LG PoP

poruka: 21
|
čitano: 4.759
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG PoP

Ovako,zanima me ima li itko iskutstva s ovim mobitelom jer si ga mislim uzet za par dana...Da li se isplati uzimat???Hvala unaprijedSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG PoP

Ima li kakvih preporuka,informacija,bilo cega??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG PoP

nisam ga koristio,ali po specifikacijama mi se cini onako osrednji mob,mislim da su ti bolji corby i s5230 u tom rangu,a da ne govorim o nokiji 5800xm...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG PoP
stevan94 kaže...

nisam ga koristio,ali po specifikacijama mi se cini onako osrednji mob,mislim da su ti bolji corby i s5230 u tom rangu,a da ne govorim o nokiji 5800xm...

nokia 5800xm nije ni približno u rangu LG Pop, ni po specifikacijama, a ni po cijeni. Za te novce koliko košta pop se može kupiti LG Viewty

16 godina
neaktivan
LG PoP

Kakav je inace LG po kvaliteti?Mislim uzimat mobitel na produljenje ugovora na godinu dana.Nadoplatio bi jos 699kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 17:50 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG PoP

Po mom mišljenju, telefon je prelijep i to je sve što jest.

Ne bih ga preporučio. Što se tiče kvalitete, konkretno moj primjerak nije baš za pohvalu, jer poklopac baterije ima određenu zračnost i pucketa, dok je kod par osoba koje poznajem besprijekoran. Znači, nisam imao sreće. Software je bugovit, a prema aplikaciji za nadogradnju firmware-a, zadnja je verzija.

Ja sam mjesec dana planirao kupiti Samsung S5230, no kad mi je istekao ugovor, kupio sam ovaj LG jer mi se jako svidio.

Nisam trebao...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
LG PoP

Hvala na odgovoru.Zanima me da li se na njemu mogu gledat filmovi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
besla kaže...

Hvala na odgovoru.Zanima me da li se na njemu mogu gledat filmovi??

Molim.

Filmovi se mogu gledati, i to prilično ugodno IMO. Iako nije baš ogromna rezolucija ekrana, dijagonala od 3" je, po meni, sasvim dovoljna. Čak i s titlovima, ako treba. Naravno, tek nakon što film konvertiraš u mp4, jer .avi format, dakle, uobičajene divx, xvid itd ne podržava, budući da je ta mogućnost rezervirana za modele visoke klase.

16 godina
neaktivan
LG PoP

Mobitel kupljen.Dolazi u roku od 8 dana.Hvala svima na pomoći.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
besla kaže...

Mobitel kupljen.Dolazi u roku od 8 dana.Hvala svima na pomoći.Smijeh

nije pop nego smece op

Crno oko
15 godina

Znaci ko TI!!! :-D

Viki
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 11:14 (Applovac).
16 godina
neaktivan
LG PoP

Mobitel je stigao i mogu rec da je odlican.Samo me jedna stvar muci.Kako da prebacim pjesme i slike s kompa na mob.Pokusao sam pomocu masovnog spremanja ali pise da mi je memorija puna,a unutra je kartica od 2GB-a.Moze mi iko pomoc??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
besla kaže...

Mobitel je stigao i mogu rec da je odlican.Samo me jedna stvar muci.Kako da prebacim pjesme i slike s kompa na mob.Pokusao sam pomocu masovnog spremanja ali pise da mi je memorija puna,a unutra je kartica od 2GB-a.Moze mi iko pomoc??

Ne znam, meni se par puta dogodilo da mi neće preko bluetootha ništa primit zbog "pune memorije", iako sam imao par gigabajta slobodnih. U tom slučaju, priključio bih mob na pc preko usb-a. S pristupanjem memoriji preko usb-a nisam imao nikakvih problema, uvijek pravilno vidi memoriju i stanje sa slobodnim prostorom. Samo je brzina ispod očekivanja, max. 512 KB/s.

Možda treba formatirati karticu.

17 godina
protjeran
besla kaže...

Najbolje i najbrze ce ti ici ako imas citac kartica, jer prekio usb-a ide jako sporo, a da ne govorim o BT-u.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
LG PoP

Hvala,skuzio sam.Zanima me jos da li se brzina prebacivanja moze ubrzati jer mi ide samo 60 kb/s.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

please,ljudi jel mi moze itko DETALJNO objasnit kako se pribacuju pisme priko usb-a na mob??? ne kuzin....

btw.mobitel san dobila jucer-za takve male pare-PREDOBAR!!!

unaprid fala!

15 godina
odjavljen
LG PoP

Ovako zstekas mob s usb kablom na komp...

Na mobu ti se otvori izbornik u kojem odaberes MASOVNO SPREMANJE

Onda se na kompo mob prikaze kao Prijenosni disk...Nadjes ga u exploreru u gore stavis pjesme...Dolazi s 2 gb karticom...

Ljudi dajte neku igre ili neke korisne programe za lg pop...ALi da se igre das igraju s touchscreenom bez virtualnih tipki ili akcelerometrom...PLIZZ

A neku zabavnu i fora programi  kao naprimjer iWater ili slično...

Pinky je zakon... I ♥ π

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

fala,care-najjaci si!! imas virtualnu pivu od mene,hehe :D

15 godina
odjavljen
ulalala kaže...

fala,care-najjaci si!! imas virtualnu pivu od mene,hehe :D

E daj molite onda stisni gumb hvala ispod mojeg posta...HVALA...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
LG PoP

Meni nesto nece to usb povezivanje kada ga spojim sa usbom samo mi pise da mi se baterija puni niti mi se pojavi na mobu za biranje niti na kompu ga ne prepoznaje moze pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG PoP

Ljudi, zna li tko moze li se na LG Pop instalirati navigacija? Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice