Kupnja mobitela - savjet

poruka: 22
|
čitano: 4.174
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

Planiram kupiti novi mobitel u skorije vrijeme i tražim vaš savjet. Vjerojatno ću ga kupiti u vip-a na pretplatu, iako ni druge (malo ilegalnije) medote nisu isključene. Okvirna gornja cjena bi bila oko 2000 kn. Za sada mi moj izbor bio SE c902 ili c905, no u zadnje sam vrijeme cuo dosta ne pretjerano dobrih stvari o tim mobitelima pa me zanima vase mišljenje. Najbitnije mi je da ima dobru memoriju, i kameru, dakle dobro (izvrsnu) multumediju. Ostale sitnice su poželjne. S time da ne preferiram bas screen touch mobitele, vise bi htio konvencionalnu tipkovnicu.

0 0 hvala 0
17 godina
Kupnja mobitela - savjet

Nokia N82 na crno dođe oko 2k to ti je odličan mobitel za te pare... dobra kamera, odličan OS, 2gb memorije lako kupiš više ako ti treba... jedino mi je malo ružan Šutim ali nemoj se za time voditi pri kupnji mobitela

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

Aj i izgled je bitan... Cjena je najmanji problem jer za 2 keke mogu nabaviti skoro svaki mobitel. Barem tako mislim, jer ako se more nabaviti SE c905 i N95...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

ja nebi uzo c905 zato sto ti se svi SE svode samo na bolju cameru i nis vise kod ovog moba je jako cesti slucaj bilo zamrzavanje...i slicno

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/sony-ericsson/c905/88.aspx   - pogledaj si ovdje o tom mobu

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupnja mobitela - savjet

ove ocijene nisu realne, k800i 7 ocjena, wtf? pa to je bio mobitel nad mobitelima

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

Pa koji bi mi vi preporučili? Sa vrlo dobrom multimedijom i ostaim stvarima. Pitam jer vec par godina iman fantastičnu Nokiu 1110...

Gornja cjena oko 2 keke, za što se može kupiti većina mobitela. Pa i N95 i C905...

0 0 hvala 0
17 godina
Kupnja mobitela - savjet

ako si bas zapeo za N95 i C905 onda uzmi bolje N95 jer vidim da ljudi imaju pono problema sa ovim Sony Ericssonom i da mu kamera nije bajna za 8MP, zvučnik mu je loš (vanjski), dok je na nokiji solidan i to stereo... jos jedan + nokiji je symbian koji pokreće dosta zanimljive aplikacije... i ne zaboravi pogledati Nokiju XM 5800 iako si rekao da ne voliš touch screen uređaje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja mobitela - savjet
leo_819 kaže...

ako si bas zapeo za N95 i C905 onda uzmi bolje N95 jer vidim da ljudi imaju pono problema sa ovim Sony Ericssonom i da mu kamera nije bajna za 8MP, zvučnik mu je loš (vanjski), dok je na nokiji solidan i to stereo... jos jedan + nokiji je symbian koji pokreće dosta zanimljive aplikacije... i ne zaboravi pogledati Nokiju XM 5800 iako si rekao da ne voliš touch screen uređaje...

Uzmi nokiu!...c905 je s****

Nokia su legendarni mobiteli
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

Nisan ja zapeja ni za koji mobitel, no pošto ne znam koji su sada ponajbolji spominjem one za koje sam čuo...

čisto tražim savjet, jer ovu vrhunski mobitlel, dopi.zd.ija mi je ovaj koji nema ni ekran u boji... :D

0 0 hvala 0
17 godina
Kupnja mobitela - savjet

C905 nije vrhunski mobitel... Mogao je biti, ali su ga kreteni iz Sony Ericssona zeznuli... Ako ti se da cekat jos 2 mjeseca, cekaj Nokiju N86, to ce biti najbolji mob kad izadje

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

C905 nije vrhunski mobitel... Mogao je biti, ali su ga kreteni iz Sony Ericssona zeznuli... Ako ti se da cekat jos 2 mjeseca, cekaj Nokiju N86, to ce biti najbolji mob kad izadje

šta su točno zeznuli? i dali je živ onaj tvoj C905... čini mi se da si ga ti imaš Šutim
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
macgyver kaže...

šta su točno zeznuli? i dali je živ onaj tvoj C905... čini mi se da si ga ti imaš Šutim
 nisi mene pito al ja cu ti odg..........softver....bila je vec ovak vijest na bug online......da 70% ljudi ga vraca i trazi povrat novca....zbog smrzivanja softvera,ekrana...kak oces....i kamera mu nije nest bajna za 8.1 mp
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

Dobro ne planiran platiti 600 eura za mobitel i jos ga cekati par miseci...

Koji je ponajbolji sada na trzistu?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

meni 5800

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kupnja mobitela - savjet

Moj glas ide za nokiu. Imam 5800 xm, prije toga N82, pa N91. Sve odlicni mobiteli. Ako ne zelis touchscreen uzmi si N82, mobitel je odlican. A i 5800 je super, ime sve kao i N serija, neces pozaliti. A na touchscreen se brzo naviknes. N82 ima bolju kameru (5MP naspram 3,2 kod 5800) ali su slike sa oba vrlo dobre.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 23:11 (Ramo).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupnja mobitela - savjet

ako ti lova nije problem, stvarno nemoj više ni sekunde razmišljati nego kupi nokiu N96 i satelit (američki jer su bolji od kineskog sra***)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aleandro von Joža kaže...

ako ti lova nije problem, stvarno nemoj više ni sekunde razmišljati nego kupi nokiu N96 i satelit (američki jer su bolji od kineskog sra***)

ma daj,

ajd barem....Touch Screen
17 godina
leo_819 kaže...
macgyver kaže...

Je prezivio je pad u more, moram ga pohvalit tu... Ali je svejedno los... kao sto covjek kaze, softver mu je los i kamera mu bas nije nesto za 8.1MP, GPS mu ne radi (bar na mom), a i nema 3.5mm jack i 8GB memorije, sto Nokia vec neko vrijeme ugradjuje u svoje mobitele, pa bi mogli i ovi u SE  poceti
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

da neotvaram novu temu,, sta mislite o ovom ja mislim da je to neki c905 black edition...jer SE nikuda nejde bez svoga mlohavoga joysticka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan_1995 kaže...

da neotvaram novu temu,, sta mislite o ovom ja mislim da je to neki c905 black edition...jer SE nikuda nejde bez svoga mlohavoga joysticka...

Pise da je fan concept
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

Može biti da je dorada originalnog SE 905
Ovdje imaš detaljnije.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela - savjet

treba mi savjet je bolji lg arena ili s500i

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice