Kupnja u VIPu - samo uređaj

poruka: 7
|
čitano: 2.401
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Gledam malo mobitel Nokia 5800 XM i  kolko vidim najjeftiniji je u VIPu (2399kn), samo me zanima dal je to kodirano ili mogu poslje koristiti operatera kojeg ja hoću?

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja u VIPu - samo uređaj
Kada kupuješ samo uređaj, onda nije kodiran na nikakvu mrežu i možeš ga koristiti kako želiš.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kada kupuješ samo uređaj, onda nije kodiran na nikakvu mrežu i možeš ga koristiti kako želiš.

K, tnx. I mislio sam da je tako ali bilo mi je malo čudno jer je 600kn jeftiniji nego u drugim dućanim.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 8:58 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Imaš u t-mobile za 2200kn.

17 godina
neaktivan
Spaceblade kaže...

Imaš u t-mobile za 2200kn.

lol, tražim i ne mogu naći cijenu za kupovinu samo uređaja (ili simpa paketa, ali 5800 nema u običnoj simpa ponudi)

ajde nabaci link

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 20:06 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Mislim da nemaš tamo na njihovim stranicama da im piše cijena samog uređaja. Ali ja sam kupio za 2200 prije mjesec dana, nazovi ih ako ništa drugo, cijena je valjda ostala ista ako i nije pala.

17 godina
neaktivan

Aha, znači ne žele objaviti cijenu samo uređaja, gamad jedna. TNX na informaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice