trebam telefon bez ikakvih smartphone funkcija, da baterija traje dobro i da je kvalitetno građen, ako netko ima preporuku bilo bi korisno, hvala vam :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

trebam telefon bez ikakvih smartphone funkcija, da baterija traje dobro i da je kvalitetno građen, ako netko ima preporuku bilo bi korisno, hvala vam :)
nokia asha 200*. po dućanima oko 500 ćn. imam ga duuuuuugo i ne bih ga mijenjao ni za što. baterija traje u nedogled i radi k'o urica. preporučujem.
* baš 200. ne 202, 203 itd. jer je 200 optimalna. ostale imaju neke bezvezne dodatke ali i manje nekih bitnih stvari.
Ja dok sam ćekao smartphone iz kine, ja sam na kiosku za 200 kuna kupio Meanit F-30 flip i bio zadovoljan, mislim za pozive, sms a i mp3. Izmenadio sam se koliko je sličan Motoroli KRZR ista kopija.
Kod ovog moba nemojte misliti da možere pokretati one stare jave aplikacije "jar" jer to ne može, ne možete staviti fb aplikaciju jer nemožete nikako. Možete koristiti teški komplicirani browser a kada koristite fb peko njega onda vam se nekad desi da morate svakih 15 ili pola sata upisivati iznova username i pass za fb.
Uglavnom ako samo traži za pozive, poruke i mp3 onda je ovaj dovoljno dobar.
Probao sam Meanit F40 njega izbjegavati naširoko. Jer je pretanak, tj premalo plastike ima pa je manje otporan, ja sam prvo njega kupio nekako sam za 2 dana povio ekransrečom ne vidi se ništa samo ekran nije radio i vratio na kiosk i kupio i uzeo taj f-30 koji je puno bolji i jači.
zato bi bila korisna i dobra baterija, ili npr da za izmjenu sim kartice nemoram vadit bateriju..
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx
Tema za odabir mobitela je ovdje!
treba obići supermarkete
Za stotinjak kuna se mobitel može kupiti, novi, s garancijom u hr.