Kupovina mobitela preko oglasa

poruka: 53
|
čitano: 21.414
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Kupovina mobitela preko oglasa

Ja mislim da si ti iskompleksiran jer si ne mos priustiti posten mob.

OT: Jel itko zna za trgovinu Vandero u Ulici kralja Zvonimira 21 u Zagrebu - naisao sam na par oglasa za mobove od tipa koji se zove Vandero i nakon nekoliko Googlanja naišao na neku trgovinicu u Zagrebu pa me zanima jel to povezano ? Na Internetu mogu naci samo da se pod djelatnostima bave manje vise svime od trgovanja tekstila i televizorima pa do prodaje motora :S

Takodjer sam nasao nekoliko refrenci kao "pogledaj u Vandera" na nekim forumima kao i jedan forum gdje su pricali o tome kako im je sugava stranica (www.vandero.hr) s tim da vas ukoliko odete tamo preusmjeri na Iskon.hr

Bilokakav prijedlog ili iskustvo s bilo kojim od dva navedena prodavaca veoma cijenim stoga napisite nesto ;)

16 godina
Armeddy kaže...

Ja mislim da si ti iskompleksiran jer si ne mos priustiti posten mob.

OT: Jel itko zna za trgovinu Vandero u Ulici kralja Zvonimira 21 u Zagrebu - naisao sam na par oglasa za mobove od tipa koji se zove Vandero i nakon nekoliko Googlanja naišao na neku trgovinicu u Zagrebu pa me zanima jel to povezano ? Na Internetu mogu naci samo da se pod djelatnostima bave manje vise svime od trgovanja tekstila i televizorima pa do prodaje motora :S

Takodjer sam nasao nekoliko refrenci kao "pogledaj u Vandera" na nekim forumima kao i jedan forum gdje su pricali o tome kako im je sugava stranica (www.vandero.hr) s tim da vas ukoliko odete tamo preusmjeri na Iskon.hr

Bilokakav prijedlog ili iskustvo s bilo kojim od dva navedena prodavaca veoma cijenim stoga napisite nesto ;)

trenutno imam SE W58i,i jos nekoliko starijih ispravnih mobitela

neznam jeli ovaj SE posten mob ili nije,ali zasigurno vise necu bacati lovu na njih

17 godina
zzz kaže...

ma tkose vise pali na skupe mobitele,osim djece

ja odem u konzum i uzmem neki za sitne pare

stoje mobitel skuplji ,osoba kojga nosi ima vise komleksa

Odavno sam se prestao "paliti" na mobitele, bitno mi je da mogu mogu nazvati, javiti se i poslati sms, ali se ne mogu složiti s tobom, ima ljudi kojima su napredni mobiteli zaista potrebni i koji će sve mogućnosti takvog mobitela i iskorištavati.

Nisam nikad kupio mob preko oglasnika ali sam u zamjenu za fotoaparat, uz nadoplatu dobio jednu Nokiju (Tele2 paket) prije godinu dana, do dan danas nikakvih problema, garancija je taman negdje na isteku, valjda ce me jos posluziti Smijeh

17 godina
neaktivan

Zanima me koliko je sigurno kupovati preko oglasa gdje prodavač šalje robu poštom. Zanima me zato jer mislim kupiti xperiu preko njuškala i zanima me kako ću ja biti siguran da mi neće doći prazan paket?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno to je rizik. Ja sam kupovao preko oglasa ali uvijek sam se nasao sa covjekom i na licu mjesta isprobao i pregledao mobitel. Sad losa strana: frend je davno narucio SE K800 koji je kostao oko 350 eura. Vidio je oglas i zvao tipa te su se dogovorili da ovaj njemu posalje pare a tip ce frendu mob poslat. I sta se dogodilo? Mob nije nikad stigao! Naravno covjek je iskljucio mob i mos se slikat. Ako vec kupujes tako probaj naci oglas di prodaju vise mobitela jer to znaci da ih ima vise komada ali opet ni to ti nije neko jamstvo da ces ga dobit.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Iskreno to je rizik. Ja sam kupovao preko oglasa ali uvijek sam se nasao sa covjekom i na licu mjesta isprobao i pregledao mobitel. Sad losa strana: frend je davno narucio SE K800 koji je kostao oko 350 eura. Vidio je oglas i zvao tipa te su se dogovorili da ovaj njemu posalje pare a tip ce frendu mob poslat. I sta se dogodilo? Mob nije nikad stigao! Naravno covjek je iskljucio mob i mos se slikat. Ako vec kupujes tako probaj naci oglas di prodaju vise mobitela jer to znaci da ih ima vise komada ali opet ni to ti nije neko jamstvo da ces ga dobit.

Ja pare nikad nebi slao, plaćanje bi bilo pouzećem ili nikako, ali opet taj rizik ostaje šta ću ja u paketu dobitiMršti se

Ima tip koji prodaje xperiu 3-4 dana staru kao još folija na ekranu da ima i vipova garancija i to mi se čini ok, ali ovo drugo....

BTW znate li možda za neku firmu mobicom?

EDIT: sad vidim da firma postoji ali su mi cijene sumnjive evo link: http://www.njuskalo.hr/korisnik/mobicom7

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 10:09 (BORN).
15 godina
neaktivan
BORN kaže...
F1-IVO kaže...

Ja pare nikad nebi slao, plaćanje bi bilo pouzećem ili nikako, ali opet taj rizik ostaje šta ću ja u paketu dobitiMršti se

Ima tip koji prodaje xperiu 3-4 dana staru kao još folija na ekranu da ima i vipova garancija i to mi se čini ok, ali ovo drugo....

BTW znate li možda za neku firmu mobicom?

EDIT: sad vidim da firma postoji ali su mi cijene sumnjive evo link: http://www.njuskalo.hr/korisnik/mobicom7

Da firma postoji u Čakovcu, ali preprodavac je u Zagrebu. I koliko sam cuo po drugim forumima ta mala trgovina stvarno postoji i rekli su mi da su mobiteli tamo ok da te nece prevarit (ukoliko je to moguce u predaji na ruke), a za ovog tipa u ZG sam cuo preporuku, ali iskreno ja se necu uvjerit dok to "ne vidim na vlastite oci".

Mozda uskoro narucim mob od njega jer mi ZG nije blizu pa vam javim iskustva.

16 godina
neaktivan
Kako sam odkodirati sony ericsson k 530i

Bok, evo imam jedno pitanje kako odkodirati telefon Sony Ericsson k 530i (besplatno) unaprijed hvala.

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To su vjerojatno mobiteli sa tzv. sivog trzista koji nemaju vazece jamstvo za HR, nego se moraju servisirati preko nekakvih servisa u Sloveniji (tako je meni covjek objasnio). Razlog niske cijene je jednostavan - uvezeni su ilegalno bez carine i poreza i tko zna kakvih davanja. Otkljucavanje moba se moze za razumnu naknadu nappraviti u bilo kojem ''univerzalnom'' servisnom centru za mobitele.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako sam odkodirati sony ericsson k 530i
JOHNYYBRAVISSIMO kaže...

Bok, evo imam jedno pitanje kako odkodirati telefon Sony Ericsson k 530i (besplatno) unaprijed hvala.

Uz ime mob napisi debrend ,pa pogledaj na google iki you-tube

tamoces naci uputu ,meni pomoglo za moj se

16 godina
neaktivan

kupovao sam preko oglasa konkretno njuškala i jedino mi se je jedna memorijska nakon nekih godinu dana pokvarila, ali isto tako je mogla i ona iz trgovine samo što bih imao garanciju, a vako sam je dobio u pola cijene crkla i kupio novu s garancijom

15 godina
neaktivan

Prekjučer naručio Nokia 5800 od mobicom7 preko njuškala stigla jučer pokupio je danas.

Sve završilo u najboljem redu, mobitel je super :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imam jedno pitanje.. tražio sam malo po njuškalu Nokiu n97 i ima ih puno kopija..i naišao sam na jednu od 250€ i poslao sam čovjeku mail,te se malo više informirao..čovjek mi je rekao da se uvozi iz UK te da oni daju 91 dan garancije i da se dobije još 1 godina garancije od Nokia servisa.U tu cijenu je uračunata i poštarina te se plaća preko WESTERN UNIONA..Uređaj dolazi sa hrvatskim jezikom. Razgovor se odvijao na engleskom jeziku.. Sad mene zanima dali je imao tko takvih iskustava,dali je mobitel orginal a ne kopija,dali tu dolazi do kakve muljaže s obzirom da je cijene dosta mala u odnosu na trgovine? molio bih vaša mišljenja.. Hvala

u dnu maila mi piše Sales Manager : Dekovic,Dean

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bježi od western uniona to ti je sigurna prevara.

Plaćaj Paypalom ili nikako.

15 godina
neaktivan
a tamo su mi ponudili taj WESTERN UNION i MONEY GRAM..zašto da bježim od western union..si imao kakvih iskustava negativnih?

0 0 hvala 0
15 godina
Deky_14 kaže...
imam jedno pitanje.. tražio sam malo po njuškalu Nokiu n97 i ima ih puno kopija..i naišao sam na jednu od 250€ i poslao sam čovjeku mail,te se malo više informirao..čovjek mi je rekao da se uvozi iz UK te da oni daju 91 dan garancije i da se dobije još 1 godina garancije od Nokia servisa.U tu cijenu je uračunata i poštarina te se plaća preko WESTERN UNIONA..Uređaj dolazi sa hrvatskim jezikom. Razgovor se odvijao na engleskom jeziku.. Sad mene zanima dali je imao tko takvih iskustava,dali je mobitel orginal a ne kopija,dali tu dolazi do kakve muljaže s obzirom da je cijene dosta mala u odnosu na trgovine? molio bih vaša mišljenja.. Hvala

u dnu maila mi piše Sales Manager : Dekovic,Dean

Istog tog lika sam ja za iphone pitao evo odg

The above stated Apple iPhones is brand new iPhones, sealed in the manufacturer box, fully unlocked to work with any Sim card/network operator anywhere in the world, they come with there complete accessories, they all come with 12 months Apple warranty, and we also give 91 days return policy on every of our products.

The Selling price of the
Firmware 3.1.2
Apple iphone 3GS 16GB is 250Euros
Apple iPhone 3GS 32GB is 300Euros
Apple Ipone 3G 16GB is 200Euros
Apple iPhone 3G 8GB is 150Euros

How many Units of the phone do you want to buy??

We look forward to your soonest response.

Best Regards
Sales Manager
Dejan Vitas

15 godina
Zanimaju me te kopije od n97, dal moze radit bar godinu dana a da se nepokvari?
17 godina
neaktivan
"a tamo su mi ponudili taj WESTERN UNION i MONEY GRAM..zašto da bježim od western union..si imao kakvih iskustava negativnih?"

Čista prevara.Gledaj po googleu za detalje

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako se nades sa covjekom te pregledas i isprobas mobitel nema brige da ce te prevariti...

Ali ovo slanje poštom i placanje unaprijed,a-a nebi islo!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 15:59 (RoTT).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Ako se nades sa covjekom te pregledas i isprobas mobitel nema brige da ce te prevariti...

Da samo je ovo nekako predobro

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina
protjeran
tandara kaže...
RoTT kaže...

Da samo je ovo nekako predobro

Najdi se sa gospodinom,sjednite u birtiju!

Stavi karticu u mobitel isprobaj ga,pregledaj papire i opremu...

Mala je vjerojatnost da ce te prevariti,kupio sam hrpu mobitela preko oglasa i nikad nikakvih problema.

15 godina

ovako

htio bih kupit ovaj mob

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-sk-17-xperia-mini-pro-android-2.3-pismena-oglas-3506792

pa me zanima dali je netko od vas tu kupovao od mobicom7 tvrtke i dali je bilo kakvih problema

gledao sam malo po netu i vidim da ljudi pišu da nije bilo problema i da je sve uredu sa njim

a opet vidim da se plača po uzeću, tako da opet je jedna razina sigurnosti da se dobije na adresu

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice