"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.788
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
8 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
bobmarley11 kaže...

https://www.geekbuying.com/item/ELEPHONE-P8-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Mocha-gold-380970.html

sta ne bi elephone trebao imati 10 jezgri, 4gb rama i 6incha zaslon?

To je S8, a tvoj link je na P8.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_708424.html

8 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Molim za savjet, odgovaraju mi mobiteli sa velikim zaslonima. Sada imam Xiaomi mi max 6,44 inca, ali nisam skroz zadovoljna kamerom. Sto mislite o Huawei honor note 8 sa 6,6 inca. Da li on ima bolju kameru?Treba mi bolje fokusiranje i bolje snimanje u tamnijem prostoru. Ako znate za jos neki bolji sa dobrom kamerom, ali da je kineski. To znaci ne preskup. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Hvala na pomoci,pomalo me vec pocela i panika hvatat :D trebo bi onda vjerojatno sutra hp-om stic.

10 godina
Bgang kaže...

Pozdrav,

gdje kupiti crni Meizu M6 note po mogućnosti s direktnom dostavom, da ne moram ići na carinu, poštu itd?

Bilo bi dobro da stigne do 20.10.2017 - kupuje se za poklon kao zamjena za HTC A9 One (pretpostavljam da je bolji od njega?)

Zna li netko odgovor?

11 godina
Bgang kaže...
Bgang kaže...

Pozdrav,

gdje kupiti crni Meizu M6 note po mogućnosti s direktnom dostavom, da ne moram ići na carinu, poštu itd?

Bilo bi dobro da stigne do 20.10.2017 - kupuje se za poklon kao zamjena za HTC A9 One (pretpostavljam da je bolji od njega?)

Zna li netko odgovor?

Tažio i ja, nema nigdje. Zašo ne uzmeš Xiaomi note4 kao alternativu?

10 godina

Zbog kamere, imamo djecu pa su slike prioritet.

16 godina

Da li cu puno izgubiti ako prelazim sa Snapdragona 625 na Snapdragon 435 ?
Le Cool 1 mi je odlican mobitel samo sto nema microSD slot inace ga ne bi mijenjao,uzeo bi si Redmi Note 4X sa SD 435,ostalo sve identicno,mobitel vecinom za dopisivanje,fotkanje i pokoja zahtjevnija igra ?

Ili da idem na Redmi Note 4X sa SD 625,koliko sam izracunao ispadne me 151 $ sa DHL shippingom,mogu baciti narudzbu,ne placa se i dalje PDV ako se uzme DHL,ako moze odgovor,hitno mi je :) 

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-4X-Pro-Mobile-Phone-4-X-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-435/311331_32810910620.html?spm=2114.12010608.0.0.21f76b55FyIGbH

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bgang kaže...

Zbog kamere, imamo djecu pa su slike prioritet.

https://www.eudirect.shop/product/meizu-m6-note/

15 godina
doky01akablava kaže...

Le Cool 1 mi je odlican mobitel samo sto nema microSD slot inace ga ne bi mijenjao,uzeo bi si Redmi Note 4X sa SD 435,ostalo sve identicno,mobitel vecinom za dopisivanje,fotkanje i pokoja zahtjevnija igra ?

Ili da idem na Redmi Note 4X sa SD 625,koliko sam izracunao ispadne me 151 $ sa DHL shippingom,mogu baciti narudzbu,ne placa se i dalje PDV ako se uzme DHL,ako moze odgovor,hitno mi je :) 

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-4X-Pro-Mobile-Phone-4-X-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-435/311331_32810910620.html?spm=2114.12010608.0.0.21f76b55FyIGbH

Svakako uzmi note 4x model, cak te ispadne isto novaca a buduci da ces imat micro sd ni ne treba ti velika interna memorija 

16 godina
domac5 kaže...
doky01akablava kaže...

Svakako uzmi note 4x model, cak te ispadne isto novaca a buduci da ces imat micro sd ni ne treba ti velika interna memorija 

170 dolara sa DHL shippingom 3/32 verzija,da tu uzmem ?

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-5-5-FHD/32794275342.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.43HYMm

Samo ako mozes mi potvrditi ovo za narucivanje sa Goldwaya da li i dalje prolazi bez PDV-a posto ide preko V.Britanije ? 

10 godina

Nema crnog nažalost. Hvala svejedno.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Koliko treba da posalju sa honor buya?

Mislio sam uzeti Mi A1 - to jest onaj sa čistim androidom...Sad me zanima dali u cujeni od 1800kn u koju je ukljućena cijena i poštarine od 25 dolara ima išta bolje od tog mobitela?

Kupio ga za frenda u petak (06.10.2017.) preko HonorBuy.com te je danas stigao u ZG,a sutra dolazi do mene. Cijena je bila 1888,00kn sa uračinatim Express shippingom (jedino tako ga je bilo moguće kupiti), te 2 tempered glassa. Mislim da je po svim specifikacijama mob. vrh za te novce, uzevši u obzir čisti android. Pozz

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
15 godina
doky01akablava kaže...
domac5 kaže...
doky01akablava kaže...

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-5-5-FHD/32794275342.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.43HYMm

Samo ako mozes mi potvrditi ovo za narucivanje sa Goldwaya da li i dalje prolazi bez PDV-a posto ide preko V.Britanije ? 

Prolazi bez pdv-a, vec sam 2 mobitela narucio preko njih.. samo ja da sam na tvom mjestu uzeo bih 16 gb verziju, sta ce mi 32 gb u uredaju ako ionak imam sd karticu

14 godina
neaktivan
Nisu ovi bas ni jeftini
16 godina
domac5 kaže...
doky01akablava kaže...
domac5 kaže...
doky01akablava kaže...

Prolazi bez pdv-a, vec sam 2 mobitela narucio preko njih.. samo ja da sam na tvom mjestu uzeo bih 16 gb verziju, sta ce mi 32 gb u uredaju ako ionak imam sd karticu

Ma imao bi par mjeseci prvo stock ROM,a koliko znam MIUI ima problema sa spremanjem appova na SD karticu pa bi zato 32 GB verziju.
Znaci,mogu bez straha naruciti preko goldwaya dhl shipping,narucio sam u sestom mjesecu i nije bilo problema,ako nema sad sa shippingom onda je to to.

14 godina

Usput, ako nekog zanima, dosao mi je ulefone armor, cca 1150kn sa nekim popustom kod geekbuyinga koji sam dobio za registraciju.

Prvo, geekbuying - hvala kolegi na preporuci, izabrao DE skladiste, doslo za par dana bez problema, dobro upakirano. Za par dolara nude dodatne garancije prilikom kvara i povrata robe, zgodno.

Drugo, telefon - rijec je o robusnom telefonu koji bi trebao biti otporan na udarce i prasinu, 10m pod vodu - imao sam ga samo nekih desetak minuta, ali izgleda robusno i odlicno. Metalni nitni oko kucista, zeljezna baza mobitela, uopce ne izgleda puno losije od caterpillara (koji je valjda 5000kn). Svi otvori su dobro zabrtvljeni, super sjedi u ruci, solidna kamera. Android tipke su fizicke, robusne i na "klik" - lako se upravlja sa svim vrstama rukavica (speed dial se isto lako veze za fizicke tipke). Ima i veliki sos gumb, valjda predefinirani poziv i poruka, nisam probao.

I sam android izgleda odlicno - rijec je o obicnom, cistom androidu, bez ijedne kineske aplikacije ili nekih pizdarija, out of the box je samo android sa google play storeom. Na prvu loptu zbilja izgleda dobro, ako trebate takav telefon. Recenzije nekih poznatijih sajtova su ga proglasili best value for money robusnim telefonom, zato sam ga i narucio.

1 0 hvala 2
8 godina
neaktivan

je li bolje uzeti elephone s8 ili umidigi s2 pro

citao sam da se mobiteli od obje kompanije lako kvare 

je li to istina? i ako je moze li neka preporuka u istom cjenovnom rangu ili malo veća 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ako baš moraš od ta dva, ja bih uzeo Umija, no barem je izbor drugih modela za tu cifru od 2.500 kn + velik, ovisi na što ciljaš i što ti je prioritet. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 18:14 (frulex).
15 godina
Sickness kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Koliko treba da posalju sa honor buya?

Mislio sam uzeti Mi A1 - to jest onaj sa čistim androidom...Sad me zanima dali u cujeni od 1800kn u koju je ukljućena cijena i poštarine od 25 dolara ima išta bolje od tog mobitela?

Kupio ga za frenda u petak (06.10.2017.) preko HonorBuy.com te je danas stigao u ZG,a sutra dolazi do mene. Cijena je bila 1888,00kn sa uračinatim Express shippingom (jedino tako ga je bilo moguće kupiti), te 2 tempered glassa. Mislim da je po svim specifikacijama mob. vrh za te novce, uzevši u obzir čisti android. Pozz

Preko Golway-a oko 1650 sa svim davanjim ispadne, pa eto :)

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
14 godina

Koji je najbolji out of the box mobitel do 200 Eura da ima Android 6 ili veći? Može preko neta, može kako god, samo mi hitno treba

0 0 hvala 0
17 godina

Redmi note 4 pro, imas cijene na nabava.net

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
frulex kaže...

Pa ako baš moraš od ta dva, ja bih uzeo Umija, no barem je izbor drugih modela za tu cifru od 2.500 kn + velik, ovisi na što ciljaš i što ti je prioritet. 

imam 2000-2100 max

prioritet su mi performanse, ekran i eventualno baterija

kamera i dizajn mi ne znace nista 

ako uzimam sa aliekspresa, uz dhl paket mi nece zaracunat carinu i pdv?

14 godina
bobmarley11 kaže...

Samo u određenim dućanima gdje se to naglašeno.

Pogledaj malo po temi, nabrojani su isprobani dućani.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan
bobmarley11 kaže...
frulex kaže...

imam 2000-2100 max

za te parice kupis sd 820, baterija 4000mah , a ne ovo tu 

=232$

zabrijao sam, nema sd karticu, utor za slusalice tako da ono :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 12:40 (Deutsch).
14 godina
neaktivan
Izgleda da ima jos jedan store na aliju koji salje DHL-om free u EU..
Tonke digital store

0 0 hvala 4
10 godina
neaktivan
misizulja kaže...
Izgleda da ima jos jedan store na aliju koji salje DHL-om free u EU..
Tonke digital store

moze malo vise informacija?

oke nasao , hvala 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 13:24 (Deutsch).
8 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
bobmarley11 kaže...
frulex kaže...

imam 2000-2100 max

za te parice kupis sd 820, baterija 4000mah , a ne ovo tu 

=232$

zabrijao sam, nema sd karticu, utor za slusalice tako da ono :/

leEco cool changer s1 sa 6gb je oko 280 dolara a oneplus 3t oko 320

ona mi se vise isplati jedan od ta dva?

ma utor za slusalice mi ne igra ulogu kao ni sd kartica 

14 godina

BOk

Isplati li se uzeti Redmi 1s za 200kn? Je li upotrebljiv taj mobitel u 2017? Koristio bi ga buraz za igrice i yt.

Lp

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobmarley11 kaže...

leEco cool changer s1 sa 6gb je oko 280 dolara a oneplus 3t oko 320

ona mi se vise isplati jedan od ta dva?

ma utor za slusalice mi ne igra ulogu kao ni sd kartica 

Gdje je to Oneplus 3T za 2.000 kn?

8 godina
neaktivan

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-3t6gb-64gb-eu

zabriao sam

uzet cu LeEco Cool Changer S1(6gb), LeEco Le Pro 3 X720 ima, barem mi se cini manje bezzless zaslon i zivcirao bi me crni okvir oko zaslona

(elephone s8 ima 10jezgri, cini li ga t boljim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 16:38 (bobmarley11).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice