Sljedeća verzija androida, Kit-Kat: http://www.android.com/kitkat/ (android 4.4)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sljedeća verzija androida, Kit-Kat: http://www.android.com/kitkat/ (android 4.4)
Mi na nexusima cemo prvi znat kako ce to radit,jedva cekam :D

zanima me kakav case koristite za nexus?
Ja imam ultra thin case,s ebaya za par dolara. Samo stražnju stranu pokriva i kuteve..ali mislim da cu prec na nesto od gela jer mi je i dalje jako skliski phone. ;)

Kod mene OEM bumper.
Imam ga priliku nabaviti iz UK a čitajući review-u sam se počeo predomišljati oko toga.
Sooo... Da vas čujem. Hvala

Pogledaj si ovdje slike korisnika http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000602

Dosta mi se grije gore kod kamere kad sam na mobilnom internetu,kako je kod vas?

Dosta mi se grije gore kod kamere kad sam na mobilnom internetu,kako je kod vas?
Kao i na svakom drugom uređaju, jedino ne znam što znači "dosta".
pa ono,neznam jel to normalno..pa sam napisao..ali ako se griju svi onda je normalno,a ako se grije samo moj onda i nije baš :)
pa ono,neznam jel to normalno..pa sam napisao..ali ako se griju svi onda je normalno,a ako se grije samo moj onda i nije baš :)
Prilikom uporabe 3G-a griju se ne samo nexusi već svi pametni telefoni.
Ima tko u njemačkoj da mi kupi ovaj mob za 200 ojra? Plaćam ćevape i pivu
Koristi li netko možda ovaj bumper?
Gledao sam malo drop testove i vidio da se prednje staklo voli puknuti, pa sam mislio da bi se s ovime zaštitilo, a zadnja strana bi ostala vidljiva.
ja isto razmišlja o nabavi nečeg sličnog,i isto me zanima kako mob izgleda u tome ;)
isto me zanima kako mob izgleda u tome ;)
'vak. Nije od istog sellera, nit isto košta, ali vidim da je ista stvar.
Vidim da nisam jedini koji ima čudan pattern na "zaslonu". Koliko sam čitao po xda, i to prolazi pod garanciju.
Vidim da nisam jedini koji ima čudan pattern na "zaslonu". Koliko sam čitao po xda, i to prolazi pod garanciju.
To i ja imam. Zasto te to smeta?
To i ja imam. Zasto te to smeta?
Ovaj uređaj planiram imati 2 godine. Ne smeta me taj uzorak ali npr za godinu dana ako baterija oslabi ili uređaj bude npr oštečen/ogreben nadam se da ću dobiti novi :)
Za sada sam primjetio taj uzorak i zvučnik za pozive koji uvijek "zuji" odnosno radi (ni to me ne smeta ali također prolazi na garanciji)
P.S. U vezi tog uzorka, nemaju ga svi uređaji. Koji je točno razlog tome, ne znam. Digitizer nije jer se on drugačije vidi (plave točkice koje svijetle pod određenim kutem sunčeve svjetlosti).
Imam i vidljiv uzorak i zujeći zvučnik, a kao gratis i dead pixel koji se vidi na svu sreću samo pod jakim kutom. Ništa me previše ne dira, vjerovatno bi mogao dobiti novi, ali nakon dosta vremena bez mobitela, a dovoljno sam ga čekao i ovako :D

Kolega SebaOS je stavio slike (par postova iznad), vidi se na 1. i 3. slici "matrica". Na XDA sam pročitao da je google mijenjao ljudima uređaj za to, ne znam da li će to proči kod nas.
Kolega SebaOS je stavio slike (par postova iznad), vidi se na 1. i 3. slici "matrica". Na XDA sam pročitao da je google mijenjao ljudima uređaj za to, ne znam da li će to proči kod nas.
Aha sad vidim kad sam na komp došo. Imam i ja taj uzorak i zvučnik koji zuji.
Što se tiče servisa, kolega je salo zbog nečega nexus 4 na servis (agram) i dobio novi u roku od tjedan dana.

Kupio bih Nexus 4 putem Ebaya od engleza koji ga prodaje novog. Zanima me da li garancija vrijedi i u HR, ili samo u zemljama di je kupljen ?
Ako ne vrijedi kod nas, to znači da bih mobitel u slučaju kvara trebao slat u Englesku.
Edit: sigurno ima neko ko ga je isto kupio vani il putem ebaya.