"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.489
|
čitano: 6.512.211
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Molim komentare u vezi 1949deal stranice, da li je dobra, kako se najbolje isplati kupiti preko paypala ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me što je od kineza sada neki best buy za nekih 200$ ?

Ono da radi dobre slike, posejduje dobar GPS, ne treba imat hrvatski izbornik, po mogućnosti da se zaobiđe carina  i da nije neki glomazan ekran da ne stane u ruku.

Dali je Xiaomi Redmi 3 dobar izbor ili ima nešto bolje ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 18:04 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
zviznemte kaže...

Molim komentare u vezi 1949deal stranice, da li je dobra, kako se najbolje isplati kupiti preko paypala ili?

Ok bi trebala biti stranica. Iako možda bolje gledaj neke trgovine koje imaju UK/EU skladište...

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
zviznemte kaže...

Ok bi trebala biti stranica. Iako možda bolje gledaj neke trgovine koje imaju UK/EU skladište...

Jel tko zna koje su to!?

17 godina

Ova sigurno;

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Smartphones-c-Uk-1567.html

A imaš i neke trgovine na Aliexpressu (doduše tamo ne plaćaš paypalom već kreditnom)

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina

Jel mozes biti manje transparentniji sa reklamom za banggood,smecarski store koji bi se *ebao za refund

Kolega Ag malo previse reklamira Banggood,imas od provjerenih storeova giztop,xiaomiforsale,honorbuy,malo prelistaj zadnjih 5 stranica negdje 5-6 puta spomenuto

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
I na aliexpresom mozes placati sa paypalom,samo se dogovoris sa sellerom
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
Al meni treba posto je tamo sad novi umi touch mobitel i to je jedina stranica koja ima taj mob
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jel mozes biti manje transparentniji sa reklamom za banggood,smecarski store koji bi se *ebao za refund

Kolega Ag malo previse reklamira Banggood,imas od provjerenih storeova giztop,xiaomiforsale,honorbuy,malo prelistaj zadnjih 5 stranica negdje 5-6 puta spomenuto

Nije Banggood uopće loš. Kupio sam od njih dva mobaća kad su čistili zalihe za 45$ i 55$ i dan danas rade bez problema.

dak
17 godina

Kupovao sam svašta u zadnje 4 godine sa banggooda, mobitele jedino nisam pošto ih baš ne mijenjam tako često i generalno nisam imao problema oko refunda ako je bilo problema. Mada su to bili iznosi do 50ak dolara pa možda zato...

Izgleda da mi je došao mobitel sa coolicool-a, juče zvali iz DHL-a da bi dostavili paket, još da su nazvali prije, a ne kada su došli na adresu možda bi i dobio mobitel, ovako su, naravno, došli dok sam bio na poslu. Danas novi pokušaj primopredaje. No to je krivica DHL-a, ne coolicool-a. Jednio što je me razočaralo sa coolicool-om je da pošiljka i dalje stoji "unshipped", a nisam ni dobio nikakav mail da je poslano ili tracking number.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Onako sam znatiželjan bio je tu jedna kineska kopija iphonea ali je naravno imao svoj logo pčelice na poleđini. Kako se zvao taj kinez? Dali se još prodaju

11 godina
protjeran
Markić7 kaže...

Onako sam znatiželjan bio je tu jedna kineska kopija iphonea ali je naravno imao svoj logo pčelice na poleđini. Kako se zvao taj kinez? Dali se još prodaju

GOOPHONE

9 godina
neaktivan

Dakle jutros sam naručio xiaomi redmi note 3 pro sa stranice xiaomidevice,uzeo sam dhl dostavu (3-5) ali za koliko dana oni otprilike to pošalju iz skladišta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kroz par dana bi trebali poslati. Eventualno početkom slj. tjedna ako ne sada

13 godina
neaktivan
benga kaže...

Dakle jutros sam naručio xiaomi redmi note 3 pro sa stranice xiaomidevice,uzeo sam dhl dostavu (3-5) ali za koliko dana oni otprilike to pošalju iz skladišta.

Šalju ti mob iz kineskog ili europskog skladišta?

9 godina
neaktivan

kina

16 godina
neaktivan
Zamjena za Landvo L200

Na žalost moj Landvo doživio je svoj prerani kraj (pad sa terase...).

Nisam u toku, pa vi koji pratite... Tražim slični model (može i malo bolji proc), obavezno da ima double tap to wake (bez toga više ne mogu), i da je cca otprilike ista cijena (ovaj je bio oko 80EUR sa svim davanjima). Naravno samo stock rom (po uzoru...). Ako tako nešto uopće postoji u ovom trenutku.

Gledam na kimovil i nigdje ne navedu da li mobitel ima ovo za buđenje bez tipke...

Inače ovaj L200 zbilja je bio iznenađenje, kako kažu "ko prstom u ....". Mini zamjerka jedino na rezu ekrana, ali nije da je bilo neprihvatljivo. Zbilja ugodan mobač.

Prijedlozi molim. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 0:16 (keyser_soze).

0 0 hvala 0
17 godina
benga imao si jeftinije solucije, giztop, aliexpress. Neznam od kud si ali ako siniz hrv racunaj jos 25% porez + 30 kn postanskih troskova. Trebali bi odmah poslati sljedeci radni dan i tracking number pa mozes pratiti gdje je.
14 godina
Re: Zamjena za Landvo L200
keyser_soze kaže...
Inače ovaj L200 zbilja je bio iznenađenje, kako kažu "ko prstom u ....". Mini zamjerka jedino na rezu ekrana, ali nije da je bilo neprihvatljivo. Zbilja ugodan mobač.

Prijedlozi molim. 

Pa.. L200s!

Povećana rezolucija ekrana (720p) i dodana podrška za LTE

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/70d41fc6f

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan

Ne plaćam carinu,platio sam dhl koji je duty-free

14 godina
TomBar kaže...

@delta-hawk

Jedna kineska

http://merimobiles.com/

moraš izabrati Euroline shipping za dostavu bez dodatnih davanja (pišem o RH, za BiH ne vrijedi)

ili jedna koja šalje iz Grčke

http://www.minideal.net/eu-warehouse.html

nema dodatnih davanja ni shippinga, ali opet vrijedi za RH...

Sretno!

sa http://www.minideal.net/eu-warehouse.html je meni došao Mi4 prekjučer i za sada sam oduševljen i uređajom i dostavom sve prošlo super!

Sad ljudi pomagajte htio bi uzeti case i staklo od nillkina + slušalice pistons za dotičnoga preporučite mi shop da mogu sve uzet na jednom mjestu i da imaju dostavu iz europe naravno da je sve original ako baš nema onda iz kine.

HVALA!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 12:32 (xerexy).
16 godina
Izasao mi5 , ako cijena kod nas ne bude ogromno veca stvarno ce bit onda top uredaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MarioVk kaže...
Izasao mi5 , ako cijena kod nas ne bude ogromno veca stvarno ce bit onda top uredaj

cijena je od 277-375 € 

znači kod nas će biti oko 3000-3500 kn

nije ni to previše za takav uređaj

12 godina

Da li da uzmem umi touch ili da cekam da dođe xiami mi5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

naravno čekaj xiaomi mi5

11 godina
protjeran
Jel možda piše di ko proizvodi mi5 LCD?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
benga kaže...

Ne plaćam carinu,platio sam dhl koji je duty-free

iznenadit ćeš se, već je pisano da carina i dhl nemaju jedno veze s drugim. Ako ti nije isključivo pisalo na stranici da nema carine (ne radi mi stranica sad pa ti nemrem pogledat) onda te čeka 25% doplatka

17 godina
bengo nije ti dhl duty free. Jedino Dhl koji salje iz Europe. Znaci top one, Chigon sa aliexpressa.
9 godina
neaktivan

Bolje platiti 20 $ vise mobitel ako dolazi sa europskog skladista nego uzeti 20-30 $ jeftinije mobitel sa kineskog skladista i da ti oni udare PDV i carinu.

I ako tamo pise shiping free to nemora nuzno znaciti da nema carine ni PDV-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Koji 5.5 incha na više mob bi bio upgrade sa Samsung Galaxy S5? Poželjno da je "stylish", znaci neko metalno kuciste ili slično i da je do cca 2500kn.

Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice