LG cookie free unlock

poruka: 42
|
čitano: 18.298
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: LG cookie free unlock
klo1991 kaže...

-

You have to pay for the unlocking service .  you can unlock your mobile easily using the code. If you wanna code, get it from http://www.mobileunlocksolutions.com/lg-cookie/rs1wp9/ .

This will help you to unlock your mobile easily. 

14 godina
neaktivan

eee ja sam sve to napavio i kad je trebalo otkljucat mob  kad sam upisao kod od 8 znmnki

pisalo je network unlcok fail.....

???????????????????????

zasto?????????

inace nsaim mogao instalirtati drajvere iz mape alluneed zato sto je taj driverr sistemska datoteka .sys a na izvrsna [.exe] nisam ja chuck norris da mogu instalirat .sys....

daj ajde ima ko neko bolje rjesenje ????????

0 imam i ja taj problem
14 godina
neaktivan
LG cookie free unlock

pokusao sam sada ponovno po ovom tut i kad dodem do onoga da se treba upisat u program STATIC_EEP i brzo spojit usb s mobom ,pise :

port open PLUG TEH PHONE  

send of teh sec pack...

restarting teh phone...

restarted.

port clsoed

error during the sec pack  sending:For NAND system  an EBL  must be injected .Non e was found .

I STA SAD ??????

jer to mozda iam veze sto nsaim instaliro drajvere ,ali  onako ih nemogu instalirat kad je drajver u mapi allyouneed .sys a ne .exe pa je ne mogu instalirat....

DAJ AJDE ETO VIDITE DA NE RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG cookie free unlock

JEL IMA MOZDA VEZE STO SAM SKINO STATIC_EEP s neta ??? pa je za svaki phone drugaciji.... pa zato ne radi ??'

DAJ AJDE

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG cookie free unlock

briem da  admin ove teme nema pojam sta je napsaio nego je to samo odnekud prepisao

A ZASTO TO MISLIM ????????

ZATO JER NIJE ODGOVORIO NI NA JEDNO POSTENO PITANJE KOJE SU LJUDI POSTAVILI NPR DOSTA NJIH SE JAVLJA SAM PROBLEM od 14 -19 koraka a on nisat ne odgovara... zakljcuak:ZATO JER NIJE NJGOV TUT...!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG cookie free unlock

Postoji gumb "uredi" i ne piši VELIKIM slovima.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG cookie free unlock

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nakon 2 h muke!!!!!!!!!!!

STA JE TREBALO ???????????????

skino sam jedan drajver  s neta koji uopce nije naveden u ovom tutorialu.... bez tog dravjera ,tj ako on nije instaliran cijelo vrijeme ce kompjuter izbacivati onaj error.... I TO NEMA VEZE NA KOJI TI USB PORT STAVLJAS USB!!!!

ako kog zanima link ja mu dam,posaljem u inbox.... [ zato jel mi se neda sad trazit ... . ]

msilim da taj isti link imate na temi na bug forumu  pod imenom

"LG COOKIE MIJENJAJE TEMA , IPHONE".... i tmao u descriptionu tutorial vam pise driver : i onda link, S TOG  LINKA SKINITE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG cookie free unlock

Mojsije, isusa ti!? Pa jednostavno me nerviraju ovakvi ljudi, imaš gumb uredi!!!

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 12:09 (GimmieCorsair).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG cookie free unlock

Pozdrav,

zanima me da li itko zna je li operater u RH obvezan nakon odeđenog perioda trajanja ugovora dekodirati mobitel za zahtjev (kupljen u sklopu ugovora)?

Hvala

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG cookie free unlock

Nije.

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
16 godina
protjeran
LG cookie free unlock

ima ko ovo all you need sta je na megau0pload da uploada opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako može pomoć za otključati lg kp502 pošto ne mogu naći sve fajlove ze skinuti a vidim da se može preko teamviewera,

ako ste voljni bio bih zahvalan

pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice