Koji mobitel mi preporučate da ima wireless, navigaciju i polovan nije skuplji od 1000-1700 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nokia 3310
nokia 3310
3410 je noviji..
@tomo852 kakav oces symbian, android, iOS nesto trece ?
nokia 3310
Definitivno, bolji mob za tu lovu nećeš dobit
Symbian-Nokia N97
Android-HTC Legend
iOS-iPhone 3GS 8 GB .
Možeš mi malo objasnit razlike ne razumijem se baš u mobitele
Ovako:
Android - HTC Legend
iOS - iPhone 3GS
Vidim po njuškalu da ima novih nokia C7 za oko 1800kn pa mislim da bi se isplatilo malo "nategnuti", ili čak ići na desire koji se već nađe za kojih 2000kn.
Ako želiš proći što jeftinije a imati ove stvari koje si nabrojao onda pogledaj HTC Wildfire i SE X8 koji se nađu već od 1000-1200kn, imaš isto tako i jeftinijih nokija ali sa starijim symbianom, stoga ako već ideš na symbian idi na pravu stvar (S^3 - nokia C7), a možeš naći i iPhone 3g dosta povoljno.
Odabir je na tebi - proći jeftinije i nabaviti nešto lošiji mob koji ipak ima sve što želiš ili dati više para i ići na "mrcinu".
Koji je bolji htc desire ili nokia C7. Dali se na oba može instalirati garmin navigacija
Uzeti,pa di se to može uzeti mobitel?
Za android nema garmina, a ni za novi symbian, ali po netu govore da je na nokiu c7 moguće instalirati garmin sa staroga symbiana (link) jedino je problem što se mape moraju uvećavati pritiscima na "gumbe" na ekranu umjesto pinch-to-zoom-om.
neznam jel se na desire moze ali na nokii dobis ovija koji je odlican... ide i garmin...

Koji je bolji htc desire ili nokia C7. Dali se na oba može instalirati garmin navigacija
Tesko je reci sta je i ko je bolji.
pogledaj i jedan i drugi pa sam odluci sta ti je bolje:
mislim da na android ne moze garmin.