Koji mobitel za brata?

poruka: 65
|
čitano: 7.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Ne treba mu ni konzola, ni skupi mobitel za igranje.

Sta moze s njim? Sta ce raditi? Igrati se u skoli? Igrati se na igralistu?

Da sam mu ja roditelj imao bi neki monohromatski Siemens. U skolu se ne ide da bi se igralo i ja ne bih htio da mi nastavnik na sljedecem roditeljskom kaze kako mi se dijete igra na casu ili nesto slicno. Isto tako i sa igralistem... Umjesto da malo trci, da ne izraste u Jabba the Hut, on da se tu igra. Pored toga sto ga netko moze pokrast (a to bi bilo jos i dobro), moze ga pokrast i istuc, a moze mu i udariti netko slucajno ili loptom opet slucajno telefon i bacio je 2000kn.

To je dijete. Djeci ne trebaju skupi i osjetljivi touchscreen telefoni, nego telefoni koji ce izdrzati padove i kojima ce baterija trajati 10 dana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji mobitel za brata?
imao sam nokiu n95 8gb. prezivjela milijun padova, quake 3, brothers in arms...
baterija trajala do 3 dana.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

NGP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji mobitel za brata?
sentinel003 kaže...

Taj mobitel nece biti propala investicija, jer to nece biti igraci mobitel poput Nokie N-Gage, nego kombinirano iskustvo Sony-a koji je zabiljezio uspjeh sa PSP i Ericssona koji zna napraviti boom sa pojedinim modelima mobitela. Sigurno da ce se moci naci jeftinijih uredjaja od toga, ali koliko njih ce imati takvu grafiku, mogucnosti upravljanja bez uvijanja mobitela kao potpuni ludjak, da ne govorimo o tome da ta vrsta upravljanja nije prekticna, i naravno telefon sa novim androidom i dobar zvuk.

Koliko sam ja citao,tu govorimo o grafickoj kartici slicnoj koja pokrece i psp-ove koji su trenutno u prodaji ali uz Android OS to nece bit najbolja kombinacija. Sta se tice kontrola Six-Axis tipka, simulacija "analognih" palica osjetljivih na dodir sve to svaka cast ali brate  govorimo o dva uredaja spojena u 1 ( PSP +XPERIA) a cjena nam to potvrduje. Po meni se to neisplati jel grafika nije nista bolja nego na iphone-u a iphone je bolji komad hardware nego sto sam citao o xperiiji play. Ovo je moje misljenje :)

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
15 godina
Koji mobitel za brata?

ja ti nudim svoj se x10 za 2000 kn... jucer sam bas instalirao nfs shift i malo igrao ali mislim da cu ga prodat jer mi igre nisu bitne a mob prodajem jer mi je prevelik... 

netko je jednom napiso na ovom forumu sta ce mi veliki mob, kad bude ljeto necu ga imat gdje stavit, tad sam se nasmijo posto sam imo onda wildfire a sad kad imam x10 kuzim u cem je stvar.... 

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice