Ako odaberem ovog prodavača Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. China (Mainland), šalje li on paket iz Shenzena ili imaju europsko skladište + DHL.?
Evo to je s ove stranice: http://tinyurl.com/onq5tt9
Ako odaberem ovog prodavača Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. China (Mainland), šalje li on paket iz Shenzena ili imaju europsko skladište + DHL.?
Koliko kužim prvo mobitel šalju u Europu iz Kine a zatim DHL-om u Hrvatsku. U svakom slučaju ne plaćaš carinu i PDV.
Jedino ti DHL može dodatno zaračunati ako živiš (bez uvrede) "u pripi*dini", ali to treba provjeriti važi li za Hrvatsku.
Ako radi na "domaćim" mobitelima trebao bi i na kineskim.
Ako odabereš DHL dostavu (dodatnih 16$) tada bi po opisu tako poslali u EU.
je li zna mozda netko gdje bi mogla naruciti prednji dio mobitela (touch) za mobitel H7500+ ?
Sve uredno radi medutim staklo prednje u sredini mi puklo pa.. help
Neće. Kod Promine se odašilje na 900MHz. 2600MHz je za urbana područja.
Može li mi netko preporučiti dobar mobitel s dosta velikim zaslonom i jakom baterijom u buđetu do 2000kn?
Mislim da ne može. Takvo pitanje nitko nikada nije postavio. A s obzirom da je zabranjeno čitanje prijašnjih postova, nema načina da ti se pomogne.
Jel zna itko koja je glavna razlika između
Redmi Note 2 i
Redmi Note 2 PRIME
Oba su Xiaomi ...
Prime ima 32gb interne memorije, i clockan procesor na 2.2ghz.. a obična verzija radi na 2.0ghz.
jell dosla na prodaju na aliexpress prime verzija?
Ekipa moze mala pomoc ? Inace dvoumim se izmedju Redmi 2 pro i meizu m2 mini , pa me zanima koji bi bio bolji za uzet i ako ima neko i da napise zasto :D
13 | Redmi 2 pro |
---|---|
7 | Meizu m2 mini |
Neće. Kod Promine se odašilje na 900MHz. 2600MHz je za urbana područja.
Točnije, LTE izvan gusto naseljenih većih urbanih mjesta radi na 800MHz (područje 20). Dakle, tko hoće biti siguran da će mu LTE (4G) raditi na cijelom području Hrvatske i kod svih operatera, mora kupiti mob. koji ima frekvencije: 800; 1800; 2600 MHz
Pozdrav, imam mali problem sa to2c.com.
Naime, 20.8. sam naručio Meizu M1 note, i još uvijek mi smartphone nije poslan, odnosno u statusu mi još uvijek piše "Processing...".
Javili su mi čim sam ga naručio da se malo strpim, poslije 10 dana sam im poslao mail i opet su mi rekli da će ga poslati čim prije i da se strpim.
Recite mi dali se trebam brinuti s obzirom da čekam već 15 dana da ga napokon pošalju ?
P.s. mobitel sam platio PayPal-om
Pozdrav, imam mali problem sa to2c.com.
Naime, 20.8. sam naručio Meizu M1 note, i još uvijek mi smartphone nije poslan, odnosno u statusu mi još uvijek piše "Processing...".
Javili su mi čim sam ga naručio da se malo strpim, poslije 10 dana sam im poslao mail i opet su mi rekli da će ga poslati čim prije i da se strpim.
Recite mi dali se trebam brinuti s obzirom da čekam već 15 dana da ga napokon pošalju ?
P.s. mobitel sam platio PayPal-om
ne trebaš se brinuti,samo da sam na tvojem mjestu ja bih otkazal narudžbu(da tolko čekam) i kad bi mi napravili refund love kupil od nekog drugog mob.
i ja sam imal sličnu situaciju ali na geekbuying i otkazal sam narudžbu oni mi vratili lovu i ja kupil drugi mobitel sa druge stranice.
ja sam prije nešto više od godinu dana kupio mobitel kod to2c i nije bilo problema. čak nije završio na carini. možda da im zaprijetiš da ćeš sutra otvoriti case na paypalu ako ti odma ne pošalju?
je li zna mozda netko gdje bi mogla naruciti prednji dio mobitela (touch) za mobitel H7500+ ?
zar nitko? :-/
zar nitko? :-/
http://www.aliexpress.com/af/H7500%252B.html?ltype=wholesale&SearchText=H7500%2B&d=y&origin=n&initiative_id=SB_20150904065740&isViewCP=y&catId=0
sinoc dobio poruku da je aliexpress poslao paket DHL-om a danas ujutro paket vec na Gatwicku..
jos dan-dva i kod mene je.. (valjda radni dani)
Friday, September 04, 2015 at 05:24Origin Service Area:
GATWICK - BISHOP'S STORTFORD - UKD
estination Service Area:
Znaci kada se u kini ili preko Alia nesto kupuje i kada on salje DHLom da li to znaci da necu morat placat carinu i PDV i da to ide najprije u UK di se ti troskovi podmire automatski pa onda kod mene dolazi bez tih troskova?
Znaci kada se u kini ili preko Alia nesto kupuje i kada on salje DHLom da li to znaci da necu morat placat carinu i PDV i da to ide najprije u UK di se ti troskovi podmire automatski pa onda kod mene dolazi bez tih troskova?
takva je teorija, praksa se zasad pokazala ista
netocno. To je samo kod odredenih prodavaca koji to striktno napomenu. Jer oni salju svojim ljudima u UK i tamo njihovi ljudi to pokupe i preusmjere prema tebi u EU. Dakle to vrijedi samo za one koji to napomenu.
Znaci to je vise manje uvijek lijep istaknuto na Sellerovom profilu ili na slici proizvoda kao sto je netko gore link postavio? Hvala vam :D
da tako je.
Imaš ga s EU dostavom s Merimobilesa za cca 500 kn ukupno...
Dodas u kosaricu i kad upises adresu i sve pod opcijama slanja trebas imat Euroline
dajte mi molim vas preporuku gdje naručit xiaomi note 2 a da dođe čim prije i da prođem bez carine... riskirat ću s ovim uređajem bez obzira na na keran i kameru...