Koji mobitel sa HD videom kupiti? Koji je trenutno sa najboljom kamerom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iphone 4s ti ima najbolju kameru. Ja ga imam i uz njega ti nece trebat druga kamera. Neki ce ti rec galaxy s2, ali ti sam presudi. Ako gledas da prođes sto jeftinije uzmi neku xperiu mini.
Za koliko se moze nabavit taj iphone4s
pretplata ili 4600kn/7500kn - t-mobile/vip
He he, što bi rekao Mićo Dušanović: ''Uffffffffffffff!''
Samsung Galaxy SII
HTC Sensation
Sony Ericsson Xperia Arc S
LG Optimus 3D(?)
Me gusta....
Nokia N8 još uvijek najbolja što se kamere tiče.
tu se slazem, 12mpx. Ali ja sam navodio telefone koji osim dobre kamere imaju i dobru(odlicnu)funkcionalnost. da nemas samo skupu kameru koja moze biti puuuuno vise :)
tu se slazem, 12mpx. Ali ja sam navodio telefone koji osim dobre kamere imaju i dobru(odlicnu)funkcionalnost. da nemas samo skupu kameru koja moze biti puuuuno vise :)
A N8 nema funkcionalnost???? LOL
Pitanje je bilo "mobitel s najboljom kamerom" i na to sam odgovorio. A i daleko od toga da N8 nema dobru funkcionalnost, pogotovo multimediju, povezivanje...
Pitanje je bilo "mobitel s najboljom kamerom" i na to sam odgovorio. A i daleko od toga da N8 nema dobru funkcionalnost, pogotovo multimediju, povezivanje...
Koju funkcionalost nema dobru?
P.S.
Nokia N8 ili Pixon.
bas sam na njuskalu gledao neke kineske imitacije iphone-a. Jel ima tko iskustva s tim?
bjezi od toga
P.S.
Nokia N8 ili Pixon.
Pixon? Pa to je staro valjda 3 godine i mislim da ima Dummy OS, a N8 nema FullHD ako ti bas treba kamera, a ne fotic, iako razlika nije velika, već je prilično mala.
bas sam na njuskalu gledao neke kineske imitacije iphone-a. Jel ima tko iskustva s tim?
Fuj to. To ima 320x240 kameru, a Full HD je 1920x1080. Zamisli razliku.
Da N8 da ima funkcionalnost, ima mi ga brat, symbian ko symbian, zastario je taj os i ne kupuj to.
Kameru ima dobru, ali dobro ostaje samo na kameri.
Koji mobitel ima najbolju kameru? Onaj uz kojeg se kupi najbolja kamera.
Da N8 da ima funkcionalnost, ima mi ga brat, symbian ko symbian, zastario je taj os i ne kupuj to.
Po tvom postu se vidi da si"ekspert" u tom području. NHF
Po tvom postu se vidi da si"ekspert" u tom području. NHF
Pa nemoram bit ekspert da to znam, samo običan korisnik. smeće od, šta ja tu mogu kad je to tako.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Sensation - manje dobra od ovih
Ip 4S - najbolje dobra
Xperiu Arc S - kamera bolja od Sens, ali video snima 720p
Da se razumijemo obje kamere su ok, ali opet nije ni priblizno dobro kao fotoaparat.
Moj digitalac koji je star vec nekih 7 god. i ima "samo" 3.2 mpx daje bolje fotke nego navedeni mobiteli.
uzni ti nokiu n8, sa belle updateom iako jos nije izasao telefon naprosto leti (ne u bukvalnom smislu) i to sa samo 680 mhz, a radi kao da ima 1ghz, a uz to ima najbolju kameru na trzistu, i snima najbolje od sviju u 720p, prije je snimala samo u 25 slicica u sekundi, nedavno je izasao update za 30 fps u sekundi, a uz to, normala, dobit ces kvalitetan hardware
vamo hdmi, dolby digital suround, da ne pricam sta ces jos sve dobiti, meni je to best buy mobitel tog cjenovnog ranga
i za mene lično, ogromni plus naspram ostatak konkurencije, jeste baterija, traje dosta duze, a o aplikacijama ne zelim da se raspravljam, bar sto se mene tice, meni app nikad nisu zanimale, iskreno, jesu na pocetku kad dobijem nov mobitel, pa zelis da isprobas, ali nakon 2-3 mjeseca, dosadi
Ako ti je bitna samo kamera uzmi N8 ili N9.
Ako poznaješ nekog u Americi nek uzme trenutno telefon s najboljom kamerom - HTC Amaze 4G.
Ako ti je bitna kamera i ostalo - uzmi SGS2 ili Arc S.
EDIT- također preporuka ide i za Omniu 7.
Po meni, xperia x10 je sasvim solidna. Za tu cijenu. Ipak, mislim kako nista od moje kupnje novog mob-a. Sve je to preskupo, a jos da mi padne i razbije se.... bolje kupiti nesto jednostavnije. kad sam malo bolje pogledao cijene splasnuo mi je entuzijazam oko HD videa.
ccc, a taman se i ponadao amazeu, jer bs nekako odskace od svih htc mobitela i nekako mi je bas lijep :D
@april smith
za koliko para ti trazis mobitel, reci u eurima jer nisam u HR i ne razumijem se u kune
kod mene vamo u BiH nokia n8 je u rangu oko 250€ sasvim pristojna cijena
a i telefoni nisu od stakla kad ispadnu da se razbiju
za koliko para ti trazis mobitel, reci u eurima jer nisam u HR i ne razumijem se u kune
1 KM ~= 4 Kn
1 € ~= 7,5 Kn
Po meni, xperia x10 je sasvim solidna. Za tu cijenu. Ipak, mislim kako nista od moje kupnje novog mob-a. Sve je to preskupo, a jos da mi padne i razbije se.... bolje kupiti nesto jednostavnije. kad sam malo bolje pogledao cijene splasnuo mi je entuzijazam oko HD videa.
Bolje kupit dobar fotić i solidan mobitel....ako ti treba HD...
Tocno. To upravo gledam.