Lumia 535

poruka: 29
|
čitano: 4.737
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lumia 535

Pozdrav, zanima me ima li navedni mobitel mogućnost da koristi viber i WhatApp pozive? Kad instaliram Viber uvijek instalira verziju 4.5.6 iako je druga verzija dostupna...

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lumia 535

Meni normalno radi i Viber i WhatApp. Ja sam na win 10 mobile. Verzija Vibera mi je v6.6.0

P.S. probaj deinstalirat Viber pa ponovo instalirati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 18:38 (hummer0).
17 godina
protjeran
Jolckan kaže...

Pozdrav, zanima me ima li navedni mobitel mogućnost da koristi viber i WhatApp pozive? Kad instaliram Viber uvijek instalira verziju 4.5.6 iako je druga verzija dostupna...

Jel imaš WM 8.1 ili 10? Na oba Viber, Whatsapp i sve druge aplikacije imaju više mušica nego njihove IOS/Android verzije zbog rijetkih ažuriranja što je posljedica vrlo malog broja korisnika WM koji i dalje pada.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
8 godina
neaktivan
Na w10m i viber i whatsap rade savrseno,neznam kako rade na 8.1

1 1 hvala 0
15 godina
Prince-Artas kaže...
Jolckan kaže...

Jel imaš WM 8.1 ili 10? Na oba Viber, Whatsapp i sve druge aplikacije imaju više mušica nego njihove IOS/Android verzije zbog rijetkih ažuriranja što je posljedica vrlo malog broja korisnika WM koji i dalje pada.

A koja je to novija verzija na androidu??? Ista kao i na mojoj Lum 535 verz. je 6.6.0 . (govorim o Viber-u.)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 18:15 (hummer0).
8 godina
neaktivan
Govori ti o w 10 jel imas ili si ostao na 8.1 s kojim je mobitel dosao

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hummer0 kaže...
Prince-Artas kaže...
Jolckan kaže...

A koja je to novija verzija na androidu??? Ista kao i na mojoj Lum 535 verz. je 6.6.0 . (govorim o Viber-u.)

Nije bitno koja je gdje brojčana verzija. Zbog različitosti u sustavima aplikacije se značajno razlikuju po kvaliteti, tako su one za WP osjetno lošije. Također, ovaj MS sektaš uragan je lik bez imalo kritičkog razmišljanja, dovoljno je otići na temu Windows phone općenito i potražiti njegove komentare koji su kao da ih je pisao netko bez mozga. Izbjegavati njegove "savjete".

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
8 godina
neaktivan
Nisam dao nikakav savjet,pokusavam pomoci,ili si ti bolesni sektas

1 0 hvala 0
15 godina

Jesi ti Prince uopće pročitao prvi post i pitanje što je čovjek postavio sa razumjevanjem?

Očito nisi nego odma WIN na telefonima ne valja itd.

Ja koristim Viber već dugo i na androidu i na win i nikad nisam imao problema tako da ne znam o čemu ti pričaš. I tko ti je taj MS sektaš??

17 godina
protjeran
hummer0 kaže...

Jesi ti Prince uopće pročitao prvi post i pitanje što je čovjek postavio sa razumjevanjem?

Očito nisi nego odma WIN na telefonima ne valja itd.

Očito je da ti nisi pročitao moj post. Zatražio sam informaciju koji OS ima na L535, jer bez te informacije nema smisla davati ikakve prijedloge. 

8 godina
neaktivan
To sam i ja napisao ne vidim zasto si bezobrazan

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
uragan kaže...
To sam i ja napisao ne vidim zasto si bezobrazan

Zato što Viber i Whatsupp ne rade savršeno na WP 10. Oni samo rade, to je jedini realan epitet. Nemoj dovoditi ljude u zabludu. WP 10 ni nakon toliko vremena nije ispeglan, appova je sve manje, a one koje postoje ne održavaju se kako treba jer korisnika - nema.

8 godina
neaktivan
Ok,meni viber i whatsapp rade solidno,i dalje ne vidim razlog sa bezobraznim dezinformacijama

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
uragan kaže...
Ok,meni viber i whatsapp rade solidno,i dalje ne vidim razlog sa bezobraznim dezinformacijama

???

15 godina
neaktivan
Lumia 535

Na mobu je bio 8.1, trenutno sam pokrenuo nadogradnju na 10 ali pošto je mobitelu baterija bila pri kraju tribalo ga je spojiti na punjač. Kad sam ga spojio piše da će se nastaviti ažuriranje kad se baterija dovoljno napuni, tako već stoji pola sata Inače na verziji 8.1 sa whatappa nisam mogao pokrenuti video poziv nego samo primiti. Dok čekam ažuriranje zna li netko možda koja je dobra alternativa za android aplikaciju Here WeGo?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dezinformacija je to da meni radi ok zato sto sam sektas,ne razumijem

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Metni w10 i radice ti sve vrhunski,bez obzira kolko nekom to smetalo

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jolckan kaže...

Na mobu je bio 8.1, trenutno sam pokrenuo nadogradnju na 10 ali pošto je mobitelu baterija bila pri kraju tribalo ga je spojiti na punjač. Kad sam ga spojio piše da će se nastaviti ažuriranje kad se baterija dovoljno napuni, tako već stoji pola sata Inače na verziji 8.1 sa whatappa nisam mogao pokrenuti video poziv nego samo primiti. Dok čekam ažuriranje zna li netko možda koja je dobra alternativa za android aplikaciju Here WeGo?

Samo za tebe izvukao sam svoju L535 iz ormara i instalirao baš zadnju verziju Vibera za WP 8.1 bez problema. Na netu piše da podržava video pozive ali ne mogu testirati jer nemam SIM za Lumiu. Moguće da ne radi baš iz razloga koji sam naveo, loše kvalitete Viber appa za WP.

12 godina
protjeran
W10M , L535

...............

1 0 hvala 0
15 godina
Jolckan kaže...

Meni to izgleda kao da nešto sa mobitelom ne štima, a ne sa windowsima.

Ja bi na tvojem mjestu resetirao mob. na tvorničke postavke pa onda sve ponovo instalirao.

17 godina
protjeran
hummer0 kaže...

Ja bi na tvojem mjestu resetirao mob. na tvorničke postavke pa onda sve ponovo instalirao.

Krajnje glup zaključak, ništa čudno od zadrtog WP sektaša. Ako nešto ne štima softverski onda je do Windowsa i/ili appa i tada se radi reset moba. Ako je hardverski onda se nosi na servis, tu nema pomoći resetom.

12 godina
protjeran

@princeartas

Da, samo sto bas nije naprvu uvjek lako detektirati da li je softverski ili hardverski problem. I tada ono sto mozes sam doma, je reset, pa ako pomogne super, a ako ne pomogne tek tada razmisljati o hardverskom kvaru i servisu...
15 godina
Prince-Artas kaže...
hummer0 kaže...

Krajnje glup zaključak, ništa čudno od zadrtog WP sektaša. Ako nešto ne štima softverski onda je do Windowsa i/ili appa i tada se radi reset moba. Ako je hardverski onda se nosi na servis, tu nema pomoći resetom.

Prijatelju dragi jel ti imaš kakvih problema u životu?.

Daj prestani biti dosadan, uopće se ne želim raspravljat ovdje sa tobom. nastojim pomoći čovjeku koji ima Lumiu 535 kao i ja.

Uopće me ne zanima tvoja prosudba jesam li ja za WIN. na telefon ili android tema je sasvim druga ako možeš pomoći čovjeku pomozi ako ne možeš odi na drugu temu.

P.S. oprostite ljudi na dugom postu.

15 godina
neaktivan
Lumia 535

Evo da javim situaciju: jučer je dugo upgredao na win10, kad je to bilo gotovo stavio sam viber koji je opet pokazivao 4.5.6 verziju. Nakon malo istraživanja trebalo je opet pokrenuti update koji je trajao oko sat vremena nakon čega se konačno instalirala zadnja verzija vibera

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

I to ti je standardni postupak za sve uredaje : instaliras os, nadogradis os, tek tada instaliras aplikacije pa ih nadogradis ako za koju ima friskija nadogradnja izdana nakon instalacijskog filea te apk...
17 godina
protjeran
bunkermax kaže...

I to ti je standardni postupak za sve uredaje : instaliras os, nadogradis os, hard reset, tek tada instaliras aplikacije pa ih nadogradis ako za koju ima friskija nadogradnja izdana nakon instalacijskog filea te apk...

Ako je veća nadogradnja OSa, ovo je obavezan korak.

12 godina
protjeran

Slazem se. Ja taj korak nisam naveo jer sam mislio opcenito, znaci i os na pc-u, i opcenito sve kaj mozes flashati....
16 godina
neaktivan
Lumia 535

Mami se danas na lumiji baterija pocela bolesno brzo praznit, nema instalirane skoro nikakve aplikacije. Sad ga malo testiram, ugašeno sve, mobitel u stand by-u i ode 2% baterije.

Očito je baterija otisla, vidim da ima za 200kn u našim trgovinama. Jel zna netko da li ima negdje provjereno dobra baterija na ebayu i sličnim stranicama, a da nije teški fejk, hvala.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

https://www.nabava.net/search.php?q=BL-L4A

Evo izvolis, trebale bi raditi super.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice