"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.519.955
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Alvin, uzmi mi4c u Honorbuy-u, ja sam ga uzeo sve skupa 160$ sa dostavom DHL. Upiši SMART 5 ili MOBHR i dobi ćeš 5$ popust. Pazi na boju jer je razlika u cijeni.
Dobit ćeš screen protector i eu adapter gratis.
Preporučam odmah uzmi soft case i/ili flip za siću.
Imaš predinstaliran eu stable rom 7.2.4.0. i kao takav radi odlično.
Mob je mrakkkkkk, super sam zadovoljan. Odličan ekran, izvrsna kamera, brz SD 808, zvuk u slušalici odlličan, ma sve sve....kupuj to.
Ja sam mu otklkučai bootloader i stavio TWRP i već treći custom rom gore. Najbolje radi možda AOSPA paranoid od Team superluminal-a.
Uživaj.
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
ALVIN kaže...
Onda to otpada. Mislim da je sljedeci najpovoljniji za mi4c gearbest. Jel ima koji dobar KOD za neku stranicu trenutno da valja ?

Počela sranja i s Gearbest EU skladištem!

Pogledaj Gearbest temu.

Ostaje ti samo TopOne.

grossoshop

13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

I Oppomart... I neznam kako je sa merimobiles...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

@kix669 slobodno se javi u inbox.. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 12:36 (sasha2511).
15 godina
Pozdrav. Zaboravio sam pa da pitam opet, da li se carine uredaji sa Xiaomiforsale-a. I da li se ista dodatmo mora platiti. Narucio bih Xiaomi Redmi 3S a tamo je najjeftiniji. Fala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po novom svi mobiteli dolaze iz kine, pogledaj top ope sa alija ili groososhop.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 13:44 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan

Evo da cu narucit mob s top one na aliju i trazi me neki visa verification kod. Zna tko sta je to? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ManOnTheMoon kaže...

Evo da cu narucit mob s top one na aliju i trazi me neki visa verification kod. Zna tko sta je to? 

Pa utpikaj visa verification kod u google i gle čuda!

14 godina
VISA CVV ti je na stražnjoj strani kartice desno od polja za potpis.
Točnije zadnja tri broja tamo
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
zdgrunf kaže...
ManOnTheMoon kaže...

Pa utpikaj visa verification kod u google i gle čuda!

I ne dodem nigdje. Znam sta je al neznam kako do njega. Dal preko aplikacije mzabe preko moba koji je pokvaren il moram u banku il se moram singupat za to. Trazio sam signup al europske viza stranice za signup imaju broken linkove tako da nis od toga...

14 godina
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

To moraš još dodatno preko tokena potvrditi... 

14 godina
neaktivan

Pitanje za korisnike Letv / Le Eco mobitela (poželjno da je Le One / X600, ali vjerujem da je slično sa svim mobitelima): koji OS bolje radi, EUI ili MIUI? Zanima me da li je tko imao oba pa može usporediti, konkretno  mislim na zvuk, trajanje baterije i kameru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
frulex kaže...

To moraš još dodatno preko tokena potvrditi... 

Hvala

17 godina

Leagoo M5. Dobar mobitel, dosta dobro baterija drži ali šteta što nema 5 toucheva već samo 2 funkcionalna a nakon trećeg se smrzavaju appovi.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan

Moram jos jednom Top One pohvaliti jer postali su "prebrzi"

Redmi 3s Prime narucen i placen u ponedjeljak ujutro te preuzet u DHL-u danas oko 16

A xiaomi mosquito killer stigao utorak ujutro u Hr obicnom postom ali eto jos nije stigao od Zagreba do mene

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:13 (floki26).
15 godina

Ako je netko i kod sebe primjetio da mu zvono kasni par sekundi prilikom dolaznog poziva, stvar je jednostavna, treba promjeniti jednu postavku pod incoming call settings. Znači ekran bi se bio upalio odmah tijekom dolaznog poziva, ali je zvoniti krenulo tek nakon dvije sekunde, čini mi se pogotovo za nepoznate brojeve koji nisu u imeniku.

Koristim MIUI 7.2.5.0 verziju.

0 0 hvala 0
13 godina
ALVIN kaže...

Ako je netko i kod sebe primjetio da mu zvono kasni par sekundi prilikom dolaznog poziva, stvar je jednostavna, treba promjeniti jednu postavku pod incoming call settings. Znači ekran bi se bio upalio odmah tijekom dolaznog poziva, ali je zvoniti krenulo tek nakon dvije sekunde, čini mi se pogotovo za nepoznate brojeve koji nisu u imeniku.

Koristim MIUI 7.2.5.0 verziju.

i koja je to postavka???   

13 godina
neaktivan

settings-system apps-phone-incoming call setings-mute first ring

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
17 godina
neaktivan

Zainteresiran sam za kupnju ovog uređaja pa me zanima ako je netko kupovao sa te stranice Tinydeal kako ide s dostavom i ima li još kakvih troškova(ima opcija DHL-om worldwide expres za 30ojra) pa uređaj izađe 170ojra plaća li se na to onda još neka davanja.

Ili ima još neka stranica gdje šalju iz EU u biti uzeo bi neki od Lenova ili navedeni uređaj ili Vibe P1 od istog proizvođaća.

http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-shot-5-fhd-msm8939-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-158984.html

Gledao sam i Xiaomi ali pošto se nekontam u sve te "flešinge i ina njesra" želim to izbjeći i koristiti uređaj u origigi stanju.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako gledaš ovaj model, samo verzija Z90-a40 ti je za naše mreže,  Z90-7 i Z90-3 izbjegavaj. Možda bi se i mogao flešati da radi uredno kod nas, ali to ti je onda puno veca zezancija nego s Xiaomijem. A uostalom, možeš kupiti i Xiaomi u original stanju, tvornički zapakiranog, samo dućanu naglasiš da želiš zapečaćenu tvorničku kutiju. 

17 godina

Piše da je skladište Kina stoga ide 25% pdv-a kada dođe u HR. (170*0.25)

Ako uzmeđ preko DHL-a dostavu tada jođ 200kn uz pdv plaćaš.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan

Evo našao Vibe P1 na Tinydeal-u i šalju iz Dojčlanda

http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-p-161618.html?currency=EUR

E sad me pati ima li još kakvih troškova ili je to sve za platiti,Nema opcija za neku posebnu dostavu piše Air-mail samo, a iz Germany stock šalju pa nebi trebalo biti drugih troškova.

Od ovog gore sam odustao hvala svima na savjetu i pomoći,nemam baš iskustva pa bolje da pitam da nebi bilo poslije ajmeeeee

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 15:27 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imaju još i opciju DPD European Express za 110 kn čime se vjerojatno izbjegnu davanja...

10 godina
neaktivan
Pozz...neka me netko negira i opovrgne ako nisam u pravu ali jako dobro kupnja ako ne i najbolja za 117$,sveukupno sa PDV-om cca 1050 kn,LeTv le1 x600,koji je snizen podosta.A sta se sve dobije: kvalitetno izradjen i lijep mobitel renomirane firme,3 gige rama,5.5 inca malih dimenzija(oko 147 mm duzina i 74.2 sirina),full hd ekran,snimanje videa u 4k rezoluciji,4g mreza,jako kvalitetna kamera i helio x10,solidan proc koji se nalazi i u Meizu-u mx5 koji jos uvijek drzi cijenu...mane-tezina,crni debeli rubovi oko ekrana i debljina od 9.5 mm ako nekome to smeta uz ovu stvarno simbolicnu cijenu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Poštovani forumaši!
Imam pitanje: Kupio sam preko Gearbesta iz Kine mobitel (Ulefone metal). Na stranici je pisalo da garancija vrijedi 360 dana. No u kutiji nisam dobio nikakve papire osim uputstva. Molim vaše saznanje o tome da li se u HR može popravljati taj mob da vrijedi neka garancija? Na kutiji je imei broj. Eto molim vas za bilo kakve informacije jer sam slabo upućen u kineske transakcije. Hvala vam unaprijed!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobio si garanciju da,godinu dana ,tvornicku.Mozes li ga popravljati u HR?Naravno da mozes,ali ne u ovlastenom servisu jer takav ne postoji i nece jos dugo.Eventualne probleme ces rijesavati kod nekoga tko se bavi popravcima i naravno to uredno naplacuje.
11 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Zašto na gsmarena nema nigdje specifikacije o Xioami redmi note 3 pro???

Nisam pametna koji mob da uzmem mami, note 3 pro ili note 4  u topone seller, voli slikavati često (amaterski) :D heeeeeeeeelp :D tnx 

Odgovor stize malo kasno ali vidim da vise ljudi pita za to pa mozda nekome jos pomognem. Na gsm arena ima specifikacije ali nisu dodali u naziv ono "pro": http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php

Vidi se po procesoru da se radi o pro modelu

13 godina
neaktivan
A i top one pod "product details" ima tablicu sa svim specifikacijama za svaki telefon.
Ako je telefon za mamu i glavna znacajka ti je kamera onda uzmi rn3 pro.Neznam koliko je kamera na rn4 bolja....ali nekih 40ak usd bolja mislim da nije
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice