Koji mobitel za brata?

poruka: 65
|
čitano: 7.714
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Tko jos kupuje mobitele za igre..ali dobro..nek saceka, pa mu kupite onda xperiu play..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Koji mobitel za brata?
Fićo_CoD 5 kaže...

Mislim da X10 nema multitouch, šta misliš Samsung Galaxy S koji je također na Androidu?

nije los..

i to bi mogao..

znaci il desire ili ovaj galaxy s!

EDIT:

@brane47..stara kaze da treba malom mob da ga moze zvat.

pa je reko on da ce si sam platit da si kupi jaci da moze igrat igre na njega.

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:13 (DommY).
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

ok. ajfon nece.

zavrsimo s tom temom o ajfonu. hvala.

hd2 mu se svida.tako kaze.

sad dal uzet 

htc desire, htc desire hd, ili htc HD2?

ili ima jos koji mob slican ovima?

Paaa, zašto brata ne vodiš u t-mobile pa tam isproba svakakve mobitele da vide čega ima a čega nema pa ak se nađe koji odgovara potrebe onda možeš na sigurno kupit bilo s dućana ili sa njuškala. Ili s gmsmarena ima pun popis specifikacije mobitela. {#}

Nenad
15 godina
brane47 kaže...

Tko jos kupuje mobitele za igre..ali dobro..nek saceka, pa mu kupite onda xperiu play..

ja :D... a kolko ce xperia play kostat ??? 2000 sigurno nece

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! I'm speed lover
16 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Mogo bi razmislit i oko Xperie Play, a sad je pitanje kolko će koštat. Što se tiče multitoucha nije istina da svaki kapacitivni ekran ima multitouch, evo moj Galaxy i7500 nema.

Mrzim rasizam i crnce! /// ANDROID FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:16 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Koji mobitel za brata?

tu di mi zivimo ima mala ponuda u t mobilu..

nema desirea koliko sam ja vidio da ga mozes isprobat u trgovini..

ima iphonea i tako nekih jos slabijih mobitela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Mislim da X10 nema multitouch, šta misliš Samsung Galaxy S koji je također na Androidu?

nije los..

i to bi mogao..

znaci il desire ili ovaj galaxy s!

EDIT:

@brane47..stara kaze da treba malom mob da ga moze zvat.

pa je reko on da ce si sam platit da si kupi jaci da moze igrat igre na njega.

galaxy je dobar mob... jak proc 1 ghz cini mi se, android 2.2 ali dolazi sa 2.1, multitouch... da kupujem novi mob, njega bi kupio za igre

16 godina
neaktivan
GSE kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

kao sto vidite u mom pc-u imam ajfon i lg-a koji je android... i za igre ajfon ga uvelike sije, sto se tice igrljivosti ekrana itd ! usao sam u ot, al eto iz mog iskustva ajfon je bolji...

ok. ajfon nece.

sad dal uzet 

HTC HD7

Htc hd7 je prava igraca masina ali mu je cjena 3600 kn na njusku sto trenutno covjeku ne odgovara nego mu je limit 2000 kn. Reci bratu da uzima hd2!

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
16 godina
Koji mobitel za brata?

da al hd2 ima win mobile pa sta ce mu to kad ima malo igara za win mobile?'

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TinJurk0 kaže...
GSE kaže...
DommY kaže...
Genoxxx kaže...

kao sto vidite u mom pc-u imam ajfon i lg-a koji je android... i za igre ajfon ga uvelike sije, sto se tice igrljivosti ekrana itd ! usao sam u ot, al eto iz mog iskustva ajfon je bolji...

ok. ajfon nece.

sad dal uzet 

HTC HD7

Htc hd7 je prava igraca masina ali mu je cjena 3600 kn na njusku sto trenutno covjeku ne odgovara nego mu je limit 2000 kn. Reci bratu da uzima hd2!

s šts će mu wm za igre ????

16 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

HD7 ima WP koji nije baš za igre, nije li? Ja bi birao između Desirea i Galaxy S, eventualno neka Xperia..

EDIT: I smanjite citate molim vas {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:18 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
8ax kaže...
Na pretplatu ili bonove?

@vexx5555 to se odnosi na 90% djece koja su fejsbuk generacija. Ja imam 12 godina i iskoristavam sve mogucnosti c6 a uskoro kupujem sgs. No neidimo u off.

ROLF, nece kupiti mobitel od 2000Kn i onda se zezati sa bonovima, nema 9 godina.

ROFL, ti iskoristavas sve mogucnosti mobitela, vidis, moja rodica od 7 godina isto iskoristava sve mogucnosti mobitela.

ROLF, zasto bi se netko igrao na mobitelu, bolje neka si testira granicu bola busenjem oka ostrim predmetom. Zabavnije je, a bol u ocima nakon odredjenog vremena je jednaka.

ROLF, zar nije bolje gupiti GTX560 za te novce, pa da se igra kao covjek.

ROFL, zar ne vidite da su svi mobiteli koje predlozite skoro jednaki, osim u design-u i imenu.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:18 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
DommY kaže...

ok. ajfon nece.

sad dal uzet 

Paaa, zašto brata ne vodiš u t-mobile pa tam isproba svakakve mobitele da vide čega ima a čega nema pa ak se nađe koji odgovara potrebe onda možeš na sigurno kupit bilo s dućana ili sa njuškala. Ili s gmsmarena ima pun popis specifikacije mobitela. {#}

Hehe, tu di živimo ja i dommy nema baš puno u T-mobailu,hehe

Kruger
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
brane47 kaže...

taj mobitel ce bit propala investicija sony ericcsona posebice zbog njegove cjene od 800$ za koju mozete dobiti 3-4 puta bolje mobitele koji su trenutno na trzistu i jos ti ostane za burek!

16 godina
protjeran
TinJurk0 kaže...

taj mobitel ce bit propala investicija sony ericcsona posebice zbog njegove cjene od 800$ za koju mozete dobiti 3-4 puta bolje mobitele koji su trenutno na trzistu i jos ti ostane za burek!

Za pr0 gamer-e sigurno nece biti za previse platiti za on teh move pr0 gaming.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
TinJurk0 kaže...

normalno da nece biti previse ali za nas smrtnike je itekako previse,  za te se nofce moze dobiti puno bolji uredaj. sry za Off{#}

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pro gaming na Androidu? Zanimljivo {#} Ajmo se sad polako vratit na temu.. Znači u igri su Desire i Galaxy S, Galaxyija imaš na Njuškalu za 2.200 kn, tu je negdje i Desire.

16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
Mentalist kaže...

Pro gaming na Androidu? Zanimljivo {#} Ajmo se sad polako vratit na temu.. Znači u igri su Desire i Galaxy S, Galaxyija imaš na Njuškalu za 2.200 kn, tu je negdje i Desire.

hahah :D

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-zapakirano-oglas-2452221

evo ti ima i manje..trazimo sta manje da dode..

16 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Evo tu je i usporedba, ja bih išao na Desirea, ljepše sučelje, i nemam baš dobrih iskustava sa Samsungom :) Al' na njemu je da odluči, praktički su isti, Samsung ima malo veći ekran, pitanje je koji mu izgleda ljepše.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:48 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Ne bi da se mijesam u neke privatne stvari ali mislim da se te pare mogu bolje iskoristiti. I da uzme recimo SE X8 moci ce instalirati dosta igrica i malo se zabaviti :)

To mu je bolje da ostavi za kasnije,kad jos malo poraste,bice boljih stvari za godinu dana a sad bi mu i X8 trebao biti dosta. Ili da te pare ulozi pa kupi neku konzulu PS3,Xbox...ako vec kupi X8 i nema para da sam kupi konzolu,vi ste braca kupite je po pola i svi sretni :D

Al ne znam,ako bas hoces mob. do 2000kn,uzmi Htc Desire ili Galaxy S. 

Mada nemoj me krivo shvatiti ali pravo da ti kazem,

Glupo je da neko ko ima 10god nosa u skolu skupocjene mobitele koji kostaju 2k kuna! Nedaj Boze nekih problema sa starijom djecom ili nesto...

pozz

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 19:47 (stevan94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koji mobitel za brata?

Koja ste vi hrpa tukaca ccc...

Preporucit desire kao igraci mobitel je tezi{#}

Za one koji ne znaju, em je spor za ozbiljnije 3d igre, em nema pravi multitouch pa je ogroman broj igara koje se glatko vrte neigrivo. U svakom slucaju, preporucit desire nekome za igranje je pokazat da nemas pojma o cemu pricas.

Imam desire i mogu rec da je prastari iphone 3g 5x bolji za igre, a da ne pricam o 3gs-u.

@OP - bratu ti ocito nije bitno da je mobitel dobar za igre vec mu je bitno da mu lijepo izgleda pa mu uzmi nesto sareno i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ansha kaže...

Za one koji ne znaju, em je spor za ozbiljnije 3d igre, em nema pravi multitouch pa je ogroman broj igara koje se glatko vrte neigrivo. U svakom slucaju, preporucit desire nekome za igranje je pokazat da nemas pojma o cemu pricas.

Imam desire i mogu rec da je prastari iphone 3g 5x bolji za igre, a da ne pricam o 3gs-u.

@OP - bratu ti ocito nije bitno da je mobitel dobar za igre vec mu je bitno da mu lijepo izgleda pa mu uzmi nesto sareno i gotovo.

Ne moze ga niko natjerati da kupi nesto. Ako nece iPhone mi mu predlazemo ono sto ima :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
17 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

A da mu kupiš Nintendo DS? Tad bi jedini problem bile igre, što daje prednost iPhoneu ili Androidu.

Galaxy S bi bio dobar izbor, zbog multitoucha i snage, 3GS također.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Desire nije los za igre, covjece pa nece crysis igrat na njemu, mozda mu je bolji izbor desire ak bi vec skuplji, jer je malo manji ekran, nije mu 4˝ preveliko?iako i galaxy je odlican..nek izabere koji mu je lijepsi..

I ok, krivo sam se izrazio, svi kapacitivni ekrani podrzavaju multitouch, jedino je pitanje koji os i verzioju imas na mobu..android je mislim na 1.nest uveo multitouch

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ansha kaže...

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?

Uzmi mu Nokiu 3310 i nek igra zmiju.

Ja kad sam imao 10 godina nisam imao mobitel, a kamoli igrao igre...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Uzmi mu Nokiu 3310 i nek igra zmiju.

Ja kad sam imao 10 godina nisam imao mobitel, a kamoli igrao igre...

dobro vrimena se mjenjaju . smiri se

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
15 godina
neaktivan
TinJurk0 kaže...
Genoxxx kaže...
brane47 kaže...

Taj mobitel nece biti propala investicija, jer to nece biti igraci mobitel poput Nokie N-Gage, nego kombinirano iskustvo Sony-a koji je zabiljezio uspjeh sa PSP i Ericssona koji zna napraviti boom sa pojedinim modelima mobitela. Sigurno da ce se moci naci jeftinijih uredjaja od toga, ali koliko njih ce imati takvu grafiku, mogucnosti upravljanja bez uvijanja mobitela kao potpuni ludjak, da ne govorimo o tome da ta vrsta upravljanja nije prekticna, i naravno telefon sa novim androidom i dobar zvuk.

Sto se tice tog djeteta...

Prvo treba istuci njega. Onda istuci roditelje koji dopustaju djetetu od 10 godina da kupuje mobitel od 2000kn da bi se igrao, a sigurno ima racunar doma koji mu opet sluzi za igrice. Pa ga onda treba pustiti da kupi mobitel, da ga onda netko drugi istuce i pokrade, jer ce se zajebavati okolo, to svima pokazivati i nece se znati ponasati, a djete sa skupim mobitelom je mamac za lopove.

I onda mu dati telefon koji se morao navijati da dobijes vezu i da govori u skoli da mu je to mobitel.

16 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

Sto se tice tog djeteta...

Prvo treba istuci njega. Onda istuci roditelje koji dopustaju djetetu od 10 godina da kupuje mobitel od 2000kn da bi se igrao, a sigurno ima racunar doma koji mu opet sluzi za igrice. Pa ga onda treba pustiti da kupi mobitel, da ga onda netko drugi istuce i pokrade, jer ce se zajebavati okolo, to svima pokazivati i nece se znati ponasati, a djete sa skupim mobitelom je mamac za lopove.

I onda mu dati telefon koji se morao navijati da dobijes vezu i da govori u skoli da mu je to mobitel.

Ako čovjek ima para i ako je štedio da bi si nešto lijepo kupio - zašto ne? Kad bi kupovao PSP ili sl. ne bi ga starci mogli nazvat, ovako ima mobitel i 'prijenosnu konzolu' zajedno, i naravno trebalo bi se kontrolirat gdje mali ide s mobitelom itd itd. Al' nije tema o tome tako da nećemo offtopičariti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 22:33 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
Koji mobitel za brata?
psp mu kupii amen

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice