Koji mobitel da si kupim?

poruka: 39
|
čitano: 10.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Planiram si kupiti mobitel, ali imam stari vec 3 i pol godine, tako da vise ne znam kakvi su danasnji mobiteli, odnosno koji su dobri i to, pa trebam pomoc. Ja cu napisati sta mi je sve bitno pa bih bio zahvalan da mi kazete koji je najbolji za mene

1. Dobra kamera (vidim da danasnji imaju 5 megapixela)

2. Hrvatski T9

3. Velki kapacitet za SMSove

4. dobra baterija

5. ostale standardne stvari kao bluetooth, countdown, alarm, stoperica...

6. Ne premale tipke... ne moraju biti ni posebno velike, ali da nisu sad neke koje moram s noktima pikati

Igre, internet i ostale fancy gluposti mi nisu bitne

E da, vidio sam i da ljudi spominju GPS, pa mi nije bas jasno za sta on sluzi i dal je koristan (mislim, znam za sta sluzi inace, ali ne znam za sta bi mogao sluziti na mobitelu)

To je to uglavnom... I vidim da T-Mobile ima razne pakete u kojima su mobiteli jeftiniji, ali ja imam simpu i htio bi zadrzati svoj broj pa ne znam dal se to da nekako iskombinirati... Ali moze biti i sam uredjaj

Cijena bi bila idealna do 2000 kn, ali recite i za skuplje od toga pa cu vidjeti...

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam kupio SE C905 i moram reći da je to sjajan uređaj, jako sam zadovoljan. Malo je veći, ali je ergonomski vrlo solidan. Osim njega možda bih kupio SE G900, zbog touch-screena i Symbiana

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koji mobitel da si kupim?
southy kaže...

Ja sam kupio SE C905 i moram reći da je to sjajan uređaj, jako sam zadovoljan. Malo je veći, ali je ergonomski vrlo solidan. Osim njega možda bih kupio SE G900, zbog touch-screena i Symbiana

pun pogodak-c905 ima bolju kameru, to se vidi slikanjem nocnih slika,ali je skuplji oko 1000-1200 kn na crnom trzistu (uzmi u ruke Plavi oglasnik)
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina

Na VIP-u produženje pretplate (osnovni model) na godinu dana 2191, na 2 godine 1991. Puno nepovoljnije je na T-Comu gdje je 2000+ na modelu Flex 700

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ova Samsung Omnia bi trebala biti dobra. Ima ti touch i ima 5 Mpx kameru. Po meni je Samsung tu negdje sa Ericssonom.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hellraiser1110 kaže...

Ova Samsung Omnia bi trebala biti dobra. Ima ti touch i ima 5 Mpx kameru. Po meni je Samsung tu negdje sa Ericssonom.

Meni samsung nije ni do konjena SE,(neznam bas za novije samsunge), ali vidim da njemu nisu bitne bas igre ni slicni prijenosi, u samsunga mi je software glup ma preglup, jbt. nemores stavit temu!
OT: mores SE C902, a sad ce bit brzo i C905 klizni(8MP), malo glomazan ali kostat ce negdje oko 3500 kn(mozda i vise)!
17 godina
neaktivan

Ja inače koristim SE, ali imam neke prijatelje koji imaju Samsung i više mi se dopada praktičnost, dizajn, a ni softver mi nije loš.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam i ja pa nemogu ni igru normalno stavit, ni temu, ja svom promjenio sve zivo(ikone,ma sve) za 5 min.
Sad frendovi mi imaju neznam tocno sad koji model,(jedan frend jamislim da ima D900)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupi si taj SE C905

http://marijowebzone.topgoo.net/index.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa to je bar jednostavno odnosno ako su ti te stvari bitne koje su nabrojane onda imaš veći izbor dakle možeš uzet jedan od sljedećih:

SE C905

SE C902

SE K850i

NOKIA N95

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ti prodajem N73 :D Mobitel ima sve sto hoces osim velikih tipki :D Ali zato imam E51 koji ima sve sto hoces ali nema dobru kameru :D obicna 2Mpix bez autofocusa i slicnoga...

Uglavnom, meni za oko zapela Nokia E66 ako se ne varam... slide varijanta E51 sa  GPSom i kamerom 3.2 Autofocus :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam za SonyEricsson definitivno jer imaju najbolji software jednostavan brz i pregledan a to je najbitnije a ne kontra telefoncek ko manekenka a popikavas se s njegovim funkcijama!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, i ja sam razmisljao o c905... samo me zanima kakav je s padovima? Pogledao sam ga jucer uzivo i djeluje mi nekako rasklimano,  kao da bi se razbio u tisucu komadica da padne... mislim, ne pada mi cesto mobitel, ali padne mozda jednom godisnje... I jel c905 ima dobar GPS?

I jos jedna stvar, vidio sam da je najpovoljniji (oko 2500 kn) ako ga uzmem s Tele2 pretplatom, pa jel se isplati prijeci sa simpe na tele2? Jel ima dobar signal Tele2?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

C905

C902

K800i

Sve su vrhunski mobiteli sa odličnom kamerom, izdržljivom baterijom, kvalitetan software.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

C905

C902

K800i  i K810i

Sve su vrhunski mobiteli sa odličnom kamerom, izdržljivom baterijom, kvalitetan software.

SE grube crte :)
Kamera=Super
Baterija=Super
Software=Katastrofalno bugovit i intuitivan

(Za Simbian,Win i C seriju nisam bas siguran)
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Planiram si kupiti mobitel, ali imam stari vec 3 i pol godine, tako da vise ne znam kakvi su danasnji mobiteli, odnosno koji su dobri i to, pa trebam pomoc. Ja cu napisati sta mi je sve bitno pa bih bio zahvalan da mi kazete koji je najbolji za mene

2. Hrvatski T9

4. dobra baterija

6. Ne premale tipke... ne moraju biti ni posebno velike, ali da nisu sad neke koje moram s noktima pikati

E da, vidio sam i da ljudi spominju GPS, pa mi nije bas jasno za sta on sluzi i dal je koristan (mislim, znam za sta sluzi inace, ali ne znam za sta bi mogao sluziti na mobitelu)

To je to uglavnom... I vidim da T-Mobile ima razne pakete u kojima su mobiteli jeftiniji, ali ja imam simpu i htio bi zadrzati svoj broj pa ne znam dal se to da nekako iskombinirati... Ali moze biti i sam uredjaj

Cijena bi bila idealna do 2000 kn, ali recite i za skuplje od toga pa cu vidjeti...

A gle, ja ti preporucam N95 8GB, iako znam da ga nebus kupiu, al more ti bit zao ak ga ne kupis....Po meni jedan od najbrutalnijih mobova kaj ima za kupit....GPS  na C905 ko da i ne postoji....Bolje da ga nisu ni stavljali jer je los....To je ockey mob sa super kamerom, to je ukratko kaj je C905....A N95 8GB je jebn mob sa dobrom kamerom....Sad ti vidi....Al mislim da ti se nece svidjet  jer ima Symbian....A vecina ljudi ne zna na takvim mobovima radit....Da, znam da zvuci smijesno, al vjeruj mi....Ljudi ne znaju radit s tim mobovima...To je moj prijedlog, sad ti vidi
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
17 godina
dainese46 kaže...
macgyver kaže...

2. Hrvatski T9

4. dobra baterija

A gle, ja ti preporucam N95 8GB, iako znam da ga nebus kupiu, al more ti bit zao ak ga ne kupis....Po meni jedan od najbrutalnijih mobova kaj ima za kupit....GPS  na C905 ko da i ne postoji....Bolje da ga nisu ni stavljali jer je los....To je ockey mob sa super kamerom, to je ukratko kaj je C905....A N95 8GB je jebn mob sa dobrom kamerom....Sad ti vidi....Al mislim da ti se nece svidjet  jer ima Symbian....A vecina ljudi ne zna na takvim mobovima radit....Da, znam da zvuci smijesno, al vjeruj mi....Ljudi ne znaju radit s tim mobovima...To je moj prijedlog, sad ti vidi
 Kaj je taj symbian uopce? za sta sluzi? i zakaj ga ljudi ne vole? i jel N95 ima dobar GPS?

A kaj se tice kamera, znam a je jedna od glavnih prednosti c905 kaj ima xenon flash pa su po noci slike puno kvalitetnije, al meni je bitnije slikanje po danu bez blica, pa jel c905 i  u takvim uvjetima puno bolji od konkurencije ili je N95 blizi tu?
17 godina
macgyver kaže...

2. Hrvatski T9

4. dobra baterija

NOVI
17 godina
neaktivan

Ako ti nije toliko bitno slikanje po noći onda uzmi SE C902 jer nema xenon već photo led i dosta je jeftiniji od C905, a dobar!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 16:36 (Joka).

0 0 hvala 0
17 godina
Joka kaže...

Ako ti nije toliko bitno slikanje po noći onda uzmi SE C902 jer nema xenon već photo led i dosta je jeftiniji od C905, a dobar!

al nema ni GPS
17 godina
neaktivan

nema gps ali je zato jeftiniji , svi ovi ostali s gps su ti preko 3000kn (n95 , n96 , c905) jedino ako ne uzimas na preplatu ili na crno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3030077 - dosta jeftin mobitel, koji nudi puno toga... Koliko znam, ima GPS.

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4180259 - također relativno jeftino, 2mpx kamera s bljeskalicom, za GPS nisam siguran.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupiš si neku noviju nokiu i bit ćeš sretan!!!!

17 godina

Jel znate neku dobru stranicu s recenzijama ili usporedbama mobitela?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš na sonyericssonovim stranicama vidjeti karakteristike i usporediti telefone(SE)

Moja preporuka je C905

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Možeš na sonyericssonovim stranicama vidjeti karakteristike i usporediti telefone(SE)

Moja preporuka je C905

Mogu usporedit karakteristike, al bi htio znati sta kazu korisnici... za c905 sam cuo da ima los GPS
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Jel znate neku dobru stranicu s recenzijama ili usporedbama mobitela?

Everything's just fine.
16 godina
neaktivan

Ja sam si nedavno kupio Nokiu 6220C i dosta sam zadolvoljan makar ima nekih nedostataka, ali kamera je odlična, ima symbian, baterija tako-tako, GPS itd. ubiti dobar mob makar za te pare ti je najbolje po meni uzeti Nokiu E66, predobar mob, ali ako bas želiš SE onda definitivno nemoj C902 jer je mob po meni malo promašen, bolje za te pare LG KF 750

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina

A kakav je LG KU990? Jel to sta valja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice