zanima me gdje mogu kupit kineske mobitele u Hrvatskoj?
dal mozda postoji neki ducan?
ili netko od vas ima neki kineski mob za prodat?
hvala :)
zanima me gdje mogu kupit kineske mobitele u Hrvatskoj?
dal mozda postoji neki ducan?
ili netko od vas ima neki kineski mob za prodat?
hvala :)
Na njuskalu..
nezelim s njuskala jer nitko ne prodaje Xintai kineske mobitele
a ja bi najvise htio Xintai T1000i :)
dal bi za tai mobitel puno novca samo neznam gdje da ga kupim :/
eBay?
nikad nisam kupoval s ebay-a a ni ne zelim da me neko ne zajebe...jer ne zelim da se togodi to kai se mojem frendu...kupil mob s ebay-a, dal dost novca za mob i dosla mu doma prazna kutija
odlično izgleda... našao sam na net-u imaš ga za 100$ i ima dostava u HR
da mobitel izgleda jako dobro
ja imam Xintai T700+ mob je bomba ima 5megapixela kameru 2jake zvucnike..3.0" touch screen kojega treba samo dotaknut i vec reagira, 2sima,tv,ft,2 memoriske mob je odlican mozes pogledat na nat ako te zanima....a tai T1000i je sad novi pa bi to
mogu dobit link di si ga nasel za 100eura? hvala :)
kinesko s*anje kao i sve ostalo...
http://blueway.ctoshop.com/template/detail/displaydetail.html?itemId=41528 evo, ako kupiš javi mi se u PP, možda i ja upiknem jednoga
EDIT: gdje si kupio taj T700+ ,ako nije tajna?
ja ga budem kupio najvjerojatnije, pa ti se onda javim :)
to mi je kum kupil prije 1god kad je bil u Hong Kong-u tj tai T700+ mi je bil poklon za firmu jer sam imal firmu prosle godine :)
vjerovatno je sranje....
imas i vamo
moš ga kupit u najbližem kineskom dućanu...
bez brige nemozes
moš ga kupit u najbližem kineskom dućanu...
osvrni se malo na skoro sve proizvode koje imaš oko sebe(mislim na tehnološke), sve je to rađeno u kini ili tajvanu
jok ne možeš.mene bi bilo sram pogledat taj mobitel a ne kupita ga.pa bolje ti je kupi nokiu x6 koja je 3 puta bolja i dosta slične karakteristike imaju.
po uzoru na američke il japanske tehnologije.znaju sve kopirat od drugih.ta je zemlja u ku*cu
za mene je nokia smece
rade bi onda kupil Sony Ericssona ali ne zelim! zelim Xintai T1000i
jok ne možeš.mene bi bilo sram pogledat taj mobitel a ne kupita ga.pa bolje ti je kupi nokiu x6 koja je 3 puta bolja i dosta slične karakteristike imaju.
ajde pogodi gdje je ta nokia rađena... U KINI
da jer je tamo najjeftinija radna snaga.al opet oni ugrađuju finsku tehnologiju u nju kao npr carl ziess optika i sl a oni nemaju svoju tehnologiju koja bi mogla parirat sony panasonicu LG nokiji sl.
da jer je tamo najjeftinija radna snaga.al opet oni ugrađuju finsku tehnologiju u nju kao npr carl ziess optika i sl a oni nemaju svoju tehnologiju koja bi mogla parirat sony panasonicu LG nokiji sl.
znaš neda mi se više svađati, ja sam rekao svoje...
ajmo ljudi ako je nasao mozda taj mobitel u hr za kupit ili nekaj slicno nek kaze
hvala
to nije bila svađa nego je svatko od nas argumentirao svoje stajalište.očito si vidio da sam ja u pravu.
to nije bila svađa nego je svatko od nas argumentirao svoje stajalište.očito si vidio da sam ja u pravu.
baš naprotiv, nisi ti u pravu... ti si jedan od onih koje kod mobitela privlači ime (npr. sonny ericsson ili LG) znači da automatski misliš da proizvod koji ne nosi ime tvog omiljenog brand-a ne valja... gledaj nije sve što dolazi iz kine sranje
dis4st3r u potpunosti se slazem s tobom
a sad da se vratimo na tvoje pitanje... u HR nisam našao nikakvo prodajno mjesto, možeš jedino naručiti preko interneta
da....ja sam isto trazio ali nisam nista nasao...mozda narucim nisam 100% siguran...budem pital kuma kad bude opet isel u Hong Kong sa svojom ekipom na izlet
ja budem se jos potrudil nac taj mob u HR probaj i ti ako bus imal vremena
da ima odlicnih Kineskih mobitela a nisu nekaj previse skupi....npr ja se nemogu pozalit na svoj T700+ mob je bomba i puno bolji od nekih novih Nokia i tih mobitela
da ima odlicnih Kineskih mobitela a nisu nekaj previse skupi....npr ja se nemogu pozalit na svoj T700+ mob je bomba i puno bolji od nekih novih Nokia i tih mobitela
radi sa hrvatskim operaterima?