Koliko se ceka na iphone 4g

poruka: 9
|
čitano: 3.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kanim kupiti iphone 4g u tmobileu, ali cujem da se jako dugo ceka(do 3mj) pa ako neko ima kakvih iskustva neka pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovisi, nažalost kod nas je običaj da vrednuju kupce po "važnosti" a igraju i veze ... neki koje znam čekali su i preko dva mjeseca, a neki su ga dobili sutradan. Par tjedana do mjesec dana je uobičajeno. Provjeri na više mjesta prije.

A.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Koliko se ceka na iphone 4g

Znam jel neki ljudi koji su ga prvi narucili jos ga cekaju, a neki koji su produzili ugovor dobili su ga isti cas.

17 godina
neaktivan

Ja čekam već tri sedmice. Neki dan je došla neka pošiljka u VIP, ali izgleda da je to za već postojeće preplatnike ili koga već. Mislim da prije drugog mjeseca ništa od iPhonea 4, a do Uskrsa možda.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 17:30 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto bio na "listi za čekanje"... prvi dan prodaje samo sam prošetao do T-Centara i bez problema uzeo iPhone bez da su me išta pitali da li sam na bilo kakvoj listi... Bilo je još ljudi koji su tako kupili. Da sam čekao da me na nazovu, vjerojatno bi i dan danas čekao...

Kod nas te liste baš i ne shvaćaju ozbiljno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bi uzeo tarifu za sve i mob, ali glupo mi je cekati vise od mjesec dana.Moj frend je produzio ugovor i nije nista ceko na njega, a neki ljudi koji su na listi jos ga nisu dobili.Objasnjenje je kao da apple ne moze isporuciti toliko mobova

15 godina
neaktivan

Ja čekam još uvijek u Vip-u, ako ne dodje do kraja mjeseca odustajem.Najgore je to što nitko ništa ne zna, a reklama u Vip centru preko cijelog zida.Neka napišu na vratima nemamo iphone i gotovo.Jedino što sam od Vipa dobio je glupa poruka u kojoj piše da misle na mene i kada osiguraju nove količine da će me kontaktirat, a to je bilo prije mjesec dana.Zanima me dali je netko dobio zadnjih dana preko rezervacije, pa neka napiše i koliko je dugo čekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 9:41 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam se prijavio u  t-mobile prije 3 tj i bio sam 200 i neki na listi.Što mi pomalo i odgovara zato što nemam baš sad dosta para.Ma ja mislim da apple može isporužit dovoljno mobova nego sad u prvom mjesecu je neka akcija u t-mobile 50% na sve mobove,pa im se neisplati prodavat mob u pola cijene.Mislim da neće počet isporučivat iphone 4 do početka drugog mjeseca dok akcija ne završi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 9:51 (bla-bla111).
14 godina
neaktivan

Ja znam neke ljude koji uopce nisu na njega cekali.Ispada samo da su oni koji su narucili među prvima da jos cekaju.Malo sam ispito ljude koji na njuskalu prodaju iphone vecina ih je dosta cekala dok jedino neki lik sta je naruciopreko firme kaze da ga nije uopce ceko.Jel istina da trenutno nema kod nas nigdje iphone-a da apple uopce nije isporucio nista ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice