY_09 kaže...

LINK  $165.99 + $15.79 postarina s EU skladišta = $181.78 = 1257,01 kn (cak manje nego što sam rekao) prema današnjem tečaju

Ja pripremio novac za kupnju meizu m2 note. Da li je ovo najpovoljniji(siguran)link za prodaju? Nadam se će nakon lg 760p ovo biti pun pogodak Surfanje, viber, youtube, iptv(nogomet)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 17:05 (mariclius).
16 godina
mariclius kaže...
SHELBY_09 kaže...

LINK  $165.99 + $15.79 postarina s EU skladišta = $181.78 = 1257,01 kn (cak manje nego što sam rekao) prema današnjem tečaju

Ja pripremio novac za kupnju meizu m2 note. Da li je ovo najpovoljniji(siguran)link za prodaju? Nadam se će nakon lg 760p ovo biti pun pogodak Surfanje, viber, youtube, iptv(nogomet)...

Ja sam sinoć naručio baš s ovog linka, a i par ljudi prije mene je uzelo i sve je bilo ok, tako da ne bi trebalo biti problema.

14 godina
MEIZU M2 Note

Još par pitanja ako može

Da li uzeti odmah Nillkin case(futrola) na tom linku ili posebno?Kad stisnem na tom linku Nillkin case cijena se ne mjenja.Vidim SHELBY_09 da si stavio i International version pa me zanima hoću li ja sa jeftinijom verzijom i sa slabijim znanjem uspjeti srediti da mi radi barem na Engleski ako ne može na Hrvatski? Ako zapnem da mi vi ovdje pomognete

Više me prpa da neću skontati mob nego da je link nesiguran

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 18:05 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...

Još par pitanja ako može

Da li uzeti odmah Nillkin case(futrola) na tom linku ili posebno?Kad stisnem na tom linku Nillkin case cijena se ne mjenja.Vidim SHELBY_09 da si stavio i International version pa me zanima hoću li ja sa jeftinijom verzijom i sa slabijim znanjem uspjeti srediti da mi radi barem na Engleski ako ne može na Hrvatski? Ako zapnem da mi vi ovdje pomognete

Za masku ne znam stvarno, ja sam uzeo tempered glass i povecala mi se cijena za nekih 7-8$, svi još dobijemo tpu masku i screen protector bez obzira na nadoplate.
Na ovoj A verziji (univerzalnoj) će ti isto biti i hrvatski i engleski. Koliko sam uspio shvatiti morali su skiniti samo talijanski i ruski, a svi ostali jezici su ostali,a na international verziji su svi jezici. Nije ni meni bilo svejedno dati 1300 kn za nešto ne viđeno, al eto, možda se isplati riskirati.

16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Je tko imao problem sa error porukom " google play services won't run unless you update google play services "

Znaci instalirao sam google installer vec nekoliko puta al uvijek dobijem ovu poruku, i kliknem na nju, ali bezuspješno.

Kako to rješiti?

edit:

Prije nego sam vidio da restartam mob, instalirao sam noviju verziju g.p. services s ovog linka

Nakon instalacije je bilo isto, restartao sam i nakon toga sam nekoliko puta morao pritisnuti  retry u google play app i proradilo

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 12:53 (kc-kb).

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Resetiraj mobitel svakako nakon instalacije toga. Meni je proradilo nakon drugog resetiranja sve...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Evo danas stigao mobitel. Sa aliexpressa (prodavac na kojeg je tu u temi postavljen link par puta) Paket je bio dobro zapakiran i kutija mobitela bila je u celofanu znaci nije ni otvarao kutiju (tako sam mu rekao da dobijem original fw itd). Google service sam instalirao preko installera i isto tako mi je javljalo da ga updateam, pokrenuo update te ga slucajno odmah prekinuo, sad nista ne javlja i normalno mogu instalirati aplikacije. Ne pojavljuje mi se da je pogresna arhitektura itd. kao sto sam vidio na par mjesta da se instalira 32bit verzija storea ne znam zbog cega (i gdje je razlika).

Sada ukratko o mobitelu

Mobitel na prvu ruku stvarno solidno izgleda dosao je sa 42 posto baterije i izdrzao je nepunih 2 sata torture(bez igrica/benchmarka). Trenutno je na punjenju i mogu reci da sam zadovoljan brzinom punjenja. Na Flyme se trebam jos malo naviknuti ali sve radi bez trzanja skakanje iz jednog web browsera u drugi itd. Kazem opet na prvu ruku me mobitel odusevio, omjer ulozeno/dobiveno, kamera solidna, ekran solidan...

Za sve koji bi uzelli mob od istog sellera, par rijeci o njemu

Narucio sam mobitel 27.7 navecer (rekao mu da hocu original fw i zatvorenu kutiju) on je odgovorio odmah da nema problema i sutra mi je poslao tracking number za paket iz hong konga u UK i jos jedan iz UK za HRV. Paket je dosao u UK vec 30.7 tu se malo zadrzao do 3.8 kada pise da je paket urucen i potpisan. 3.8 ga je odmah poslao i tad mi je "proradio" drugi tracking number te je dosao danas 6.8. Tako da otprilike znate kakva je procedura sa ovim sellerom sa aliexpressa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 15:19 (Gigx0n).

6 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Gigx0n kaže...

Evo danas stigao mobitel. Sa aliexpressa (prodavac na kojeg je tu u temi postavljen link par puta) Paket je bio dobro zapakiran i kutija mobitela bila je u celofanu znaci nije ni otvarao kutiju (tako sam mu rekao da dobijem original fw itd). Google service sam instalirao preko installera i isto tako mi je javljalo da ga updateam, pokrenuo update te ga slucajno odmah prekinuo, sad nista ne javlja i normalno mogu instalirati aplikacije. Ne pojavljuje mi se da je pogresna arhitektura itd. kao sto sam vidio na par mjesta da se instalira 32bit verzija storea ne znam zbog cega (i gdje je razlika).

Sada ukratko o mobitelu

Mobitel na prvu ruku stvarno solidno izgleda dosao je sa 42 posto baterije i izdrzao je nepunih 2 sata torture(bez igrica/benchmarka). Trenutno je na punjenju i mogu reci da sam zadovoljan brzinom punjenja. Na Flyme se trebam jos malo naviknuti ali sve radi bez trzanja skakanje iz jednog web browsera u drugi itd. Kazem opet na prvu ruku me mobitel odusevio, omjer ulozeno/dobiveno, kamera solidna, ekran solidan...

Za sve koji bi uzelli mob od istog sellera, par rijeci o njemu

Narucio sam mobitel 27.7 navecer (rekao mu da hocu original fw i zatvorenu kutiju) on je odgovorio odmah da nema problema i sutra mi je poslao tracking number za paket iz hong konga u UK i jos jedan iz UK za HRV. Paket je dosao u UK vec 30.7 tu se malo zadrzao do 3.8 kada pise da je paket urucen i potpisan. 3.8 ga je odmah poslao i tad mi je "proradio" drugi tracking number te je dosao danas 6.8. Tako da otprilike znate kakva je procedura sa ovim sellerom sa aliexpressa.

+1

13 godina
MEIZU M2 Note

koliko krznenih sve skupa ak nije bed?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evang kaže...

Sve skupa 170 EUR sa postarinom(DHL).

16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
mariclius kaže...

Još par pitanja ako može

Za masku ne znam stvarno, ja sam uzeo tempered glass i povecala mi se cijena za nekih 7-8$, svi još dobijemo tpu masku i screen protector bez obzira na nadoplate.
Na ovoj A verziji (univerzalnoj) će ti isto biti i hrvatski i engleski. Koliko sam uspio shvatiti morali su skiniti samo talijanski i ruski, a svi ostali jezici su ostali,a na international verziji su svi jezici. Nije ni meni bilo svejedno dati 1300 kn za nešto ne viđeno, al eto, možda se isplati riskirati.

Da bi se cijena ako uzimaš masku promijenila moraš označiti vrstu maske i onda boju kučišta samog mobitela i onda ti se mijenja cijena. Inače dobiješ besplatno screen protektor i silikonsku masku bez obzira da li uzimaš posebno kučište. Ja sam naručio Nilkin flip cover i sivu boju mobitela, ali mi je nažalost došao bijeli cover, a nisam našao opciju biranja boje samog covera, tako da sam sa tim detaljem nezadovoljan (sivi mobitel i bijeli cover mi ne idu, ako kome treba bijeli nek se javi).

Usput da li netko zna da li se mobitel može otvoriti jer ne vidim tu mogućnost, vjerojatno zbog neizmjenjive baterije.

I da dodam mobitel je naručen 30.07.15. i danas prije sat vremena je stigao.

Još me zanima  da li ima kakav manual jer ja sam našao samo jednu nazovi knjižicu malu od tri lista na kineski!?

14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Boju covera ne možeš izabrati već napišeš selleru u poruci koju hoćeš (npr. ja sam napisao da hoću crni case uz crni mobitel), inače šalju nasumičnu boju. Ne možeš otvoriti kučište jer je unibody design, tj. može se, ali uz alat (imaš na YT npr. video rastavljanja Meizu MX5 koji ima slično kučište pa vidi). 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gigx0n kaže...
evang kaže...

Ako dobro kužim, ta trgovina garantira da uređaji kupljeni kod njih neće završiti na carini uz doplatu za DHL?

PROTIV
15 godina
neaktivan
turista kaže...
Gigx0n kaže...
evang kaže...

Ako dobro kužim, ta trgovina garantira da uređaji kupljeni kod njih neće završiti na carini uz doplatu za DHL?

Taj ducan salje prvo paket u UK tamo ga primi njegov pomocnik i plati carinu. Te tebi salje uređaj kao da si ga kupio od nekoga u UK. Zbog toga i dobijes dva tracking broja te kad ga on primi posalje ga isti ili iduci dan tebi, tako je bilo u mom slucaju.

14 godina
neaktivan
frulex kaže...

Boju covera ne možeš izabrati već napišeš selleru u poruci koju hoćeš (npr. ja sam napisao da hoću crni case uz crni mobitel), inače šalju nasumičnu boju. Ne možeš otvoriti kučište jer je unibody design, tj. može se, ali uz alat (imaš na YT npr. video rastavljanja Meizu MX5 koji ima slično kučište pa vidi). 

Na YT tip rastavlja bas m2 note ima dole dva sarafa i digne se ekran od kucista i to je to baterija se odkaci i stavi nova.

14 godina
MEIZU M2 Note

stoop, ja sa napisao selleru da bi crni cover i neotvorenu kutiju sa mobitelom. Čim mi odgovore ja ću izvršiti uplatu.

edit: greška, nisam naručio crni cover več sam mu napisao da želim crnu silikonsku masku 

Hoće me ova kutija

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 19:57 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEIZU M2 Note

Ja sam se mozda samo zeznio sto mu nisam rekao da pošalje neotvorenu kutiju...

...i dobio sam samo jedan tracking number (DHL_UK)!

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 20:03 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hbilic kaže...
Nema više troškova. 184 dolara. I tražio sam da mobitel dođe sa original softverom, znaci neotvorenu kutiju sam dobio jer sam htio tvornicki rom koji je najbolji, a google play sam sam instalirao. ima ti na linku i moj kratki review za sellera i fotke paketa.

SHELBY_09, ja sam to od hibilica vidio pa eto tako napisao. Da ne ispadne da se razumijem u to previše

16 godina
mariclius kaže...

SHELBY_09, ja sam to od hibilica vidio pa eto tako napisao. Da ne ispadne da se razumijem u to previše

Ma jasno
Mozda je to cak i dobro, jer tako se provjeri da mobitel nema vidljivu tvorničku grešku, pa sam malo više sigurniji da je uređaj ispravan.

14 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Ja sam se mozda samo zeznio sto mu nisam rekao da pošalje neotvorenu kutiju...

...i dobio sam samo jedan tracking number (DHL_UK)!

Zato što su možda već imali nešto komada na lageru u UK, koliko sam vidio, DHL-om iz Kine u UK šalju pošiljke 3-4 puta tjedno...

A ovo s kutijom - većina dućana koji drže do sebe prije slanja paketa provjere osnovne funkcije na svakom uređaju - zvanje preko SIM-a, kameru, zvuk i sl. Time su i sami sigurni da su poslali ispravni uređaj, a i tebi je bolje da znaš da stiže ispravan jer u protivnom slučaju (tvornička greška ili sl.) slijedi zezancija s povratom para, slanjem natrag paketa itd. 

14 godina
MEIZU M2 Note

Meni seleer još nije odgovorio, a nikako da ga uhvatim online. Jeste vi prvo uplatili pa se dog ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam neki dan naručio jedan drugi mob u drugom dućanu ovog sellera (a ima ih 3), sad je na putu u UK DHL-om, ali sam prvo provjerio imaju li na lageru. I najbolje poslati mail, iako sam i par puta uspio online uhvatiti, nekako više u u jutarnjim satima... 

14 godina
neaktivan

Kako mislis u drugom ducanu ima ih tri, moze link i koji mob ako nije tajna?

14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Dali otg nam m2 noteu funkcionira normalno?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
babobabo kaže...

Dali otg nam m2 noteu funkcionira normalno?

Prilično sam siguran da da.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
neaktivan

Top One, Chigon i Up Bea sve je isti seller sa 3 web-shopa, cijene iste, isto UK DHL-om, samo im se razlikuju ponude bundleova (pokloni) za uređaje, negdje dobiješ screen + case, negdje OTG kabel i sl. i rade drugi ljudi na chatu :). Sebi sam naručio Jiayu S3 s Top One neki dan...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 19:25 (frulex).
14 godina
MEIZU M2 Note

Poslao mu 3 poruke i evo nema nikakvog odgovora. Nisam nijednom vidio da piše da je online. Naručio bi bilo gdje, ali na računu imam 1300 kn i koliko sam shvatio drugdje je skuplje. Još me ovaj lg 760p baš umara

edit: evo slika, zaokružio sam gdje stisnem za slanje poruka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 0:38 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A moguće zbog vikenda (njima počinje cca 8 sati prije nas i koliko znam, neradni je). I ja prošli vikend (mislim petak ili subotu) nisam uspio nikoga na chat uhvatiti pa sam u nedjelju (popodne) poslao mail i u roku nekoliko sati dobio potvrdu da imaju na lageru, kako i piše... Uostalom, ako piše da imaju, ne bi trebalo biti problema, ako se slučajno nešto nepredviđeno desi, javit će ti porukom, ali ionako prije ponedjeljka mislim da ti neće ništa slati pa nema možda ni smisla kupovati prije ponedjeljka rani ujutro...

14 godina
frulex kaže...

A moguće zbog vikenda (njima počinje cca 8 sati prije nas i koliko znam, neradni je). I ja prošli vikend (mislim petak ili subotu) nisam uspio nikoga na chat uhvatiti pa sam u nedjelju (popodne) poslao mail i u roku nekoliko sati dobio potvrdu da imaju na lageru, kako i piše... Uostalom, ako piše da imaju, ne bi trebalo biti problema, ako se slučajno nešto nepredviđeno desi, javit će ti porukom, ali ionako prije ponedjeljka mislim da ti neće ništa slati pa nema možda ni smisla kupovati prije ponedjeljka rani ujutro...

A onda dobro da se ne zamaram sa time. Poslao 3 poruke pa da ne pretjerujem Sačekat ću onda da se jave pa naručujem. Hvala ti na korisnim informacijama

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice