"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ako odaberem ovog prodavača Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. China (Mainland), šalje li on paket iz Shenzena ili imaju europsko skladište + DHL.?

Evo to je s ove stranice: http://tinyurl.com/onq5tt9

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 22:35 (Redmi).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Redmi kaže...

Ako odaberem ovog prodavača Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. China (Mainland), šalje li on paket iz Shenzena ili imaju europsko skladište + DHL.?

Evo to je s ove stranice: http://tinyurl.com/onq5tt9

Koliko kužim prvo mobitel šalju u Europu iz Kine a zatim DHL-om u Hrvatsku. U svakom slučaju ne plaćaš carinu i PDV.

Jedino ti DHL može dodatno zaračunati ako živiš (bez uvrede) "u pripi*dini", ali to treba provjeriti važi li za Hrvatsku.

13 godina
subi91 kaže...
Zivim nekih 4Km od 4G odašiljača (Ispod Promine) , sad me zanima ako uzmem FDD tip uređaja dali ce mi LTE raditi kako treba?

Ako radi na "domaćim" mobitelima trebao bi i na kineskim. 

17 godina

Ako odabereš DHL dostavu (dodatnih 16$) tada bi po opisu tako poslali u EU.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
Kolega zahvaljujem, cim mi stigne javim vam dojmove :)
Posao oslobađa.
13 godina

je li zna mozda netko gdje bi mogla naruciti prednji dio mobitela (touch) za mobitel H7500+ ?

Sve uredno radi medutim staklo prednje u sredini mi puklo pa.. help

0 0 hvala 0
16 godina
subi91 kaže...
Zivim nekih 4Km od 4G odašiljača (Ispod Promine) , sad me zanima ako uzmem FDD tip uređaja dali ce mi LTE raditi kako treba?

Neće. Kod Promine se odašilje na 900MHz. 2600MHz je za urbana područja.

14 godina
neaktivan

Može li mi netko preporučiti dobar mobitel s dosta velikim zaslonom i jakom baterijom u buđetu do 2000kn?

0 1 hvala 0
11 godina

Mislim da ne može. Takvo pitanje nitko nikada nije postavio. A s obzirom da je zabranjeno čitanje prijašnjih postova, nema načina da ti se pomogne.

8 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel zna itko koja je glavna razlika između

Redmi Note 2 i

Redmi Note 2 PRIME

Oba su Xiaomi ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prime ima 32gb interne memorije, i clockan procesor na 2.2ghz.. a obična verzija radi na 2.0ghz.

De gustibus non est disputandum.
10 godina
neaktivan

jell dosla na prodaju na aliexpress prime verzija?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa moze mala pomoc ? Inace dvoumim se izmedju Redmi 2 pro i meizu m2 mini , pa me zanima koji bi bio bolji za uzet i ako ima neko i da napise zasto :D

13 Redmi 2 pro
7 Meizu m2 mini

0 0 hvala 0
12 godina
Lisac1606 kaže...
subi91 kaže...

Neće. Kod Promine se odašilje na 900MHz. 2600MHz je za urbana područja.

Točnije, LTE izvan gusto naseljenih većih urbanih mjesta radi na 800MHz (područje 20). Dakle, tko hoće biti siguran da će mu LTE (4G) raditi na cijelom području Hrvatske i kod svih operatera, mora kupiti mob. koji ima frekvencije: 800; 1800; 2600 MHz

10 godina
neaktivan

Pozdrav, imam mali problem sa to2c.com.

Naime, 20.8. sam naručio Meizu M1 note, i još uvijek mi smartphone nije poslan, odnosno u statusu mi još uvijek piše "Processing...".

Javili su mi čim sam ga naručio da se malo strpim, poslije 10 dana sam im poslao mail i opet su mi rekli da će ga poslati čim prije i da se strpim.

Recite mi dali se trebam brinuti s obzirom da čekam već 15 dana da ga napokon pošalju ?

P.s. mobitel sam platio PayPal-om

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
elDente kaže...

Pozdrav, imam mali problem sa to2c.com.

Naime, 20.8. sam naručio Meizu M1 note, i još uvijek mi smartphone nije poslan, odnosno u statusu mi još uvijek piše "Processing...".

Javili su mi čim sam ga naručio da se malo strpim, poslije 10 dana sam im poslao mail i opet su mi rekli da će ga poslati čim prije i da se strpim.

Recite mi dali se trebam brinuti s obzirom da čekam već 15 dana da ga napokon pošalju ?

P.s. mobitel sam platio PayPal-om

ne trebaš se brinuti,samo da sam na tvojem mjestu ja bih otkazal narudžbu(da tolko čekam) i kad bi mi napravili refund love kupil od nekog drugog mob.

i ja sam imal sličnu situaciju ali na geekbuying i otkazal sam narudžbu oni mi vratili lovu i ja kupil drugi mobitel sa druge stranice.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 13:38 (jura).
16 godina

ja sam prije nešto više od godinu dana kupio mobitel kod to2c i nije bilo problema. čak nije završio na carini. možda da im zaprijetiš da ćeš sutra otvoriti case na paypalu ako ti odma ne pošalju?

0 0 hvala 0
13 godina
Miki_16 kaže...

je li zna mozda netko gdje bi mogla naruciti prednji dio mobitela (touch) za mobitel H7500+ ?

zar nitko? :-/

16 godina
Miki_16 kaže...
Miki_16 kaže...

zar nitko? :-/

http://www.aliexpress.com/af/H7500%252B.html?ltype=wholesale&SearchText=H7500%2B&d=y&origin=n&initiative_id=SB_20150904065740&isViewCP=y&catId=0

17 godina

sinoc dobio poruku da je aliexpress poslao paket DHL-om a danas ujutro paket vec na Gatwicku..

jos dan-dva i kod mene je.. (valjda radni dani)

Friday, September 04, 2015 at 05:24Origin Service Area:

GATWICK - BISHOP'S STORTFORD - UKD

estination Service Area:

DUBLIN - SANTRY - IRELAND, REPUBLIC OF

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan

Znaci kada se u kini ili preko Alia nesto kupuje i kada on salje DHLom da li to znaci da necu morat placat carinu i PDV i da to ide najprije u UK di se ti troskovi podmire automatski pa onda kod mene dolazi bez tih troskova? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Znaci kada se u kini ili preko Alia nesto kupuje i kada on salje DHLom da li to znaci da necu morat placat carinu i PDV i da to ide najprije u UK di se ti troskovi podmire automatski pa onda kod mene dolazi bez tih troskova? 

takva je teorija, praksa se zasad pokazala ista

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Bash kaže...

netocno. To je samo kod odredenih prodavaca koji to striktno napomenu. Jer oni salju svojim ljudima u UK i tamo njihovi ljudi to pokupe i preusmjere prema tebi u EU. Dakle to vrijedi samo za one koji to napomenu.

13 godina
neaktivan

Znaci to je vise manje uvijek lijep istaknuto na Sellerovom profilu ili na slici proizvoda kao sto je netko gore link postavio? Hvala vam :D

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
15 godina

da tako je.

13 godina
neaktivan
Dajte molim vas nesto na brzinu za zenu do 700kn ako ima ista sa europskih skladista da dodje sto prije.Gledao sam ovaj Lenovo A399 idealan za nju ali nema nigdje iz EU.PLz help

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imaš ga s EU dostavom s Merimobilesa za cca 500 kn ukupno...

13 godina
neaktivan
Ne kuzim kako naruciti.Meni svaki put izbaciva 51 dolar
16 godina
Soto kaže...
Ne kuzim kako naruciti.Meni svaki put izbaciva 51 dolar

Dodas u kosaricu i kad upises adresu i sve pod opcijama slanja trebas imat Euroline

16 godina
neaktivan

dajte mi molim vas preporuku gdje naručit xiaomi note 2 a da dođe čim prije i da prođem bez carine... riskirat ću s ovim uređajem bez obzira na na keran i kameru...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice