- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Bijeli i crni
http://www.honorbuy.com/326-xiaomi-mi-4i-black-fdd-lte-dual-sim-2gb-ram-16gb-rom.html
http://www.honorbuy.com/16-xiaomi-mi-4i-fdd-lte-dual-sim-card-2gb-ram-16gb-rom-smartphone.html
Kod postarine kad ubacis u kosaricu odaberi EU warehouse msm da ti je to 39$ dodatno..
ha ha moš mislit kako se može dobiti kad si u bubnju http://ulefone.com/activity/e.php već ih je sad duplo više prijavljeno!
Gotovo rasprodano nema više Ulefone be touch 2 po cijeni 197.99$ nova stara cijena 229.99$ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_194400.html
179 $ be touch 2 akcija pocinje sutra
ha ha moš mislit kako se može dobiti kad si u bubnju http://ulefone.com/activity/e.php već ih je sad duplo više prijavljeno! Ima još bijelih po akcijskoj cijeni
uzeo ipak meizu m1 s honorbuya jer sam stekao dojam što sam čitao na gsmareni pa i ovdje da se radi o kvalitetnijem uređaju od mi4i, a i razlika u cijeni nije zanemariva i mala, nadam se da nisam u krivu
Jesi li uzeo Meizu M1 sa 16 ili 32 Gb, jer ovaj sa 32Gb je jednake cijene kao i Mi4i (na honorbuy-u) s time da Meizu nema utor za SD karticu :-( tako da ti ostane oko 11Gb slobodno kod onog od 16Gb.
uzeo ipak meizu m1 s honorbuya jer sam stekao dojam što sam čitao na gsmareni pa i ovdje da se radi o kvalitetnijem uređaju od mi4i, a i razlika u cijeni nije zanemariva i mala, nadam se da nisam u krivu
Imam meizu m1 note a to da je kvalitetniji ne stoji, podjednaki su što se toga tiče. Jedino što je prednost Xiaomi-a je jači community, bar po meni.
Jel možda neko zna kako promjeniti boju ikone gms signala na cubot s208?
Imam jedno blesavo pitanje.Gledao sam na ebayu maskice za xiaomi note za pod vodu i nasao sam ali strah me je da nebi to propustilo..pa dali itko ima ikakvog iskustva? Hhhh
Imam meizu m1 note a to da je kvalitetniji ne stoji, podjednaki su što se toga tiče. Jedino što je prednost Xiaomi-a je jači community, bar po meni.
evo EU skladište meizu M1 http://www.grossoshop.net/shipping-from-europe/meizu-m1-note-dual-sim-android-4-4-octa-core-64-bit-32gb-otg-4g-lte-white-shipping-from-europe.html
evo EU skladište meizu M1 http://www.grossoshop.net/shipping-from-europe/meizu-m1-note-dual-sim-android-4-4-octa-core-64-bit-32gb-otg-4g-lte-white-shipping-from-europe.html
U Hrvatskoj ga imate za 2100 kn i dobijete 2 god garancije... Ak se nekome da zajebavat za 150 kuna nek naruči ovo...
Pozdrav,
imam nedoumicu oko narudžbe sa minideal-a sa spain warehouse-a. Da li je nekome možda naplaćen PDV s obzirom na činjenicu da prilikom narudžbe ispod crvenim slovima piše : "Attention:Package shipped via DHL have to pay tax when they arrive,if you choose DHL express,please keep attention of the tax policy of your country and know how much tax you will pay." Prilikom narudžbe nema mogućnosti odabira da li pošiljka ide sa DHL-om ili ne, već piše samo da je Free shiping po default-u. Da li ovo znači da ako oni po default-u šalju sa DHL-om postoji mogućnost da platiš PDV iako je iz EU warehouse-a. Hvala vam unaprijed na odgovorima.
a gle, neznam, velim to je moj dojam koji sam stekao, pročačkao ovdje, pročačkao 10 stranica komentara na gsmareni i jednog i drugog, pročačkao još po nekom stranom forumu malo
pregrijavanje se spominje kod svih mobitela jer lickovi ne kuže da to tak mora biti, ali kod meizua samo kod igrica, što me ne zabrinjava jer je to normalno, a i igram tek povremeno nešto dok se navučem pa me drži dva dana, kod xiaomija se spominje zagrijavanje i kod slikanja, snimanja, gledanja filmova što bi već mogao biti problem
puno ljudi se žali da ekran puca kod xiaomija na krivi pogled što je po meni najveći problem, iako je naravno do korištenja, ali po meni je to problem dok kod meizua nisam naišao ni na jedan
ne kažem da xiaomi nije kvalitetan uređaj, ali je moj dojam da su ljudi koji kupe meizu zadovoljniji svojim uređajem, a sada, kako bude biti će
mene je ispalo 1650 kuna sa staklom u honorbuyu, ionako ću ga koristiti godinu dana max ko i svaki drugi mob puno manja je zajebancija nego ići u zagreb, otišao na stranicu, 2 minute posla s upisivanjem svih podataka
Jesi li uzeo Meizu M1 sa 16 ili 32 Gb, jer ovaj sa 32Gb je jednake cijene kao i Mi4i (na honorbuy-u) s time da Meizu nema utor za SD karticu :-( tako da ti ostane oko 11Gb slobodno kod onog od 16Gb.
16 giga, što će mi više imam otg koji je uvijek samnom, čak i dok ga nakrcam pjesmama i imam slike gore, ponovo ostane mjesta, barem je tako bilo na lenovu, i on je bio 16 giga
kom nije dosta 16, tom neće biti ni 32 jer će ga krcati glupostima do iznemoglosti
Be Touch 2 sa http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_194400.html za 1300 kn plus porez ili Jiayu S3 2gb za 1400kn s njuskala?
Be Touch 2 sa http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_194400.html za 1300 kn plus porez ili Jiayu S3 2gb za 1400kn s njuskala?
Odluka je znači na 130kn više i 1gb rama više ili dobiti mobitel prije... (ako ti touch lock nije nešto posebno bitan)...
Osobno mi ulefone sad izgleda zanimljivije, ali iskreno neznam koliko je loš / dobar pošto je tek izašao i nema baš previše testova... Jiayu S3 je po meni već dokazan proizvod...
pozdrav ekipa...u potrazi sam za mobitelom do cca 1800 kn ..pa bih vas zamolio za prijedlog i savjet, gdje ga narucit i na sta obratit pažnju prilikom naručivanja..jedina zelja je da ne bude veci od 5''...
unaprijed zahvaljujem na pomoci...
Odluka je znači na 130kn više i 1gb rama više ili dobiti mobitel prije... (ako ti touch lock nije nešto posebno bitan)...
Osobno mi ulefone sad izgleda zanimljivije, ali iskreno neznam koliko je loš / dobar pošto je tek izašao i nema baš previše testova... Jiayu S3 je po meni već dokazan proizvod...
Da znam jedino sta me iskreno privlaci na tome ulefonu je taj dizajn. A vidim da ekipa masu hvali S3 pa kontam mozda ga bolje uzet. Sad ne znam koliko ce na 5.1 androidu predstavljat problem 2gb rama ako uopce ima upgrade za s3 toliko daleko
eto stigel mi je lenovo K3 note,makar danas baš nisam imal vremena da malo bolje pročačkam po njemu ipak sam pronašel par sitnica koje me smetaju.ima nekih aplikacija koja ne mogu maknuti kao npr. AVG antivirus i primjetil sam da kad pošaljem poruku npr.osobi koju imam u imeniku kad mi ta osoba pošalje natrag poruku dolazi mi u obliku +38598... znači bez njegovog imena makar ga imam u imeniku spremljenog i isto je u call logu ne piše ime osobe s kojom sam razgovaral nego isto +385 i onda broj bez imena.ako neko ima neku ideju zbog čega je to nek napiše,makar budem stavil sigurno drugi rom gore.i za sad kaj sam malo probal slikati meni brzina kamere i kvaliteta slika super izgledaju kad usporedim sa galaxy s3.
Da znam jedino sta me iskreno privlaci na tome ulefonu je taj dizajn. A vidim da ekipa masu hvali S3 pa kontam mozda ga bolje uzet. Sad ne znam koliko ce na 5.1 androidu predstavljat problem 2gb rama ako uopce ima upgrade za s3 toliko daleko
Iskreno jutros sam skoro naručio već ovaj za iste novce jer mi se nije dalo čekati jiayu s3 pošto ne vidim da ga baš ima u EU
a sad i sam razmišljam da se još malo strpim i vidim da li je taj Ulefone Be Touch 2 nešto dobro ili samo jedan problematičan mobitel u nizu...
nemam pojma.za kaj to služi i di je to?a kod tebe isto tak za poruke i pozive?
Iskreno jutros sam skoro naručio već ovaj za iste novce jer mi se nije dalo čekati jiayu s3 pošto ne vidim da ga baš ima u EU
http://www.honorbuy.com/276-meizu-m1-16gb-smartphone.html#/color-blue/shipping_insurance-no/tempered_glass_screen_protector-none/free_gift-flip_leather_case_screen_protector
a sad i sam razmišljam da se još malo strpim i vidim da li je taj Ulefone Be Touch 2 nešto dobro ili samo jedan problematičan mobitel u nizu...
Evo sta ekipa sa xda kaze za BT2
OK, so this phone is a bit of a scam:
1. Poorly optimized, laggy Android 5.0 ROM pretending to be 5.1 (at least it is pure stock, no bloatware...)
2. I measured battery capacity using external meter and it is about 2100mAh - and this is being generous, not accounting for charging efficiency
3. "Fast charging" is outputting 1.3A using bundled charger- using better chargerdoes not seem to make a difference. It takes a bit over 1.5 hours to fully charge the phone, which confirms ~2000mAh battery capacity.
4. As mentioned, phone tends to overheat, no sure if this is because of poor cooling system design or there is something wrong with the software and it runs chips at higher voltage / frequency than required.
5. 'TouchID' is temperamental at best (in many cases it just does not work) and the build quality/feel of the physical button is atrocious.
Maybe it is just my battery that is subpar and this phone is going to receive some awesome support from the manufacturer (proper 5.1 ROM, fixed lag, power management and overheating) - but it is unlikely, considering that the previous version of this phone received very little support.
I can't really recommend this phone at this point (unless you need iPhone 6clone for some reason), give your hard earned money to a more honest company instead (Lenovo, UMI? Jiayu?).
It is kind of a shame, because the build is actually nice (except this unfortunate button). I might be picking something with the new 'helio x10' next, in the hunt to replace Jiayu S3 which has its own set of problems (poor call quality, dreadfully slow charging, wifi wakelock drain).
Momci tražim nekog kineza za ženu. Zahtjevi su da bude po snazi bar ko njen stari samsung galaxy S4 (2 gb rama, adekvatan procesor, bar 16 mb memorije), po mogućnosti da bude metalan (il čitaj što čvršći jer joj često ispada, a tu ne pomaže previse ni zaštitno staklo ni futrola...).
Veliki plus je što bolja baterija jer često igra ingress.
Cijena ajmo reči maximalno 200€, a ako je lijep i ljubičast tim bolje.
Ima li tu nešto što udovoljava svemu gore navedenom?
Edit: ne, nemora bit ljubičast
Ovo
+ ovo
(i koliko god sad govorila da ne mora biti ljubicasti, na kraju ce morati biti, jer je zensko)
Stvarno sam zapeo za taj S3 al svi pišu da mu je ekran očajan tj da nema Guerilla Glass 3 iako piše da ima
Koliko su pouzdani rezultati Antutu-a na Kimovil-u i koliko je to mjerilo brzine rada samog moba?
A i što više gledam i tražim mobitele, tim manje znam za koji bih se odlučio. Iskopam hrpu toga što nije baš najbolje i onda ne znam više. Zato opet glasovanje
1 | Umi Iron |
---|---|
5 | Jiayu S3 Advanced |
12 | Xiaomi Mi4i |
Stvarno sam zapeo za taj S3 al svi pišu da mu je ekran očajan tj da nema Guerilla Glass 3 iako piše da ima
Stavis kaljeno staklo preko i miran si sta god bilo na njemu.
Koliko su pouzdani rezultati Antutu-a na Kimovil-u i koliko je to mjerilo brzine rada samog moba?
A i što više gledam i tražim mobitele, tim manje znam za koji bih se odlučio. Iskopam hrpu toga što nije baš najbolje i onda ne znam više. Zato opet glasovanje
Poprilicno.
Odbaci umi, ne isplati se s tim igrat.
Xiaomi ak ti treba nesto kompaktnije i ako ne planiras igrat igrice jer jos uvijek nisu uspije optimizirat software kako treba (vjerovatno ce doc s vremenom, do sad su dosta popravili al treba jos)
S3 ako ti ne smeta 5.5" sudeci po iskustvu forumasa koji ga imaju neces bit razocaran.
(I da ak ti je kamera bitan faktor mi4i>s3)
@Dala
Uzmi zeni meizu m2 note bit ce zadovoljna :)
eto stigel mi je lenovo K3 note,makar danas baš nisam imal vremena da malo bolje pročačkam po njemu ipak sam pronašel par sitnica koje me smetaju.ima nekih aplikacija koja ne mogu maknuti kao npr. AVG antivirus i primjetil sam da kad pošaljem poruku npr.osobi koju imam u imeniku kad mi ta osoba pošalje natrag poruku dolazi mi u obliku +38598... znači bez njegovog imena makar ga imam u imeniku spremljenog i isto je u call logu ne piše ime osobe s kojom sam razgovaral nego isto +385 i onda broj bez imena.ako neko ima neku ideju zbog čega je to nek napiše,makar budem stavil sigurno drugi rom gore.i za sad kaj sam malo probal slikati meni brzina kamere i kvaliteta slika super izgledaju kad usporedim sa galaxy s3.
Ako nikako drugačije ne uspiješ to popraviti, probaj spremiti brojeve u imeniku sa tim pozivnim, dakle 0038598 itd... (ne samo 098113...)