Kineski mobiteli

poruka: 35
|
čitano: 11.466
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kineski mobiteli

zanima me gdje mogu kupit kineske mobitele u Hrvatskoj?

dal mozda postoji neki ducan?

ili netko od vas ima neki kineski mob za prodat?

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kineski mobiteli

Na njuskalu..{#}

15 godina
protjeran

nezelim s njuskala jer nitko ne prodaje Xintai kineske mobitele

a ja bi najvise htio Xintai T1000i :)

dal bi za tai mobitel puno novca samo neznam gdje da ga kupim :/

15 godina
protjeran
Kineski mobiteli

eBay?

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kineski mobiteli

evo neke slike kako mob izgleda:

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nikad nisam kupoval s ebay-a a ni ne zelim da me neko ne zajebe...jer ne zelim da se togodi to kai se mojem frendu...kupil mob s ebay-a, dal dost novca za mob i dosla mu doma prazna kutija

15 godina
Kineski mobiteli

odlično izgleda... našao sam na net-u imaš ga za 100$ i ima dostava u HR

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da mobitel izgleda jako dobro

ja imam Xintai T700+ mob je bomba ima 5megapixela kameru 2jake zvucnike..3.0" touch screen kojega treba samo dotaknut i vec reagira, 2sima,tv,ft,2 memoriske mob je odlican mozes pogledat na nat ako te zanima....a tai T1000i je sad novi pa bi to

mogu dobit link di si ga nasel za 100eura? hvala :)

14 godina
protjeran
Kineski mobiteli

kinesko s*anje kao i sve ostalo...

A7X for life!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 18:34 (avenged sevenfold).
Moj PC  
1 10 hvala 1
15 godina
Kineski mobiteli

http://blueway.ctoshop.com/template/detail/displaydetail.html?itemId=41528  evo, ako kupiš javi mi se u PP, možda i ja upiknem jednoga

EDIT: gdje si kupio taj T700+ ,ako nije tajna?

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 18:36 (dis4st3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja ga budem kupio najvjerojatnije, pa ti se onda javim :)

to mi je kum kupil prije 1god kad je bil u Hong Kong-u tj tai T700+ mi je bil poklon za firmu jer sam imal firmu prosle godine :)

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kineski mobiteli

moš ga kupit u najbližem kineskom dućanu...

A7X for life!!!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
protjeran

bez brige nemozes

15 godina
avenged sevenfold kaže...

moš ga kupit u najbližem kineskom dućanu...

osvrni se malo na skoro sve proizvode koje imaš oko sebe(mislim na tehnološke), sve je to rađeno u kini ili tajvanu

14 godina
protjeran
Kineski mobiteli

jok ne možeš.mene bi bilo sram pogledat taj mobitel a ne kupita ga.pa bolje ti je kupi nokiu x6 koja je 3 puta bolja i dosta slične karakteristike imaju.

A7X for life!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

po uzoru na američke il japanske tehnologije.znaju sve kopirat od drugih.ta je zemlja u ku*cu

A7X for life!!!
15 godina
protjeran

za mene je nokia smece

rade bi onda kupil Sony Ericssona ali ne zelim! zelim Xintai T1000i

15 godina

jok ne možeš.mene bi bilo sram pogledat taj mobitel a ne kupita ga.pa bolje ti je kupi nokiu x6 koja je 3 puta bolja i dosta slične karakteristike imaju.

ajde pogodi gdje je ta nokia rađena... U KINI

14 godina
protjeran
dis4st3r kaže...

da jer je tamo najjeftinija radna snaga.al opet oni ugrađuju finsku tehnologiju u nju kao npr carl ziess optika i sl a oni nemaju svoju tehnologiju koja bi mogla parirat sony panasonicu LG nokiji  sl.

A7X for life!!!
15 godina
dis4st3r kaže...

da jer je tamo najjeftinija radna snaga.al opet oni ugrađuju finsku tehnologiju u nju kao npr carl ziess optika i sl a oni nemaju svoju tehnologiju koja bi mogla parirat sony panasonicu LG nokiji  sl.

znaš neda mi se više svađati, ja sam rekao svoje... 

15 godina
protjeran
Kineski mobiteli

ajmo ljudi ako je nasao mozda taj mobitel u hr za kupit ili nekaj slicno nek kaze

hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dis4st3r kaže...
dis4st3r kaže...

to nije bila svađa nego je svatko od nas argumentirao svoje stajalište.očito si vidio da sam ja u pravu.

A7X for life!!!
15 godina
dis4st3r kaže...
dis4st3r kaže...

to nije bila svađa nego je svatko od nas argumentirao svoje stajalište.očito si vidio da sam ja u pravu.

baš naprotiv, nisi  ti u pravu... ti si jedan od onih koje kod mobitela privlači ime (npr. sonny ericsson ili LG) znači da automatski misliš da proizvod koji ne nosi ime tvog omiljenog brand-a ne valja... gledaj nije sve što dolazi iz kine sranje

15 godina
protjeran

dis4st3r u potpunosti se slazem s tobom {#}

15 godina
Emach kaže...

dis4st3r u potpunosti se slazem s tobom {#}

a sad da se vratimo na tvoje pitanje... u HR nisam našao nikakvo prodajno mjesto, možeš jedino naručiti preko interneta 

15 godina
protjeran

da....ja sam isto trazio ali nisam nista nasao...mozda narucim nisam 100% siguran...budem pital kuma kad bude opet isel u Hong Kong sa svojom ekipom na izlet {#}

ja budem se jos potrudil nac taj mob u HR probaj i ti ako bus imal vremena {#}

15 godina
Kineski mobiteli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da ima odlicnih Kineskih mobitela a nisu nekaj previse skupi....npr ja se nemogu pozalit na svoj T700+ mob je bomba i puno bolji od nekih novih Nokia i tih mobitela {#}

15 godina
Emach kaže...

da ima odlicnih Kineskih mobitela a nisu nekaj previse skupi....npr ja se nemogu pozalit na svoj T700+ mob je bomba i puno bolji od nekih novih Nokia i tih mobitela {#}

radi sa hrvatskim operaterima?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice