Meizu M2 - ne note

poruka: 6
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Meizu M2 - ne note

Ukratko ovo nije Note serija koja je brutala kako i cijenom tako i kvalitetom, ovdje je rijec o obicnoj verziji.

Trazeci malo povoljan a dobar mobitel nasao sam ovaj model

meizu 2

i onda sam dalje nastavio istrazivati i citati recenzije po netu

meizu recenzija

recenzija 2

recenzija 3

recenzija 4

recenzija 5

karakteristike su odlicne i ja sam zadovoljan, cijena je isto prihvatljiva jer je cijena 300 KM a to je 1200 kuna.

Samo neke stvari su me malo poplasile u tim recenzijama pa zato sam dosao ovdje otvoriti temu jer bolje pitati nego baciti pare ako mobitel vec ne valja.

Pa pomozite mi onda molim vas, jeli se itko susreo s ovim uredjajem i ima li iskustva sa tim OS kojeg vrti ovaj mobitel.

Cijenom isti je jos i Doogee y100 pro, slican je kao i Meizu ali na Antutu ima 10 000 manji skor nego Meizu.

0 Meizu M2
0 Doogee y 100 pro

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Meizu M2 - ne note

Dakle redom;

Imaš temu M2 note u kojoj se piše i o M2 (običnom), tamo možeš pitati sve šta te zanima i pročitati iskustva korisnika.

Problemi koje ljudi imaju su uglavnom sa notifikacijama koje ne dolaze što se riješi u par poteza prstom po ekranu (doslovno).

Ako očekuješ da sad svi pročitamo recenzije šta si stavio onda lol ali ne.

Doogee i Meizu ne spadaju u istu rečenicu, u isti dokument, ma na isti usb na kojem je taj dokument u kojem se ta rečenica nalazi... bježi od Doogee i sličnih.

Antutu...lol, zaboravi na Antutu, ne znači ti ništa kao korisniku kao ni 99% ljudi osim klincima za ku..cenje

Pogledaj si još Xiaomi redmi 3, novi je mob pa pričekaj recenziju da netko tu na forumu napravi, trebao bi biti best buy u segmentu 5incha.

Nisi rekao niti buđet, veličinu ekrana, niti specke koje tražiš pa ti teško ko može preporučiti nešto drugo.

9 godina
neaktivan
Meizu M2 - ne note

U temi trazim mobitel napisao sam, budzet je 150 eura, htio bi da mobitel bar ima 2 GB rama i 16 GB interne memorije.

Ostalo mi nije toliko bitno.

delta-hawk kaže...

Ukratko zanima me mobitel android do 1200 kuna (300 KM/150 eura) u BiH da mi preporucite neki ako nije problem.

Htio bi da mobitel ima bar 1.5/2 GB radne memorije i 16 GB unutrasnje memorije ako je moguce ostale specifikacije mi i nisu toliko bitne.

Hvala

I inace u nas u BiH se vec moze naci Xiaomi Redmi 3 a cjena mu je oko 200 eura bar ako je vjerovati Pik.ba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 14:01 (delta-hawk).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neznam kako je za BiH što se tiče kupnje iz shopova sa eu skladištima. Za hrv npr redmi 3 je 150 usd preorder s giztopa - dosta velika razlika od 200 eura

A gledaj tako, M2, M1/2 note, redmi 2/3, redmi note 2/3, ovisno o ekranu koji ti paše (5 ili 5,5 incha)

To ti je moja preporuka jer su Meizu i Xiaomi stvarno prodavani u milijunima primjeraka i za bilokakav problem ima na netu rješenja i pomoći.

E sad, ako ne kupuješ preko neta nego iz dućana u BiH onda neka ti netko iz bosne preporuči jer neznam kakve su cijene (u usporedbi s nama i netom), te gdje je jeftinije.

Lg spirit je kod nas neki best buy do soma kn naprimjer ali kažem, neznam kak se kod vas kreću cijene

9 godina
neaktivan
Meizu M2 - ne note

Kupujem iz shopa u BiH koji ga narucuju iz Kine, ali ga isto narucujem preko Pik.ba da mi dodje na kucnu adresu.

Tako da je to isto kao da ga narucujem online, samo sto garancija koju dobijem je ta od njihovog shopa u kojem ce se i vrsiti servis ako nesto bude trebalo popraviti.

A i daju garanciju 24 mjeseca i dobijem poklon auto punjac i zastitnu futrolu.

Znaci ti mi preporucas Meizu M2.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Kupujem iz shopa u BiH koji ga narucuju iz Kine, ali ga isto narucujem preko Pik.ba da mi dodje na kucnu adresu.

Tako da je to isto kao da ga narucujem online, samo sto garancija koju dobijem je ta od njihovog shopa u kojem ce se i vrsiti servis ako nesto bude trebalo popraviti.

A i daju garanciju 24 mjeseca i dobijem poklon auto punjac i zastitnu futrolu.

Znaci ti mi preporucas Meizu M2.

tako je, M2 ili redmi 3 koji ti je ljepši/jeftiniji ili ako želiš veći ekran redmi note 2/3 ovisi da li ti je bitnija baterija ili sd slot. Po meni to su best buy mobaci u kategoriji 5/5,5 incha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice