"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
frulex kaže...

Pa shvati da niti nećeš naći jer to nije samo shipping fee već ukupni troškovi s davanjima u EU jer je na taj uređaj već plaćen PDV (od 20% ili 21%). Dakle, svejedno ti je jel cijena 230$+Free shipping ili 201$+29$ Shipping ispod toga nećeš naći...

....eto našao sa eu skladišta za 207$.... malotruda i kopanja po shopovima.....

Btw tražio pomoć a ne pametovanje.

15 godina
neaktivan

i ovako, bez linka, očekuješ da ti bu neko povjeroval??

dak
14 godina
neaktivan
tach kaže...
frulex kaže...

Pa shvati da niti nećeš naći jer to nije samo shipping fee već ukupni troškovi s davanjima u EU jer je na taj uređaj već plaćen PDV (od 20% ili 21%). Dakle, svejedno ti je jel cijena 230$+Free shipping ili 201$+29$ Shipping ispod toga nećeš naći...

....eto našao sa eu skladišta za 207$.... malotruda i kopanja po shopovima.....

Btw tražio pomoć a ne pametovanje.

Pa normalno da si našao kad sam ti već prije na drugoj temi napisao gdje da ga potražiš s EU skladišta, dakle nije pametovanje ;)

A koga zanima kupnja Meizu M2, i na Aliexpressu ga ima za ukupno 185$ (ili 193$ u boji) iz EU (UK skladište)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 21:36 (frulex).
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Upravo sam doživia malo neugodno iskustvo. Dakle na coolicool-u sam jučer uzeo mobitel iz eu skladišta,

međutim nisu odmah naveli da se poštarina plača dodatnih 16.5 USD, te su mi mailom javili danas.

Pa sam bez nekog razmišljanja uplatio, jer mi se nije dalo sve ispočetka prolaziti.

Od danas su stavili i to  upozorenje ispod mobitela na stranici..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

Upravo sam doživia malo neugodno iskustvo. Dakle na coolicool-u sam jučer uzeo mobitel iz eu skladišta,

međutim nisu odmah naveli da se poštarina plača dodatnih 16.5 USD, te su mi mailom javili danas.

Pa sam bez nekog razmišljanja uplatio, jer mi se nije dalo sve ispočetka prolaziti.

Placa se odavno za RH jos nisu ukinuli kao prema ostalim EU zemljama ali evo su i smanjili cijenu dostave cini mi se da je prije bila oko 25€

15 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

međutim nisu odmah naveli da se poštarina plača dodatnih , te su mi mailom javili danas.

"Od danas"?

Ne,drugi put gledaj bolje

Procitaj stranicu 297,ista situacija 

13 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

Još sam ti mislio jučer napisati da paziš kako je 15E dodatne poštarine. Jasno su naveden zemlje za koje su plaća extra

14 godina
neaktivan
flonkica kaže...
xDISORDERx kaže...

Placa se odavno za RH jos nisu ukinuli kao prema ostalim EU zemljama ali evo su i smanjili cijenu dostave cini mi se da je prije bila oko 25€

Da, plaća se već dugo i bilo je skuplje prije, ali nismo samo mi iznimka, i druge EU zemlje plaćaju - Cyprus, Malta, Bulgaria, Croatia po 15€, a Norveška i Švicarska kao non-EU (ali člance EFTA-e) po 20 €.

Uostalo, sve to piše velikim slovima ispod svakog uređaja...

12 godina

pozdrav, za oko mi je zapeo Huawei Honor 3C koji dođe 1100kn sa 24 mj garancije. Zanima me dali netko posjeduje ili je posjedovao ovaj uređaj, zanima me kakav je mobitel i dali vrijedi tih novaca. Moze i na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam ti ja Jiayiu F2 koji ima prakticki iste specke ko taj mobitel i izgleda skoro isto. AK oces neke detalje javi se kaj te zanima :)

13 godina

Meizu M2 Note,znaci s koje stranice se moze naruciti konacno ako netko ima minutu da pojasnii,tesko mi je to skuziti zaista,nikada prije nisam to radio.Neki link ili preporuka 100%  pouzdane stranice(ili prodavaca) bi bila idealna.

Po mogucnosti EU skladiste i da ne placam nista osim moba ili eventualno dostave..

0 0 hvala 0
13 godina
nixa2210 kaže...

Meizu M2 Note,znaci s koje stranice se moze naruciti konacno ako netko ima minutu da pojasnii,tesko mi je to skuziti zaista,nikada prije nisam to radio.Neki link ili preporuka 100%  pouzdane stranice(ili prodavaca) bi bila idealna.

Po mogucnosti EU skladiste i da ne placam nista osim moba ili eventualno dostave..

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/32361077715.html
Preporuka od kolega s foruma...Isti si i ja planiram upiknut :)

Postarina 15$

14 godina

Imam lg p760 i vrijeme mi je za novi mobitel. Slučajno naišao na ovu stranicu pa me zanima vaša preporuka za mob od cirka 200 dolara. Iznenadio se kakve dobre mobitele ste sve navodili ovdje. Žena mi ima lg g2 i za mene je to zvijer od mobitela Ja konstantno surfam, gledam youtube, iptv... kamera manje bitna za razliku od baterije i da mi hd programi(iptv) ne trzaju kao sada na lg p760. Sa ebay imam jedno neugodno iskustvo pa ako može preporuka sigurne stranice za prodaju. Vrijeme dostave nebitno, tjedan ili 3,4 svejedno mi je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li netko iskustva ako naručim iphone 5 sa ove stranice da li se može imati problema sa carinom
http://www.aliexpress.com/item/Original-Apple-iPhone-5C-Phone-32GB-Dual-Core-IOS-7-4-0-IPS-Screen-1GB-RAM/2031745577.html

0 0 hvala 0
13 godina

Problema s carinom nećeš imati ako uredno platiš PDV.

Također, ne znam ako si primijetio, ali uređaj s tog linka je refurbished. Da ne bi bilo nismo znali.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@Cadus

Sigurna stranica?
Znate mozda nekoga tko je narucio bas i da je stiglo? :) Treba li napomenuti nesto posto je "kineski mob" a na nase podrucje ide,mozemo instalirati mi normalno sve s google play-a ili ?
Inace hvala na linku ako je sve u redu narucujem ga odmah danas!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 10:49 (nixa2210).
15 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

ako ko želi k3 note iz europe, evo dobre cijene, ponuda vrijedi još danas

http://www.coolicool.com/stock-in-europe-lenovo-lemo-k3-note-k50-t5-mtk6752-17ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-g-40982

edit*

kupon za popust od 5 dolara  GOOGLE5

ja sam uzea, na poklon se još dobije micro sdhc od 16 gb, sve skupa 192$

Pozdrav, znas mozda di je akcija za Xiaomi mi4i iz europe?

Hvala

15 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Moze mi netko pomoci sto se tice povrata pdv-a od coolicoola? Stigao mi je mobitel i poslao sam coolicoolu racun koji sam dobio na posti, ali oni kazu da to nije to i da im trebam dostaviti nesto od NL poste.
Evo kopija maila:
"Dear customer:
The one you send us is not the receipt,and we need the receipt of the NL post send to you ,not that one,which has the NL post logo to prove what and how much you pay,then we can refund you
If you have any other questions, please contact us, then we will do our best to help you.
Best regards
Grace"
15 godina
neaktivan

I mene isto zanima sta tocno treba poslati jer mi uskoro stize mob.

Na stranici 310 ima par slika paketa s Coolicoola koji je poslan Postnl.

Na paketu se nalazi valjda taj racun s PostNL-a ali na njemu je deklarirana lazna cijena te ne pise nista oko PDV-a

no u/halflife je opet dobio povrat pdv-a nakon 20dana,zanima me sta je on tocno poslao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vjeko19 kaže...
Moze mi netko pomoci sto se tice povrata pdv-a od coolicoola? Stigao mi je mobitel i poslao sam coolicoolu racun koji sam dobio na posti, ali oni kazu da to nije to i da im trebam dostaviti nesto od NL poste.
Evo kopija maila:
"Dear customer:
The one you send us is not the receipt,and we need the receipt of the NL post send to you ,not that one,which has the NL post logo to prove what and how much you pay,then we can refund you
If you have any other questions, please contact us, then we will do our best to help you.
Best regards
Grace"

Uslikas sve, mobitel zajedno sa racunom sa poste, paket od mobitela di ti pise to NL, tracking broj,podaci primatelja, odakle je i ostalo, da se vidi sve fino zajedno. Pricekas 7 radnih dana ( nece ti uplatit u roku ), posaljes mail da je proslo 7 dana i kroz par sati imad novac na PP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 16:19 (tolka).
13 godina
nixa2210 kaže...

@Cadus

Sigurna stranica?
Znate mozda nekoga tko je narucio bas i da je stiglo? :) Treba li napomenuti nesto posto je "kineski mob" a na nase podrucje ide,mozemo instalirati mi normalno sve s google play-a ili ?
Inace hvala na linku ako je sve u redu narucujem ga odmah danas!

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/meizu-m2-note/228135.aspx

Evo link foruma za raspravu o Meizu M2 Notea... I na 2. stranici ti je spomenut navedeni link i opisan kao siguran i provjeren ;) Kolegi (koji je preporučio stranicu) je mobitel stigao unutar 7 dana i kaze da je od njega i prije narucivao neke druge modele.

Evo upravo sam i ja obavio svoju kupnju :)

14 godina
neaktivan
Vjeko19 kaže...
Evo kopija maila:
"Dear customer:
Best regards
Grace"

Ja im nisam slao nista od poste već samo carinsku potvrdu o plaćenom PDV-u koju dobiješ zakeljenu na kutiji - povrat (45$) je sjeo u roku 7-10 dana...

11 godina
neaktivan

Ja bih naručio xiaomi mi note sa honorbuy-a pa ako netko zna hoće li raditi tu na hrv mreže?

Dvije su tajne uspjeha:1.Nikad ne otkrij sve što znaš

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DragonSnap kaže...

Ja bih naručio xiaomi mi note sa honorbuy-a pa ako netko zna hoće li raditi tu na hrv mreže?

Ako je otključan (a vrlo vjerojatno je) onda da.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina

kupujem Redmi 2, dvoumim se između kupnje na xiaomiforsale.com i honorbuy.com ... odakle da narucim (oba dva shopa ih imaju u EU warehouseu)?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Kupio bi novi mobitel i imam dilemu pa Vas molim za pomoć.

Jiayu S3 (3GB) ili Asus Zenfone 2(4GB) ?

I ako bi usput mogli preporučiti neke pouzdane stranice di bi se povoljnije mogi kupiit ovi modeli.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sismis1 kaže...

Pozdrav svima.

I ako bi usput mogli preporučiti neke pouzdane stranice di bi se povoljnije mogi kupiit ovi modeli.

Hvala unaprijed

Ja bih na asusa išao, ipak imam više povjerenja u njega.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
neaktivan
sismis1 kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed

I meni se čini Asus bolja kupnja, jedino što je i skuplji gotovo 1.000 kn... A stranica imaš jako puno, možeš naručiti iz Kine ili skuplje i brže iz EU skladišta. Kad se odlučiš koji model, lako je naći dućan...

15 godina
protjeran

I zašto nebi razmislio o meizu m2 note?

Ja sam ga 1480 kn platio sa grossoshopa, a ima i jeftinije na aliexpress.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice