LG GT540 emergency mode

poruka: 15
|
čitano: 3.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG GT540 emergency mode

evo ovako isao sam nesto prebaciti na mob i odjednom mi se pojavio plavi ekran Emergency mode! neznam sta treba , danas kupio mobitel i vec ga pokvario Plač

0 0 hvala 0
16 godina
LG GT540 emergency mode

haha BSOD na mobitelu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 16:51 (mind_challenge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LG GT540 emergency mode

ozbiljno :(( sto se dogadja

16 godina
LG GT540 emergency mode

neznam, pogledaj pise li ista u knjizici od moba, progooglaj malo, ili sacekaj da dode netko tko zna vise o tome od mene

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ok hvala

15 godina
jure123 kaže...

evo ovako isao sam nesto prebaciti na mob i odjednom mi se pojavio plavi ekran Emergency mode! neznam sta treba , danas kupio mobitel i vec ga pokvario Plač

pa odnesi ga u servis, prije nego još nešto shebešSmijeh, iako mislim da si dobio neispravan uređaj. Jbg. dešava se Izlanuo se

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina
jure123 kaže...

ok hvala

tipkaViče

15 godina
mind_challenge kaže...
jure123 kaže...

ok hvala

tipkaViče

evo ja ću umjesto njega Smijeh

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
15 godina
neaktivan
LG GT540 emergency mode

dobio mobitel , vec ga vracam... a tako mi se svidio Viče

0 0 hvala 0
15 godina
jure123 kaže...

dobio mobitel , vec ga vracam... a tako mi se svidio Viče

e jbg to ti je život Neodlučan

15 godina
neaktivan
LG GT540 emergency mode

pogleda san na internetu i svi spominju neki update pa ovo pa ono...ja san se samo prikljucia i to se dogodilo

0 0 hvala 0
15 godina
jure123 kaže...

pogleda san na internetu i svi spominju neki update pa ovo pa ono...ja san se samo prikljucia i to se dogodilo

najbolje da ti to sad ili u pon. odneseš na servis.... i mirna bosna Namigiva

15 godina
neaktivan
LG GT540 emergency mode

ma odnijet cu odma sad za 1 sat nego oce mi dati odmah novi ili kako..i kako cu to sljedeci put izbjeci :(

0 0 hvala 0
15 godina
jure123 kaže...

ma odnijet cu odma sad za 1 sat nego oce mi dati odmah novi ili kako..i kako cu to sljedeci put izbjeci :(

sumljam, ja kad sam nosio mob na servis u t-mobile onda su mi dali zamjenski, i ja imam lg optimusa pa pretpostavljam da si ga kupio u vip-u ili tele2 pa nema šanse da ti dadu novi ili zamjenski... 

EDIT: pošto nezz što ti je mobu pa nezz kako bi to izbjegao, jedino ti mogu dat par savjeta: drži mob uredu, čisti ga od prašine, svako malo sa antivirusom pretraži prek kompa dal ima virusa, nemoj mu baš punit memoriju uređaja do kraja jer ti onda postane sporiji, i pazi na njega pogotovo na tačskrin Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 17:18 (Genoxxx).
15 godina
neaktivan
LG GT540 emergency mode

u vipa...ok

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice