Ovo je zanimljivo pitanje, ja mislim da se iphonovi i ostala "skupa sranja" kupuju iskljucivo radi prestiza i preseravanja a tek sekundarno radi posla, a tih koji ga kupuju radi posla je jako malo mozda kojih 2-3%...
Ne kuzim kad tu vidim nekog klinca koji nema izvorni prihod zarade da slini npr za HTC Desireom i slicnima..
Ja sam takoder pokusao ici i ostiso sam na omniu pa omniu 2 ali sam skuzio da mi takvi mobiteli ne trebaju, pa sam uzeo klasicnu jeftinu kliznu nokiu x3, jer mi mobitel prvenstveno sluzi za pozive..
ja sam jedan od tih....nema ljepseg nego dok dojdes medu seljake i pita netko koliko je sati i onda ti izvadis iphone, ekran zabljesti, kuciste isto, s prstom povuces da se otkljuca i kazes 20 do 8 :)
a ovi gledaju sa dozom ljubomornosti ;) a LOL
da bar ima za kupiti nokiu 3310 u kucistu iphona :P
Ko prizna jos mu se pola doda :D
Ili te gledaju kao glupana, sta je prije vjerojatno moguce, jer ti sa tim iphonom mozes isto sta i neko sa nokiom n95, gps ima jedno i drugo mem karticu takoder i software jedno i drugo, cak nokia ima bolju kameru ali otom potom...
To je ista fora ljudi kupuju Mrcedese,Bembare i tak to slicno, a kad dodem kod njih, kuca u rasulu opci nered jedva prezivljava i tak to...
Sa mobitelima je nesto lakse jer nisu tak enormne cifre, ali opet ja smatram covjeka koji prima prosjecnu placu od cca 4500kn prirodno glupim kada kupi mobitel za cijelu placu..
A pogotovo smatram djecu koja od roditelja traze da im kupe mobitel za te novce a roditelji jedva kraj sa krajem ovako ionako spajaju. Sva sreca pa ja nisam bio takav..
Ugl ljudi koji rade za neku placicu, se radi toga da bi bili nesto i neko u drustvu i da bi ih ostatak prihvatio kupuju gluposti a malo kasnije vidimo kako pucaju na savove, ne samo novcano nego, psihicki a i onda na kraju i fizicki...
Steta jbga, a oni koji imaju viska para ionako ih nitko nece gledat radi mobitela nego vec zbog toga koliko im je kreditna kartica debela....