- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Narucio sam ovaj telefon na gearbestu https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=11 sad mi treba doci za koji dan. Sta vi mislite hoce li valjati ista :)
Po kojoj višoj matematici si došao do 260$??
200$ + 55 kn carinske obrade je ispravan odgovor.
Bluboo je dobar.
Dilema za novi mob:
Huawei p10 lite ili Xiaomi note 4x.
Dilema za novi mob:
kupi rade Huawei kod nas negdje u ducanu i imas garanciju u slucaju nuzde. Mobiteli su tu negdje, oba modela su odlicna.
Ima i Xiaomi kod nas uz garanciju iz trgovine, samo kaj je iz kine 300-400 kn jeftiniji.
Dilema za novi mob:
Vidim da si editirao iz P9 u P10, pa je lakše odgovoriti.
Imam P10 lite s 3GB RAM-a nekoliko mjeseci ali se kod nas može kupiti i onaj s 4GB, pa bih sada radije uzeo taj model s više RAM-a. Mobitel je jako dobar u svim elementima za cijenu od oko 2000 kuna (negdje jeftiniji, negdje skuplji od toga). Izvrstan nije jer je to lite kategorija, a to ipak nije Sony (sic!) sa svojom serijom compact.
Ako se odlučiš za P10 lite, obavezno kupi malo deblju navlaku / futrolu i kaljeno staklo za ekran jer nema gorilla glass. Ja sam jedno kaljeno staklo već stukao jer je mobitel jako klizav (tanak je).
I kupi ga kod nas kako bi dobio račun i jamstvo.
Ljudi razmišljam da uzmem Xiaomi Mi6 pa me zanima da li je neko vec uzimo i ako je odakle
Cca 10 dana dostava.
pozdrav,
sa Goldwaya sam kupio za curu Xiaomi Mi A1 a dva dana iza moj dragi G3 počinje crkavati tako da trebam nešto kupiti i sebi. Neznam još kakav je A1 jer je još u dolasku a dvoumim se između njega i Mi max 2.
A1 ima dvostruku kameru a po recenzijama bolje osjenjuju ovu na Mi max 2, kamera je bitna stavka. Također privlači me ovaj veliki ekran samo opet dosta je velik,pa vi koji ga imate što mislite.
i baterija treba izdržati cjelodnevno maltretiranje bez igrica i youtuba, znači slikanje, surfanje, mail, muzika, dopisivanje, razgovor.
što predlažete, ili nešto treće za do max 50tak eura više
Odi u neutrino pa isprobaj mi max 2 i a1

Ako ti ja baterija bitna, definitivno Mi Max 2.
10-13h SoT bez problema navuče ovisno o uporabi.
I meni je zao sto sam uzeo note 4 4/64 a ne max 2..ali sta je tu je....eventualno ak netko hoce kupit...star 20 dana iz neutrina...:-)

Koliko treba da posalju sa honor buya?
Mislio sam uzeti Mi A1 - to jest onaj sa čistim androidom...Sad me zanima dali u cujeni od 1800kn u koju je ukljućena cijena i poštarine od 25 dolara ima išta bolje od tog mobitela?
Dilema za novi mob:
Pitaj ako te još nešto zanima o P10 lite. Ako znam, odgovorit ću.
hahaha kako vas trollaju ovdje pa to je strasno.. 😂😂
covjek koji je trazio Leeco x720 , tesko ces ga sad naci vise pogotov tax free.. imas x722 ali on je Snap 820 i nemos mjenjat romove ko na x720 jer ga brickas..
nisam pratio ali ono sta sam gledao ima samo 4/64 verzija jos dok 6/64 ces tesko naci..
hvala na odgovoru
kupio sam 720 od goldwaya prošli tjedan, upravo poslan jer su imali praznik do 5.10.
Pozdrav,
gdje kupiti crni Meizu M6 note po mogućnosti s direktnom dostavom, da ne moram ići na carinu, poštu itd?
Bilo bi dobro da stigne do 20.10.2017 - kupuje se za poklon kao zamjena za HTC A9 One (pretpostavljam da je bolji od njega?)
Također privlači me ovaj veliki ekran samo opet dosta je velik,pa vi koji ga imate što mislite.
i baterija treba izdržati cjelodnevno maltretiranje bez igrica i youtuba, znači slikanje, surfanje, mail, muzika, dopisivanje, razgovor.
Ja sam se naviknuo na veličinu za 10 minuta, tak da mi stari 5.5" dođe k'o dječja igračka A bateriju nemreš takvim korištenjem ubiti ni u 2 dana, meni sa vrlo sličnim navikama (bez igrica, možda 1 h YT dnevno, 2 SIM-a, 3 maila sync, Viber, WA, FB itd.) 3 dana izdrži. Izračunao sam (nakon tek 2 tjedna uporabe) da prosječno potrošim dnevno oko 30% baterije uz 4-5 h ekrana. Kompletno punjenje baterije traje točno 2 sata tako da ni oko toga nema brige.
nagovoren sam, upravo naručio sa Goldwaya.
Imao sam takav slučaj prije mjesec dana.
U DHL-u su mi objanili da iz određenog razloga ne mogu oni dostaviti paket i da su paket prepustili drugome, u mom slučaju HP. I tako je i bilo, paket je dostavila Hrvatska pošta.
https://www.geekbuying.com/item/ELEPHONE-P8-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Mocha-gold-380970.html
sta ne bi elephone trebao imati 10 jezgri, 4gb rama i 6incha zaslon?
moze netko preporuku, planiram uzet mi6 ili zte nubiu17 za naredne 3 godine (ps odakle mi je najeftinije sveukupno ukljucujuci i postarnu bez carine? gledao sam geekbuy, allibaba i gearbest ne kuzim sto je bez carine, ako moze neka pomoc)
ili da uzmem elephone na jednu godinu a sljedece godine uzmem neki novi bezzless phone po jeftinijoj cijeni?