"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Cak i ne cekaju servis, daju im 20 dana rok i ako servis nije u tom roku utvrdio kraj, tebi vracaju lovu... uglavnom, najduze sto cekas do povrata love je mjesec dana, ali obicno rijese prije
...i jost ti vrate kompletni iznos + postarinu koju si platio prvi put
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Cak i ne cekaju servis, daju im 20 dana rok i ako servis nije u tom roku utvrdio kraj, tebi vracaju lovu... uglavnom, najduze sto cekas do povrata love je mjesec dana, ali obicno rijese prije
...i jost ti vrate kompletni iznos + postarinu koju si platio prvi put

To je super, meni je drago sto je moj smarpthone došao za 2 dana iz Alze :) Obično zna trajati i max pet dana ako je vikend

Inače malo sam gledao dali imaju drugog kineza na alzi a a da nije Xiaomi i da nosi ime MIX našao sam Doogee, nešto je slabiji od Vernee

https://www.alzashop.com/doogee-mix-6gb-aurora-blue-d5022738.htm 

210eura (to je do 1600kuna) 

24 mjeseci garancija

baterija je 3380mah (vernee ima 4000mah) 

Sa tim da je ovaj Dogee 5.5 inča a Vernee ima 6inča. 

12 godina
Jbga, na mobu sam pa ne vidim razliku
bas sam i ja mislio uzeti cerki taj xiaomi u alze, pa sam danas naletio na gearbestu na leeco s3 (4/32gb, 10-core mediatek) ukupno s dhl postarinom za cca 100 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
bas sam i ja mislio uzeti cerki taj xiaomi u alze, pa sam danas naletio na gearbestu na leeco s3 (4/32gb, 10-core mediatek) ukupno s dhl postarinom za cca 100 eura

gledam taj mob,ali ne vidim dhl?

14 godina
picajzla0707 kaže...

Je, a PDV?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ima ko iskustva sa mi max 2? pikiram ga vec par dana al se dvoumim jos jer nigdje ne nalazim nikakva iskustva, jel to kaj kvarljivo, bugovito i slicno pa molim pomoc, savjete, iskustva u vezi tog uredaja. ako bi ga uzimao uzeo bi ga najvjerojatnije u neutrinu za 2160, tu nalazim da je najjeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 2:26 (minarelli).

0 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
picajzla0707 kaže...

Je, a PDV?

navodno da ovom dhl opcijom izbjegavam carinu... bumo vidli

ja bi definitivno bio uzeo xiaomi redmi 4x na alzi za cca 130 eurića i normalnu garanciju, no mama i ćerce frkću nosom na 5'' i "slabiji" hw (kao da joj treba 4gb rama umjesto 3, 10core itd..), pa nek onda isprobavaju leeco, tatung, žnjmnj...

17 godina
Imam ja mi max 2 i meni je mob odlican, ima jos par forumasa ovdje na forumu isti mob. Xiaomi nije neki no name Kinez tako da nemas nikakvih briga oko toga. Ako te sta zanima postaj u mi max temu ovdje na forumu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
Patrick_cro kaže...
Imam ja mi max 2 i meni je mob odlican, ima jos par forumasa ovdje na forumu isti mob. Xiaomi nije neki no name Kinez tako da nemas nikakvih briga oko toga. Ako te sta zanima postaj u mi max temu ovdje na forumu.

ma ja i kažem da bi radije bio uzeo xiaomi nego leeco, ali mobač je za ćerkicu pa kad ona i ženica frkću nosom na xiaomi, neka im onda ovaj leeco

...ionako je najveće oduševljenje bilo na info da sam naručio rose gold boju 

17 godina
Ma trebao si im samo uzeti Xiaomi pa nek frcu nosom, za le eco nema toliko podrske kao za xiaomi, ajde ako ti prodje bez pdv opet odlican izbor za tu lovu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
Patrick_cro kaže...
Ma trebao si im samo uzeti Xiaomi pa nek frcu nosom, za le eco nema toliko podrske kao za xiaomi, ajde ako ti prodje bez pdv opet odlican izbor za tu lovu.

ma ćerce i sad ima nekog tatung kineza, samo što joj je pukao ekran na nekoliko mjesta

druga ćerce isto ima leeco ili slično tome i za njihove potrebe (13 i 9 godina), to je sve ok

osim toga, s tri ženske u kući, naučio sam se odavno da je uvijek bolje pustiti im na volju što se tiče ovakvih stvari, jer ako taj xiaomi nema bolju kameru od zmazunga s8, ako slučajno trzne koji put u igrici ili bilo što drugo, uvijek će biti - eto ti tate i njegovog šaomija 

10 godina
neaktivan

momce dobro se ti informiraj oko / dhl-a - carine - gearbesta/ jer je moguce da ti dosta visoko naplate to sve jer ne funkcionira dhl kod svih isto

14 godina
picajzla0707 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
picajzla0707 kaže...

Je, a PDV?

navodno da ovom dhl opcijom izbjegavam carinu... bumo vidli

Ne. Nema toga na Gearbestu, samo dobiješ puno veće troškove dostave i DHL ti računa PDV.

Osim ako si negdje vidio da Gearbest reklamira No Customs Duty.

Ili si to vidio da neki dućan reklamira pa misliš da je kod svih tako?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
Ma nema veze, bitno da dodje do bozica i da je cerce zadovoljna bojom :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
minarelli kaže...

Ima ko iskustva sa mi max 2? pikiram ga vec par dana al se dvoumim jos jer nigdje ne nalazim nikakva iskustva, jel to kaj kvarljivo, bugovito i slicno pa molim pomoc, savjete, iskustva u vezi tog uredaja. ako bi ga uzimao uzeo bi ga najvjerojatnije u neutrinu za 2160, tu nalazim da je najjeftiniji.

Imam ga 2 mj., nemam prigovora zasad, baterija gotovo bez premca, Global Stable ROM radi bez buga, ostale nisam (još) probao. Svakako preporučam ako ti dijagonala nije prevelika...

12 godina
minarelli kaže...

...u neutrinu za 2160, tu nalazim da je najjeftiniji.

imaš ga za mrvu više od dva soma kuna - link

12 godina
protjeran

Hvala kolega, kad sjedne placa idem po maxa 2 :)

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav tražim mobitel za majku kao poklon.Ono što njoj treba je sljedeće:okej kamera,znaci opcenito surfanje fejs,poruke,pozivi ništa zahtjevno.

Budget: do 1200kn moze i ispod ako je isplativije.Sad da li da pričekam black friday ili da sad naručim.

gledao sam ovako nešto: https://www.alzashop.com/xiaomi-redmi-note-4-lte-32gb-gold?dq=4840620

Battlelog: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 13:03 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2017 13:33 (LepiSladja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

lecco je propao, nema vise softverske podrske ako ti je to bitno da znas 

12 godina
Deutsch kaže...
picajzla0707 kaže...

lecco je propao, nema vise softverske podrske ako ti je to bitno da znas 

nije mi bitno, koliko radio da radio, dobro je

klinkama ionako ništa ne znači nougat ili marshmalow, osim ako je nešto za papati

14 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Pozdrav,
zanima me ima li itko iskustva sa Mi global storeom na aliju. Naime narucio sam mobitel kod njih prije 5 dana i jos uvijek pise awaiting shipment pa sam poslao mail ali nitko nista nije odgovorio vec 2 dana. Jel imate kakve savjete?

Ja sam tam kupio mob, sve prošlo super. Poslali su ga nakon 4-5 dana. Nekaj sam ih pitao za drugi kaj sam trazio, odgovorili su par sati preko dana.

15 godina

Pozdrav,

Kupio bih si Xiaomi mi A1 4/64GB

Na HonorBuy je cijena s poštarinom 1.677kn (EU warehouse, znači li to da sam siguran od dodatnih nameta tipa PDV?),

dok je na alzashop 1.900kn.

Je li ovaj prvi siguran za kupnju u slucaju eventualne garancije?

Ima li kakvih 3. opcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sisko93 kaže...

Pozdrav,

Kupio bih si Xiaomi mi A1 4/64GB

Na HonorBuy je cijena s poštarinom 1.677kn (EU warehouse, znači li to da sam siguran od dodatnih nameta tipa PDV?),

dok je na alzashop 1.900kn.

Je li ovaj prvi siguran za kupnju u slucaju eventualne garancije?

Ima li kakvih 3. opcija?

da, iz  EU warehouse nema carine ni PDVa

9 godina
neaktivan
Nedavno kupil vkworld mix plus 3/32 da vidim taj skoro bezeless ekran, bar sa 3 strane ;)

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko ti baterija traje? Gledao sam ga i ja, al me razmazile velike baterije,

mrsko mi punit mobitel svaki drugi dan, kamoli svaki dan, pa odustao.

dak
12 godina

Ukoliko nekog zanima Xiaomi Mi A1, imam popust na Caffago web shopu finalna cijena sa popustom oko 175 eura, kod je L0146B

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm, da, uz popust, PDV i davanja ispadne skuplje nego u bilo kojem drugom shopu...

7 godina
neaktivan
anelko kaže...

Ukoliko nekog zanima Xiaomi Mi A1, imam popust na Caffago web shopu finalna cijena sa popustom oko 175 eura, kod je L0146B

Pozdrav,moze li taj telefon iz te trgovine ici bez pdv-a, i zna li netko da li Giztop šalje ponovo bez pdv-a?

Hvala

17 godina
Hogar22 kaže...
anelko kaže...

Pozdrav,moze li taj telefon iz te trgovine ici bez pdv-a, i zna li netko da li Giztop šalje ponovo bez pdv-a?

Hvala

S obzirom da dolazi iz Kine ne može bez nameta

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice