Megapikseli ili glazba ?

poruka: 65
|
čitano: 12.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Megapikseli ili glazba ?
logic kaže...
Mentalist kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Ja mob koristim iskljucivo za mjuzu , poruke i pozive , a ak znam da cu nes slikat piknem si i fotic u dzep ..

Glupo je ne imati mobitel bez kamere.

Hoces reci da je pametno imati mobitel bez kamere ;)

A upravo to si rekao ;)

Greska, prekinuo sam u pola pisanja jer sam morao nosati tepihe, ali necemo ulaziti u to...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
Megapikseli ili glazba ?
1, tip i veličina ekrana(kapcitivni, ne manji od 3,2 i ne veći od 3.7") 2. operativni sustav(iOS ili Android, WM i Symbian ne podnosim) 3. broj i jednostavnost dolaženja do aplikacija 4. web browsing(obavezno multitouch, rađe bez flasha) 5. povezivost(WiFi i 3G) 6. jednostavnost i brzina korištenja uz napredne funkcije
Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad kupujem mobitel gledam koji je najeftiniji u paketu za bonove,da mogu telefonirati i slati sms,ostale funkcije me niti malo ne zanimaju,ne patim za trendovima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
blackalbum kaže...

kad kupujem mobitel gledam koji je najeftiniji u paketu za bonove,da mogu telefonirati i slati sms,ostale funkcije me niti malo ne zanimaju,ne patim za trendovima

Također, najbitnije mi je da mogu nazvat kad treba i eventualno poslat sms tu i tam...

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...
luka_cro kaže...
toxic kaže...

Ovo je zanimljivo pitanje, ja mislim da se iphonovi i ostala "skupa sranja" kupuju iskljucivo radi prestiza i preseravanja a tek sekundarno radi posla, a tih koji ga kupuju radi posla je jako malo mozda kojih 2-3%...

Ne kuzim kad tu vidim nekog klinca koji nema izvorni prihod zarade da slini npr za HTC Desireom i slicnima..

Ja sam takoder pokusao ici i ostiso sam na omniu pa omniu 2 ali sam skuzio da mi takvi mobiteli ne trebaju, pa sam uzeo klasicnu jeftinu kliznu nokiu x3, jer mi mobitel prvenstveno sluzi za pozive..

ja sam jedan od tih....nema ljepseg nego dok dojdes medu seljake i pita netko koliko je sati i onda ti izvadis iphone, ekran zabljesti, kuciste isto, s prstom povuces da se otkljuca i kazes 20 do 8 :)

a ovi gledaju sa dozom ljubomornosti ;) a LOL

da bar ima za kupiti nokiu 3310 u kucistu iphona :P

Onda bi to bila 3310 bez signala Smijeh

hahahahhaha....LOL pao sam sa stolice :D

svaka cast na ovom postu!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice