Live dock za Xperia mobilne telefone.

poruka: 4
|
čitano: 2.532
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neka mi netko objasni molim vas kompleksnost tog misterioznog live docka.

jel to obican otg kabel sa dodatim napajanima i vise usb utora?

problem je u tome sto hocu prikljuciti tipkovnicu, mis i kontroler na mob, a da ne dam 300kn+ na blesavi live dock.

jer ja sam prvo napravio kabel s jedne zenski usb, a s druge mini usb koji ide u mob i taj kabel nije radio, neznam zasto.

onda sam se dosjetio da bih mogao spojiti na to napajanje od punjaca 5V jer sam vidio na youtube da live dock ima napajanje.

ali ni tada nije radio, mis je svjetlio, ali mob nije nista prepoznao.

tada sam sa ebaya narucio ovakav kabel (takvog sam i ja napravio, ali nije radilo) i sada je radilo, nije mi jasno kako, ali mis i tipkovnicu normalno prepoznaje, ali kada ustekam kontroler pise da uzima previse struje i prekine pa sad da li bi mogao spojiti nekako dodatno napajanje na kabel da radi kontroler? 

i jos jedna stvar mi nije jasna. kako uopce mogu tipkovnica i mis dobiti napajanje od 5V, ako je baterija u mobitelu 3.7V?

HVALA. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

druze mozda da pokusas sa bezicnim misom i tastaturom jer oni imaju svoje napajanje.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

pa ima li slucajno bezicni mis i tipkovnica baterije u sebi....ja imam livedock i jako dobro mi sluzi 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa normalno druze da ima svoje baterije jer kako bi onda radili ako nisu spojeni kablom 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice