Pozdrav,sestra mi je dobila ovaj mobilni i jako zeli viber na njega i te fore i place cijeli dan ,a ja moram uciti za faks pa bih ga trebao rootati i staviti noviji android na njega pa ako tko ima vremena da napise step by step guide jer sam ja gledao po netu ali svi su linkovi zastarjeli.Molim vas pomozite i nemojte mi dati zuti karton jer sam trazio i po BUG-u a nisam uspio naci relevantne informacije .tocna oznaka mobitela je u naslovu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ne treba ti root za instalirati Viber iz trgovine Play.
Na njemu je 2.3.6 android a od 2013. Ili 2014. Viber nema podrsku za tako star android
Na njemu je 2.3.6 android a od 2013. Ili 2014. Viber nema podrsku za tako star android
Jesi siguran? Kod mame na Galaxy Ace koji ima android 2.2 sasvim normalno radi.
Hvala,toga sam se i ja dosjetio pa sam trazio i naisao as of january 19th 2014 viber versions 2.1 and older will no longer be available for use.Users running these versions will recieve error notifications itd.Znaci za stare verzije nista.jos mi je otvarao softonic i takve spike a mobitel kaze da nema dovoljno memorije za skinuti viber a ima 1 gb slobodno
imao sam taj mobitel sranje najvećee rootao sam ga i neko vrijeme je dobro šljakao no bio je problem u bateriji i malom MAh nemoš svakome udovoljit