"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.437
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Xiaomi mi5 ili redmi note 3 pro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Iz Giztop-a ne naručujem nikada više ništa, jedino možda smrt, jer mi onda nikada neće doći.

Danas mi šalju mail da će mi za dva dana poslati tracking broj za mob koji sam naručio i platio

23.02.2016. i to sivi, a ne bijeli koji sam odabrao prilikom kupnje. PLJUC!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ja sam naručio prošli utorak, poslali FA isti dan, stigao u 11 sati u petak, ROM je bio EU Weekly 5. nesto, updateo na 6.1.29 ( u igri je bio plavi, nebitno jer će doći bumper case)
17 godina

Iako neki ne vole ovaj brand, trenutno je preorder na Cubot H2, s 5000mAh baterijom, 3 Gb rama i Android 5.1 za 99$

Ne mora se isključivo Xiaomi naručivati, ovo je dosta povoljno no ne znam bi li ga uzeo budući da ima nešto veći 5.5" ekran.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
Ne vidim smisla kupovati brand koji je vec dokazano izbacio mnogo losih mobitela kad se za iste ili malo vece novce moze kupiti kvalitetan mob
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan

Pozdrav, sto vi mislite Mi4c ili Redmi note 3 Pro?

Vise nekako naginjem na 4c jer je manji, ali i ovaj note mi se svida definitivno ( do sada sam imao Z3 compact ali je postao premali i razbio sam ekran u meduvremenu ).

Sto mislite da bi bio bolji izbor?

0 0 hvala 0
17 godina

imao sam prilike vidjet oba i kratko koristiti, mislim da ti je note 3 bolji izbor.

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Posla sam mail na info@xiaomiforsale.com da otkazujem narudbu i da vrate pare i upisa order reference. Tjedan dana proslo niti su vratili pare nit su mi odgovorili na mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kumbajau kaže...

Posla sam mail na info@xiaomiforsale.com da otkazujem narudbu i da vrate pare i upisa order reference. Tjedan dana proslo niti su vratili pare nit su mi odgovorili na mail.

Ako si platio paypalom ne znam šta se zamaraš, otvori slučaj i opiši kako je bilo. 

13 godina
Merimobiles stranica mi je ok, preko njih sam kupila 5x mobitela i sve je stiglo na vrijeme (11dana) i uredno, kada kod njih uzimate mobitel izaberite kod kupnje euroline dostavu jer jedino tako izbjegavate carinu tj. PDV

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...
Kumbajau kaže...

Ako si platio paypalom ne znam šta se zamaraš, otvori slučaj i opiši kako je bilo. 

Nisam to radia nikad,dal idem na paypal i onda na taj racun pa "Contact seller through PayPal" ?

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Iako neki ne vole ovaj brand, trenutno je preorder na Cubot H2, s 5000mAh baterijom, 3 Gb rama i Android 5.1 za 99$

Ne mora se isključivo Xiaomi naručivati, ovo je dosta povoljno no ne znam bi li ga uzeo budući da ima nešto veći 5.5" ekran.

Imaš kakav link na 99$ za H2?

Baš me zanima jel bolji od mog sadašnjeg Oukitela K6000

dak
17 godina

Dva uređaja su skoro ista (poređenje), isti SoC, ista dijagonala, ista rezolucija, identična prednja strana (raspored senzora oko zvučnika, sve), možda čak i ista glavna kamera (za Cubot kaže 13MP, za Oukitel kaže 8, sa interpolacijom na 13, druge karakteristike se uglavnom poklapaju). Cubot ima bolju selfie kameru (barem na papiru, 8MP prema interpoliranih 5) i 1GB RAM-a više, Oukitel ima 1000mAh više i zvanični update na Marshmallow.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 7:39 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miki_16 kaže...
Merimobiles stranica mi je ok, preko njih sam kupila 5x mobitela i sve je stiglo na vrijeme (11dana) i uredno, kada kod njih uzimate mobitel izaberite kod kupnje euroline dostavu jer jedino tako izbjegavate carinu tj. PDV

To je za bilo koju stvar koju imaju u ponudi ili samo za EU skladište? Pitam jer na EU skladištu nemaju skoro ništa, par baterija, kućišta za fotiće i par fotića.

13 godina
Solo761 kaže...
Miki_16 kaže...

To je za bilo koju stvar koju imaju u ponudi ili samo za EU skladište? Pitam jer na EU skladištu nemaju skoro ništa, par baterija, kućišta za fotiće i par fotića.

ZA bilo što ali nema smisla tamo samo baterije ili vec sto uzimati jer te taj euroline košta 28dolara, isplati se kad mobitel kupujes...

17 godina
dak0001 kaže...
Ag008 kaže...

Koliko vidim prodaju 5 komada dnevno po 100$, inače je 120$ iz EU skladišta u normalnoj cijeni

http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/cuboth2160318.html

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan

Pa za taj konkretan link ne znam - na tu cijenu će sigurno ići još 25% PDV-a gore, a i feedback nije baš kakav. S Aliexpressa sam isključivo uzimao s Top One-a zbog brze dostave i već uključenih davanja, ali ga više nemaju. Tj., koliko sam vidio, nemaju Advanced ni kod službenih EU distributera u DE i ES... Ja bih radije uzeo S3+ s nekog pouzdanog shopa kao Gearbest ili Merimobiles... Inače, ne treba ništa podešavati po ROMu, S3+ dolazi s multilanguage LP 5.1.1, a u najavi su CM13 i Android N...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 13:03 (frulex).
9 godina
neaktivan
Kumbajau kaže...

Javi im se na facebooku, tamo sigurno odgovaraju najduže idući dan.

10 godina
neaktivan
dak0001 kaže...
Ag008 kaže...

Možeš par dojmova o mobu napisati, te kak se baterija pokazala?

9 godina
neaktivan
Ima li netko iskustva sa mobitelom Elephone p9000.. po spec. je odlican ali neznam nikoga ko je imao ovu marku moba i je uopce valjaju.. http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Elephone-P9000-Lite-5-5inch-FHD-4G-LTE-Android-6-0-4GB-32GB-Smartphone-MTK6755-2-0GHz-64bit-Octa-Core-Type-C---Black-352752.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
dak0001 kaže...
Ag008 kaže...

Nema se kaj posebno pisati. Sve radi od prve iz kutije. Nema kineskih sranja, pa ni potrebe za rootanje.

Pokušao jesam, ali (još) nisam uspio, nisam se baš posebno niti trudio.

Baterija, ovisi koliko servisa ćeš uključiti. Meni je prvo punjenje trajalo 6 dana uz nekih skoro 7,5 sati ekrana

i 2,5 sati razgovora. Neki dan sam imao 4 dana uz 7 sati ekrana i 2 sata razgovora, ali 32 pozadinska procesa (notifikacije, mailovi i ostalo)

Uglavnom, najbolji mobitel do sad koji sam imao.

Kamera je kao kod svih kineza, ništa extra, za silu je dobra za po danu, po noći zaboravi ako je slabo svjetlo.

dak
10 godina
neaktivan
dak0001 kaže...
dudekzg kaže...
dak0001 kaže...
Ag008 kaže...

Nema se kaj posebno pisati. Sve radi od prve iz kutije. Nema kineskih sranja, pa ni potrebe za rootanje.

Pokušao jesam, ali (još) nisam uspio, nisam se baš posebno niti trudio.

Baterija, ovisi koliko servisa ćeš uključiti. Meni je prvo punjenje trajalo 6 dana uz nekih skoro 7,5 sati ekrana

i 2,5 sati razgovora. Neki dan sam imao 4 dana uz 7 sati ekrana i 2 sata razgovora, ali 32 pozadinska procesa (notifikacije, mailovi i ostalo)

Uglavnom, najbolji mobitel do sad koji sam imao.

Kamera je kao kod svih kineza, ništa extra, za silu je dobra za po danu, po noći zaboravi ako je slabo svjetlo.

Zahvaljujem puno 

To se traži, 6 dana da traje baterija

Ako mogu još pitati, kakav je GPS, te možda igranje na tom mobu (znam da mnoge to zanima pa eto) ako si probao (ako jesi, da li se grije mob s obzirom na specke).

On nije otporan kao k4000 i k4000 pro? ima li kakvu zaštitu ekrana ako znaš/piše negdje na kutiji/papirima?

11 godina
Kumbajau kaže...
mrki_tua kaže...
Kumbajau kaže...

Nisam to radia nikad,dal idem na paypal i onda na taj racun pa "Contact seller through PayPal" ?

Tako je, ja sam tako napravija i vratili mi novac u dan, objasniš kako šta je bilo.

13 godina
neaktivan

Da li netko ima iskustva sa www.minideal.net ?

Ako izaberem eu warehouse, da li će mi zaustaviti mob na carini i oderat me ko sanku kozu?

Ili je možda bolji www.xiaomiforsale.com ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako odabereš eu warehouse, neće te oderat ko sansku kozu kako kažeš, jer je sve plaćeno u toj cijeni koju odabereš za eu.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 1
14 godina
bill_jobs kaže...

Kupio bi možda neki Xiaomi telefon iz trgovine xiaomiforsale, nisam se još odlučio 100% koji model.

Zanima me da li oni pripreme telefone prije slanja, odnosno, instaliraju odgovarajući rom, google play itd?

Ako je netko kupovao od njih pa možda zna.

Hvala.

Izgleda da ovisi, 17.03 mi je stigao Redmi 3, s instaliranim playom i multilanguage romom, iako su nekima prije stizali bez toga.

13 godina
neaktivan

Dvoumin se između Lenova k5 note i Xiaomi Redmi note 3.  Koji je bolje uzeti? Djeluje mi da Xiaomi za istu cijenu nudi više.

http://goo.gl/wIZJNy

http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-white.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dudekzg kaže...

Zahvaljujem puno 

To se traži, 6 dana da traje baterija

Ako mogu još pitati, kakav je GPS, te možda igranje na tom mobu (znam da mnoge to zanima pa eto) ako si probao (ako jesi, da li se grije mob s obzirom na specke).

On nije otporan kao k4000 i k4000 pro? ima li kakvu zaštitu ekrana ako znaš/piše negdje na kutiji/papirima?

Došao je sa nekakvom zaštitom na ekranu, koja je još i danas bez nekih posebnih znakova upotrebe.

Već neko vrijeme tražim staklo za njega, ali svi vele da nisu baš pogodili oblik, pa budem malo pričekal.

GPS radi bez problema. Imam iGo na njemu, probao sam i Heru, nema problema.

Zadnji mobitel koji mi je imao problem sa GPS-om je bil TCL S720.

dak
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

zanima me vaša preporuka u vezi mobitela iz kine,nemam nikakvog iskustva pa zato ovdje pitam,vidim da imaju odlične specifikacije a jeftini su, treba mi neki mob kojem ekran nije veći od 5" HD ili fullHD svejedno,najbitnije mi je da mu baterija izdrži dugo,da ga ne moram svaku noć stavljat na punjač,jako mi je bitno da nema toliko bugova u softweru,tko je koristio samsung galaxy s3 zna o čemu pričam,skoro 4 godine na njemu i mijenjao sam toliko romova ali opet nakon nekog vremena ode k vragu.

Tako da je došla odluka za novi mob,za koji se nadam da će biti pouzdaniji, zanima me što se najbolje može dobiti do 1000 kn cca 150$, po mogućnosti iz EU skladišta ili kako već to ide da se ne plaća još dodatno carina i PDV.

Naletio sam na ovaj,čini mi se dobra cijena,zanima me kakva je stvar s tim octa-core procesorom i 2gb ram memorije,dali bi bilo kakve osjetljive razlike između toga i nekog s quad core i 3 gb, također mi i baterija ne obećava baš za takvi mob,koje je vaše mišljenje?

If you want something done right, do it yourself
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 16:09 (LGA775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tom telefonu je baterija najslabija karakteristika, pa ako ti je to bitno, onda bolje ne, inače je sasvim solidan.

U tom cenovnom razredu, Xiaomi Redmi 3: 5", 720p ekran, 4100mAh baterija, metalno kućište, octa core, 2GB RAM... dosadašnji kupci su dosta zadovoljni. Ako korisiš dve SIM kartice, obrati pažnju na to da ima hibridni slot u koji ide ili druga SIM, ili micro SD. Ne bih znao da ti kažem koliko ćeš dugoročno dobiti ako uzmeš neki model sa 3GB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 17:14 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice