Megapikseli ili glazba ?

poruka: 65
|
čitano: 12.075
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Megapikseli ili glazba ?
luka_cro kaže...
toxic kaže...

Ovo je zanimljivo pitanje, ja mislim da se iphonovi i ostala "skupa sranja" kupuju iskljucivo radi prestiza i preseravanja a tek sekundarno radi posla, a tih koji ga kupuju radi posla je jako malo mozda kojih 2-3%...

Ne kuzim kad tu vidim nekog klinca koji nema izvorni prihod zarade da slini npr za HTC Desireom i slicnima..

Ja sam takoder pokusao ici i ostiso sam na omniu pa omniu 2 ali sam skuzio da mi takvi mobiteli ne trebaju, pa sam uzeo klasicnu jeftinu kliznu nokiu x3, jer mi mobitel prvenstveno sluzi za pozive..

ja sam jedan od tih....nema ljepseg nego dok dojdes medu seljake i pita netko koliko je sati i onda ti izvadis iphone, ekran zabljesti, kuciste isto, s prstom povuces da se otkljuca i kazes 20 do 8 :)

a ovi gledaju sa dozom ljubomornosti ;) a LOL

da bar ima za kupiti nokiu 3310 u kucistu iphona :P

Ko prizna jos mu se pola doda :D

Ili te gledaju kao glupana, sta je prije vjerojatno moguce, jer ti sa tim iphonom mozes isto sta i neko sa nokiom n95, gps ima jedno i drugo mem karticu takoder i software jedno i drugo, cak nokia ima bolju kameru ali otom potom...

To je ista fora ljudi kupuju Mrcedese,Bembare i tak to slicno, a kad dodem kod njih, kuca u rasulu opci nered jedva prezivljava i tak to...

Sa mobitelima je nesto lakse jer nisu tak enormne cifre, ali opet ja smatram covjeka koji prima prosjecnu placu od cca 4500kn prirodno glupim kada kupi mobitel za cijelu placu..

A pogotovo smatram djecu koja od roditelja traze da im kupe mobitel za te novce a roditelji jedva kraj sa krajem ovako ionako spajaju. Sva sreca pa ja nisam bio takav..

Ugl ljudi koji rade za neku placicu, se radi toga da bi bili nesto i neko u drustvu i da bi ih ostatak prihvatio kupuju gluposti a malo kasnije vidimo kako pucaju na savove, ne samo novcano nego, psihicki a i onda na kraju i fizicki...

Steta jbga, a oni koji imaju viska para ionako ih nitko nece gledat radi mobitela nego vec zbog toga koliko im je kreditna kartica debela....

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 18:18 (toxic).
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Zašto kupujete mobitel ? .. Mislim što Vas najviše zanima kod kupnje mobitela ?

Megapikseli ili glazba i zašto ..

Zvanje i primanje poziva, slanje poruka i primanje poruka, to je sve. Za sve ostalo tu je iPhone i iPod Cool

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Zvanje i primanje poziva, slanje poruka i primanje poruka, to je sve. Za sve ostalo tu je iPhone i iPodCool

Za sve ostalo tu je Master Card haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 18:18 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Zvanje i primanje poziva, slanje poruka i primanje poruka, to je sve. Za sve ostalo tu je iPhone i iPodCool

Zlatni , hahah

16 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

Sada imam SE C905 koji pravi odlicne fotke. Ali sledeci mob koji budem uzimao ce sigurno imati neki OS tj. nece biti dummy kao ovaj....

Vazan mi je fotic ali mi je takodje vazno da se na telefonu mogu zabaviti uz par dobrih aplikacija i igrica,takodje da ima i navigaciju(dobru,a besplatnu npr. Garmin). A ja skoro nista od toga nemam na c905,ali je zato tu odlicna kamera.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xXxBIMBOxXx kaže...
toxic kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Zlatni , hahah

Ja mislim da je ipak veci gust od mobitela imat u svakom trenu debelu kreditnu karticu ili viska para na tekucem sve jedno..

Meni je jednsotavno gust otic negdje Van ne opterecen da li imam para za platit par rudni i tak to..

A ovako bi mozda imao HTC Desire i odbijao bih ici van jer nemam bas love vise na bacanje i to bih onda morao odgadat iz mjeseca u mjesec, samo zato sta sam si priustio mobitelj koji kosta vise nego sta ja sebi mogu priustit..

15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Dam se kladit da imate nekoga u drustvu koji se ku*ci sa svojim mobom od 5-6 soma kuna , stvarno mi takvi ljudi zivce pojedu , a imaju ih samo iz dokazivanja i izdizanja u drustvu ..

ja poznajem i takve koji se kur.e s mobitelom od 1000 kn.....

===========

a kod mobitela tražim da je dobar za zabavu

16 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Dam se kladit da imate nekoga u drustvu koji se ku*ci sa svojim mobom od 5-6 soma kuna , stvarno mi takvi ljudi zivce pojedu , a imaju ih samo iz dokazivanja i izdizanja u drustvu ..

===========

3600 kn...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

===========

takvo je drustvo jbg

15 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

Prvenstveno radi poziva, sms-a.

Radi slikanja ni slučajno budući da mobiteli daju jad od slike.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Meni je recimo na prvom mjestu baterija... Moja x3 drzi nekih 7-9 dana sve  zavisi, omnia i900 mi je drzala kojih 4 dana a omnia 2 niti 3 dana, a mobitel koji sam dao zarucnici nokia 6650fold drzi vjerovali ili ne nekih 12-14 dana sa time da se koristi non stop, mislim na pozive i smsove.. Nesto ne procjenjivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 18:40 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Meni je recimo na prvom mjestu baterija... Moja x3 drzi nekih 7-9 dana sve  zavisi, omnia i900 mi je drzala kojih 4 dana a omnia 2 niti 3 dana, a mobitel koji sam dao zarucnici nokia 6550fold drzi vjerovali ili ne nekih 12-14 dana sa time da se koristi non stop, mislim na pozive i smsove.. Nesto ne procjenjivo

Moja mama ima 6550fold i tako isto oko 10-12 dana ne puni .. predobro

17 godina
xXxBIMBOxXx kaže...
toxic kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Meni je recimo na prvom mjestu baterija... Moja x3 drzi nekih 7-9 dana sve  zavisi, omnia i900 mi je drzala kojih 4 dana a omnia 2 niti 3 dana, a mobitel koji sam dao zarucnici nokia 6550fold drzi vjerovali ili ne nekih 12-14 dana sa time da se koristi non stop, mislim na pozive i smsove.. Nesto ne procjenjivo

Moja mama ima 6550fold i tako isto oko 10-12 dana ne puni .. predobro

ja imam x3, moja zarucnica 6650fold, tvoj tata ima x3 tvoja mama ima 6650fold sta ti govori sine :D?? sala hahahaha joj

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 18:40 (toxic).
15 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

Haha stvarno ???????

A je*oteeee .. hahhaha ..

Evo moj stari se smije pored mene sad sam mu reko .. :D

0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Meni je recimo na prvom mjestu baterija... Moja x3 drzi nekih 7-9 dana sve  zavisi, omnia i900 mi je drzala kojih 4 dana a omnia 2 niti 3 dana, a mobitel koji sam dao zarucnici nokia 6650fold drzi vjerovali ili ne nekih 12-14 dana sa time da se koristi non stop, mislim na pozive i smsove.. Nesto ne procjenjivo

I meni je isto baterija važna budući da mobitel koristim samo zbog poziva i sl. Zat više volim one slabije jeftinije modele jer obično oni imaju malo mogućnosti pa zato troše malo baterije. Vrlo je nezgodno kad mobitel moraš puniti svako 2-3 dana.

15 godina
toxic kaže...

Ovo je zanimljivo pitanje, ja mislim da se iphonovi i ostala "skupa sranja" kupuju iskljucivo radi prestiza i preseravanja a tek sekundarno radi posla, a tih koji ga kupuju radi posla je jako malo mozda kojih 2-3%...

Ne kuzim kad tu vidim nekog klinca koji nema izvorni prihod zarade da slini npr za HTC Desireom i slicnima..

Ja sam takoder pokusao ici i ostiso sam na omniu pa omniu 2 ali sam skuzio da mi takvi mobiteli ne trebaju, pa sam uzeo klasicnu jeftinu kliznu nokiu x3, jer mi mobitel prvenstveno sluzi za pozive..

Točno veliki broj ljudi koji kupuju neke mobitele od nekoliko tisuća kuna uopće ne treba njihove mogućnosti. To su većinom djeca između 11-18 godina koji muče svoje roditelje nenormalnim zahtjevima. Što će nekoj djevojčici od 15 god nokia n95. Ta ona ne radi ništa važno toliko da joj treba tako skup mobitel. Što će njoj mobitel sa 5 megapixela kamere, sa 16 gb memorije. Samo zato da bi mogla reći da ga ima i pohvaliti.

Ima ljudi kojima takvi mobiteli trebaju no neki od njih čak i ne kupuju takve mobitele te rade sa slabijim modelima.

17 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

Niti jedno niti drugo.

Moj poredak:

1. Kvaliteta telefoniranja
  2. tipkovnica
  3. trajanje baterije
  4. kvaliteta izrade
  5. veličina i kvaliteta ekrana
  6. izgled
  7. sve ostalo

Naravno kada dobijem sve dojmove onda gledam cijenu i da li je meni vrijedan toliko

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
17 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

Pozivi, tu i tamo koja poruka i eventualno m.bug.hr, druge điđe na mobitelima me odavno ne zanimaju.

Najradije bi si opet kupio Ericsson T65, tom mobitelu je baterija trajala i po 12 dana.

17 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Pozivi, tu i tamo koja poruka i eventualno m.bug.hr, druge điđe na mobitelima me odavno ne zanimaju.

Najradije bi si opet kupio Ericsson T65, tom mobitelu je baterija trajala i po 12 dana.

Obožavao sam taj mob dok ga nisam izgubio Plač

Baterija je traja i trajala, a bio je sav sićušan i slađušan xD

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

Meni je ovaj mobitel bio "mrcina"

Model fashion guru.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Megapikseli ili glazba ?

Iskreno, nemam mobitel.

Zivim savrseno normalno.

P.S.

Znam sta ste pomislili, ali svake 2 godine dobijem nov mobitel, sad imam K770.

Trenutacno je pokvaren, a kad nije, izgubljen je.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Megapikseli ili glazba ?

Ni jedno ni drugo.

Samo telefoniranje, čak ni SMS.

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
toxic kaže...

ja sam jedan od tih....nema ljepseg nego dok dojdes medu seljake i pita netko koliko je sati i onda ti izvadis iphone, ekran zabljesti, kuciste isto, s prstom povuces da se otkljuca i kazes 20 do 8 :)

a ovi gledaju sa dozom ljubomornosti ;) a LOL

da bar ima za kupiti nokiu 3310 u kucistu iphona :P

Onda bi to bila 3310 bez signala  Smijeh

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

hahahahahahahahahahah

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Megapikseli ili glazba ?

Ja sam staromodan i telefon koristim za razgovore i poruke, dok za slikanje imam fotoaparat, a za muziku Walkman i te dve funkcije su mi najnebitnije na telefonu. Ne slikam se svaki put kad izađem, ionako to uglavnom uradi neko drugi, a kada stvarno poželim da nešto slikam, iako mi aparat nije ništa posebno (Canon A590IS), malo koji telefon može da se poredi po pitanju stabilizacije slike, blica, zuma itd. Slično je i sa muzikom, moj Walkman A816 zvuči odlično i ima fenomenalno trajanje baterije, a prilično je kompaktan, tako da mi nije problem poneti i njega (a i sa odvojenim gadgetima ne moram da brinem o muzici kod kupovine narednog telefona).

Kod telefona prvo gledam da li se cena uklapa u novac koji sam odvojio, pa posle toga ekran, trajanje baterije i žale li se vlasnici na nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
Mentalist kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Ja mob koristim iskljucivo za mjuzu , poruke i pozive , a ak znam da cu nes slikat piknem si i fotic u dzep ..

Glupo je ne imati mobitel bez kamere.

Ja kad idem nekud van nosim K800i modan do kraja , zvucnik mi je jak pa si ga uzmem zbog mjuze , imam doma X10 al me strah ga nosit van , frendu su nokiu 5800 ukrali pred tjedan dana .. :S

Jak zvučnik? Za što ti služi? Da siluješ glazbeno obrazovane ljude okolo?

Glazbe se sluša preko slušalica. Ili na Hi-Fi sustavu. *drooool*

hmda
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

frendu su nokiu 5800 ukrali pred tjedan dana .. :S

Ukrali ili oteli? Namigiva Znam kako mu je... Nevinašce

15 godina
neaktivan
Megapikseli ili glazba ?

Za men je bitno:

1. veličina ekrana (što veći)

2. povezivost (wifi, hsdpa..)

3. naravno internet bez tog nemre zato i ono iznad

4. kamera.. jako puno slikam mobitelom

5. poruke

6. pozivi

7.glazba..

ust to je onda jedan se x10, htc, ili iphon 4..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

frendu su nokiu 5800 ukrali pred tjedan dana .. :S

Ukrali ili oteli? Namigiva Znam kako mu je... Nevinašce

Više oteli .. :S

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Ja mob koristim iskljucivo za mjuzu , poruke i pozive , a ak znam da cu nes slikat piknem si i fotic u dzep ..

Glupo je ne imati mobitel bez kamere.

Hoces reci da je pametno imati mobitel bez kamere ;)

A upravo to si rekao ;)

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice