"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.345
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Od S3 sumnjam da išta od nekog srednjeg ranga može bitu lošije...S3 je zastario odavna.
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Narucio sam ovaj telefon na gearbestu https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=11 sad mi treba doci za koji dan. Sta vi mislite hoce li valjati ista :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa za 260$ sa davanjima (par zadnjih posiljki sa gbbesta mi je zavrsilo na carini) mozda si mogao i bolje izabrati.. ali ako te blubo veseli... :)
15 godina
neaktivan

Po kojoj višoj matematici si došao do 260$??

200$ + 55 kn carinske obrade je ispravan odgovor.

Bluboo je dobar.

dak
16 godina

Dilema za novi mob:

Huawei p10 lite ili Xiaomi note 4x.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 11:37 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Blubo - pisalo je 210$ na gearbestu, plus 25% + obrada.
14 godina
Inace, doticni blubo je sad na flash saleu 160$, jucer , u trenutku kad je kolega pitao za njega, je bio 210.

0 0 hvala 0
15 godina
goodie kaže...

Dilema za novi mob:

kupi rade Huawei kod nas negdje u ducanu i imas garanciju u slucaju nuzde. Mobiteli su tu negdje, oba modela su odlicna.

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
14 godina
neaktivan

Ima i Xiaomi kod nas uz garanciju iz trgovine, samo kaj je iz kine 300-400 kn jeftiniji. 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
goodie kaže...

Dilema za novi mob:

Vidim da si editirao iz P9 u P10, pa je lakše odgovoriti.

Imam P10 lite s 3GB RAM-a nekoliko mjeseci ali se kod nas može kupiti i onaj s 4GB, pa bih sada radije uzeo taj model s više RAM-a. Mobitel je jako dobar u svim elementima za cijenu od oko 2000 kuna (negdje jeftiniji, negdje skuplji od toga). Izvrstan nije jer je to lite kategorija, a to ipak nije Sony (sic!) sa svojom serijom compact.

Ako se odlučiš za P10 lite, obavezno kupi malo deblju navlaku / futrolu i kaljeno staklo za ekran jer nema gorilla glass. Ja sam jedno kaljeno staklo već stukao jer je mobitel jako klizav (tanak je).

I kupi ga kod nas kako bi dobio račun i jamstvo.

7 godina
neaktivan

Ljudi razmišljam da uzmem Xiaomi Mi6 pa me zanima da li je neko vec uzimo i ako je odakle 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uzimao sam ja sa aliexpressa..10-ak radnih dana..2800 kn ukupno, ali uzeo sam i slušalice 3,5mm te kaljeno i maskicu.

0 0 hvala 0
11 godina
Uzeo sam ja sa Aliexpressa - Goldway, ispao me 3150,00 kn sa shippingom.
Cca 10 dana dostava.
14 godina
neaktivan
Narucio prijatelju crnu verziju 6gb/128rom sa goldwaya za 2900 sa dostavom..stiglo za 10dana..mob perverzija
8 godina
neaktivan
Jel zna ko kaj znaci ..delivery arranged no details expected na dhl trackingu

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

pozdrav,

sa Goldwaya sam kupio za curu Xiaomi Mi A1 a dva dana iza moj dragi G3 počinje crkavati tako da trebam nešto kupiti i sebi. Neznam još kakav je A1 jer je još u dolasku a dvoumim se između njega i Mi max 2.

A1 ima dvostruku kameru a po recenzijama bolje osjenjuju ovu na Mi max 2, kamera je bitna stavka. Također privlači me ovaj veliki ekran samo opet dosta je velik,pa  vi koji ga imate što mislite.

i baterija treba izdržati cjelodnevno maltretiranje bez igrica i youtuba, znači slikanje, surfanje, mail, muzika, dopisivanje, razgovor.

što predlažete, ili nešto treće za do max 50tak eura više

0 0 hvala 0
12 godina

Odi u neutrino pa isprobaj mi max 2 i a1

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Ako ti ja baterija bitna, definitivno Mi Max 2.

10-13h SoT bez problema navuče ovisno o uporabi.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Maxa uzmi, nije prevelik.

0 0 hvala 0
12 godina

I meni je zao sto sam uzeo note 4 4/64 a ne max 2..ali sta je tu je....eventualno ak netko hoce kupit...star 20 dana iz neutrina...:-)

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Koliko treba da posalju sa honor buya?

Mislio sam uzeti Mi A1 - to jest onaj sa čistim androidom...Sad me zanima dali u cujeni od 1800kn u koju je ukljućena cijena i poštarine od 25 dolara ima išta bolje od tog mobitela?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
goodie kaže...

Dilema za novi mob:

Pitaj ako te još nešto zanima o P10 lite. Ako znam, odgovorit ću.

11 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...

hahaha kako vas trollaju ovdje pa to je strasno.. 😂😂

covjek koji je trazio Leeco x720 , tesko ces ga sad naci vise pogotov tax free.. imas x722 ali on je Snap 820 i nemos mjenjat romove ko na x720 jer ga brickas..
nisam pratio ali ono sta sam gledao ima samo 4/64 verzija jos dok 6/64 ces tesko naci..

hvala na odgovoru

kupio sam 720 od goldwaya prošli tjedan, upravo poslan jer su imali praznik do 5.10.

10 godina

Pozdrav,

gdje kupiti crni Meizu M6 note po mogućnosti s direktnom dostavom, da ne moram ići na carinu, poštu itd?

Bilo bi dobro da stigne do 20.10.2017 - kupuje se za poklon kao zamjena za HTC A9 One (pretpostavljam da je bolji od njega?)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako oces vidi m6 note od meizua bolja baterija kamera ekran a sve drugo li la...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vorkosigan kaže...

Također privlači me ovaj veliki ekran samo opet dosta je velik,pa  vi koji ga imate što mislite.

i baterija treba izdržati cjelodnevno maltretiranje bez igrica i youtuba, znači slikanje, surfanje, mail, muzika, dopisivanje, razgovor.

Ja sam se naviknuo na veličinu za 10 minuta, tak da mi stari 5.5" dođe k'o dječja igračka  A bateriju nemreš takvim korištenjem ubiti ni u 2 dana, meni sa vrlo sličnim navikama (bez igrica, možda 1 h YT dnevno, 2 SIM-a, 3 maila sync, Viber, WA, FB itd.) 3 dana izdrži. Izračunao sam (nakon tek 2 tjedna uporabe) da prosječno potrošim dnevno oko 30% baterije uz 4-5 h ekrana. Kompletno punjenje baterije traje točno 2 sata tako da ni oko toga nema brige. 

7 godina
neaktivan

nagovoren sam, upravo naručio sa Goldwaya.

10 godina
neaktivan
mika44317 kaže...
Jel zna ko kaj znaci ..delivery arranged no details expected na dhl trackingu

Imao sam takav slučaj prije mjesec dana.

U DHL-u su mi objanili da iz određenog razloga ne mogu oni dostaviti paket i da su paket prepustili drugome, u mom slučaju HP. I tako je i bilo, paket je dostavila Hrvatska pošta.

8 godina
neaktivan

https://www.geekbuying.com/item/ELEPHONE-P8-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Mocha-gold-380970.html

sta ne bi elephone trebao imati 10 jezgri, 4gb rama i 6incha zaslon?

moze netko preporuku, planiram uzet mi6 ili zte nubiu17 za naredne 3 godine (ps odakle mi je najeftinije sveukupno ukljucujuci i postarnu bez carine? gledao sam geekbuy, allibaba i gearbest ne kuzim sto je bez carine, ako moze neka pomoc)

ili da uzmem elephone na jednu godinu a sljedece godine uzmem neki novi bezzless phone po jeftinijoj cijeni?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 14:49 (bobmarley11).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vezano za mi6 imas gore par postova iznad
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice