Planiram kupiti novi mobitel u skorije vrijeme i tražim vaš savjet. Vjerojatno ću ga kupiti u vip-a na pretplatu, iako ni druge (malo ilegalnije) medote nisu isključene. Okvirna gornja cjena bi bila oko 2000 kn. Za sada mi moj izbor bio SE c902 ili c905, no u zadnje sam vrijeme cuo dosta ne pretjerano dobrih stvari o tim mobitelima pa me zanima vase mišljenje. Najbitnije mi je da ima dobru memoriju, i kameru, dakle dobro (izvrsnu) multumediju. Ostale sitnice su poželjne. S time da ne preferiram bas screen touch mobitele, vise bi htio konvencionalnu tipkovnicu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nokia N82 na crno dođe oko 2k to ti je odličan mobitel za te pare... dobra kamera, odličan OS, 2gb memorije lako kupiš više ako ti treba... jedino mi je malo ružan ali nemoj se za time voditi pri kupnji mobitela
Aj i izgled je bitan... Cjena je najmanji problem jer za 2 keke mogu nabaviti skoro svaki mobitel. Barem tako mislim, jer ako se more nabaviti SE c905 i N95...
ja nebi uzo c905 zato sto ti se svi SE svode samo na bolju cameru i nis vise kod ovog moba je jako cesti slucaj bilo zamrzavanje...i slicno
http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/sony-ericsson/c905/88.aspx - pogledaj si ovdje o tom mobu
ove ocijene nisu realne, k800i 7 ocjena, wtf? pa to je bio mobitel nad mobitelima
Pa koji bi mi vi preporučili? Sa vrlo dobrom multimedijom i ostaim stvarima. Pitam jer vec par godina iman fantastičnu Nokiu 1110...
Gornja cjena oko 2 keke, za što se može kupiti većina mobitela. Pa i N95 i C905...
ako si bas zapeo za N95 i C905 onda uzmi bolje N95 jer vidim da ljudi imaju pono problema sa ovim Sony Ericssonom i da mu kamera nije bajna za 8MP, zvučnik mu je loš (vanjski), dok je na nokiji solidan i to stereo... jos jedan + nokiji je symbian koji pokreće dosta zanimljive aplikacije... i ne zaboravi pogledati Nokiju XM 5800 iako si rekao da ne voliš touch screen uređaje...
ako si bas zapeo za N95 i C905 onda uzmi bolje N95 jer vidim da ljudi imaju pono problema sa ovim Sony Ericssonom i da mu kamera nije bajna za 8MP, zvučnik mu je loš (vanjski), dok je na nokiji solidan i to stereo... jos jedan + nokiji je symbian koji pokreće dosta zanimljive aplikacije... i ne zaboravi pogledati Nokiju XM 5800 iako si rekao da ne voliš touch screen uređaje...
Nisan ja zapeja ni za koji mobitel, no pošto ne znam koji su sada ponajbolji spominjem one za koje sam čuo...
čisto tražim savjet, jer ovu vrhunski mobitlel, dopi.zd.ija mi je ovaj koji nema ni ekran u boji... :D
C905 nije vrhunski mobitel... Mogao je biti, ali su ga kreteni iz Sony Ericssona zeznuli... Ako ti se da cekat jos 2 mjeseca, cekaj Nokiju N86, to ce biti najbolji mob kad izadje
C905 nije vrhunski mobitel... Mogao je biti, ali su ga kreteni iz Sony Ericssona zeznuli... Ako ti se da cekat jos 2 mjeseca, cekaj Nokiju N86, to ce biti najbolji mob kad izadje

Dobro ne planiran platiti 600 eura za mobitel i jos ga cekati par miseci...
Koji je ponajbolji sada na trzistu?!
meni 5800
Moj glas ide za nokiu. Imam 5800 xm, prije toga N82, pa N91. Sve odlicni mobiteli. Ako ne zelis touchscreen uzmi si N82, mobitel je odlican. A i 5800 je super, ime sve kao i N serija, neces pozaliti. A na touchscreen se brzo naviknes. N82 ima bolju kameru (5MP naspram 3,2 kod 5800) ali su slike sa oba vrlo dobre.
ako ti lova nije problem, stvarno nemoj više ni sekunde razmišljati nego kupi nokiu N96 i satelit (američki jer su bolji od kineskog sra***)
ako ti lova nije problem, stvarno nemoj više ni sekunde razmišljati nego kupi nokiu N96 i satelit (američki jer su bolji od kineskog sra***)

da neotvaram novu temu,, sta mislite o ovom ja mislim da je to neki c905 black edition...jer SE nikuda nejde bez svoga mlohavoga joysticka...
treba mi savjet je bolji lg arena ili s500i