"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.519.952
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Naletio sam na par njih ali i na xda da je lazno deklarirana baterija da je otprilike oko 500 manja nego su je prikazali pa me zanima iz prve ruke od nasih ljudi stvarno stanje :D

Kada (ako) mi  stigne mob vidjet ću to sa baterijom. Svakako postam tu u temu video dokaz. Pozz

De ba...!
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Naručio sam Jiayu S3 Advanced preko MeriMobiles. Asus ZenFone 2 ZE551ML 1.8 2GB/16GB mi je dugo radio pomutnju, no nije me uvjerio da je bolji, a morao bih nadoplatiti 50ak eura. Bolji ZenFone je osjetno skuplji, a ZE550ML Jaiyu-u nije dorastao. Valjda sam dobro odlučio. xD

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako ne budes zadovoljan za Jiayu S3 Advanced (a to je vrlo teesko da ce se desiti) neces imati nikakav problem da prodas taj telefon ljudima sa foruma, jer se manje-vise vec zna da je to jedan od najboljih telefona u klasi za tu cijenu! No worry :)

A svakako mislim da taj Asus ne vrijedi 50 EUR vise od S3 Advanced!

10 godina
neaktivan

Jedan od telefona na koje sam se bio namjerio, specifikacije i cijena kazu da bi to trebalo biti dobra kupovina. Ali ko sto kolega kaze, i onako slaba baterija od 2250mAh je u realnosti jos slabija, pravi kapacitet je 1750mAh tj. 500mAh manje od deklarisanog kapaciteta...sto ti kinezi vole da slazu za 2 stvari, lapacitet baterije i rezolucija kamere (nikad ne kazu da je u pitanju interpolacija)! Zato cu se opet sjetiti sta sam prije rekao jednom - treba kupovati telefon u Kini od poznatih proizvodjaca koji imaju vec neku tradiciju, podrsku, tacne specifikacije i sto je po meni vrlo bitno prodaju se u Kini u milionima primjeraka, a ne da ih stancaju u nekoj sklapaoni za izvoz i samo lijepe naljepnice kako ko naruci!

14 godina
neaktivan

Elephone G1

Ja sam za suprugu narucio Elephone G1, pa ako nekog zanima, imam 2 kom viska.

Ona ga koristi uglavnom za WhatsApp i telefoniranje, instalirao sam par applikacijica YouTube, Chrome i Wetter.com. S obzirom na cijenu, nemam nikakvih prituzbi.

0 0 hvala 0
11 godina

Evo za UMI HAMMER iz prve ruke.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
x18x05x kaže...
Ovaj Mi note je brutalan.

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2780547&postcount=2105

Ostatak rasprave ide u temi o kineskim mobitelima, lik je jos napomenuo da je zaboravio nadodati da je zvucnik odlican.

15 godina
neaktivan
MMX kaže...

Elephone G1

Ja sam za suprugu narucio Elephone G1, pa ako nekog zanima, imam 2 kom viska.

Ona ga koristi uglavnom za WhatsApp i telefoniranje, instalirao sam par applikacijica YouTube, Chrome i Wetter.com. S obzirom na cijenu, nemam nikakvih prituzbi.

Nema WCDMA na 900 MHz :-(

dak
14 godina
neaktivan

Koliko znam T-Com i VIP koriste 2100 MHz mrezu?

15 godina
neaktivan

Sve OK. Tebi je dobar, meni nije. Kod mene su svi na Teletu.

dak
14 godina
neaktivan
MMX kaže...

Koliko znam T-Com i VIP koriste 2100 MHz mrezu?

Ne svugdje, imaju i oni na 900 MHz...

17 godina
neaktivan

Ahoy :)

Inace trazim popis kineza sa Sony IMX 214 senzorom bez da moram trazit kao konj po opisu na banggood,geekbuying etc...

Pa ako znate nekog kineza da ima doticni senzor slobodno puknite reply

Za sada znam za : Elephone P7000, Xiaomi Mi4

(nisam siguran, negdje sam naletio da ima), iOcean x9, Zopo 3x

Generalno me zanima taj cjenovni rang (200-300$) znam da i Oppo, ZTE, Huawei imaju, ali su cjenovno na 400-600$

Na Elephone jos pise da ce ubuduce svi Pioneer modeli dolaziti s tim senzorom(ako sam dobro skontao), ali za sada ko zna koje jos zalihe prodaju kinezi

LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 14:16 (Keiichi).
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
fora2 kaže...

Evo za UMI HAMMER iz prve ruke.

i kako se ponaša baterija?

11 godina

Ne dobro. UMI  tvrdi da je došlo do zabune i da su greškom slabije baterije od predviđenih. Kontaktirat ću trgovca za jaču bateriju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je prije tjedan dana stigao meizu m1 note, 5,5" FHD igzo ekran, kakva slika, vrhunski mob, odlična kamera, baterija drži dva dana uz intenzivno korištenje, prvi pravi kvalitetni kinez kojeg sam imao i na kojem sve radi besprijekorno, što je najbolje njihova rješenja unutra flyme os su toliko dobra da više ne koristim google services, play store, već njihove customizirane aplikacije. Svakako preporuka za MEIZU tko želi kvalitetno i svjetski poznato ime ( a ne neki mob kojeg nema ni na gsm areni i pitaj boga tko ih proizvodi...)

Specifikacije:

http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-6890.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 11:56 (ave01).
13 godina

Jel ima neko THL 4400 ili 5000 da podjeli iskustva? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ljudi, eto da pitam kolegu iznad, ja isto imam m1 note, stigao nedavno i isto sam zadovoljan kao malo prase. Jedini minus koji sam nasao sta nemogu nikako si dodati novac na flyme account, nisam nasao nacin, jesi li ti kojim slucajem? I isto tako pitanje, trazim telefon za starog, posto on radi na gradilistu umi hammer je najbolji izbor pretpostavljam jel? Imao je do sada THL T6S i samo mu je napuknulo staklo ili touch i mislim da necu naci nigdje zamjenski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam ja taj telefon, odlican je, i radi super, bez ikakvih problema. Ukoliko se odlucis da ga kupis mozes to uciti i sa kuponom HAMMER uz koji se dobija popust od 10USD, klikom ovdje ili link u nastavku: http://www.coolicool.com/umi-hammer-mtk6732-15ghz-quad-core-50-inch-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-39112

15 godina

Da, sve je ok osim te fake baterije, kao novi batch stize uskoro u web shoppove ali pitanje dali ce baterija biti pravih 2200-2300 kako oni kazu ili ce samo nalijepiti naljepnicu sa novim kapacitetom na opet 1750 mah bateriju

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ave01 kaže...

Meni je prije tjedan dana stigao meizu m1 note, 5,5" FHD igzo ekran, kakva slika, vrhunski mob, odlična kamera, baterija drži dva dana uz intenzivno korištenje, prvi pravi kvalitetni kinez kojeg sam imao i na kojem sve radi besprijekorno, što je najbolje njihova rješenja unutra flyme os su toliko dobra da više ne koristim google services, play store, već njihove customizirane aplikacije. Svakako preporuka za MEIZU tko želi kvalitetno i svjetski poznato ime ( a ne neki mob kojeg nema ni na gsm areni i pitaj boga tko ih proizvodi...)

Specifikacije:

A ono kupio sam ga tu i tu, stigao je za toliko i toliko, verzija ta i ta, patio sam ga? Svatko tko ima u obziru taj mob zna specs.

Frka85
14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
ave01 kaže...

Specifikacije:

A ono kupio sam ga tu i tu, stigao je za toliko i toliko, verzija ta i ta, patio sam ga? Svatko tko ima u obziru taj mob zna specs.

naručen sa coolicool, izašao me sa kuponom 225 usd i tax osiguranjem. zanači ukupno 1600 kn , boljeg nema za tu lovu, ima ih jedino jeftinijih ali ima ekran, software i kamera nisu na ovom nivou. o kvaliteti i poznatom imenu neću pričati, meizu je sinonim za odlične uređaje.

16 godina
moderator
eplati.com kaže...

Imao je do sada THL T6S i samo mu je napuknulo staklo ili touch i mislim da necu naci nigdje zamjenski.

http://vifocal.com/touch-screen-replacement-touch-panel-for-thl-t6s.html

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
ave01 kaže...

naručen sa coolicool, izašao me sa kuponom 225 usd i tax osiguranjem. zanači ukupno 1600 kn , boljeg nema za tu lovu, ima ih jedino jeftinijih ali ima ekran, software i kamera nisu na ovom nivou. o kvaliteti i poznatom imenu neću pričati, meizu je sinonim za odlične uređaje.

Inače ja sam odustao od njega zbog neizmjenjive baterije i jer nema SD slot a 32Gb verzija košta skoro 2000 kn. Izravna konkurencija mu je Jiayu S3  koji sve ovo ima a i cijenom su tu negdje.

Frka85
10 godina
neaktivan
fora2 kaže...

Ne dobro. UMI  tvrdi da je došlo do zabune i da su greškom slabije baterije od predviđenih. Kontaktirat ću trgovca za jaču bateriju.

Osim baterije kako si zadovoljan sa njim ono ukupna ocijena :D

15 godina

Ovdje sam nasao Meizu m1 note 32 gb sa dostavom iz EU skladista

konacna cijena je tipa 1600-1650 kn, jeftinije do sada nisam nigdje nasao

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 20:20 (eplati.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedini je problem što je Out of stock 

dak
16 godina
eplati.com kaže...

Ovdje sam nasao Meizu m1 note 32 gb sa dostavom iz EU skladista

konacna cijena je tipa 1600-1650 kn, jeftinije do sada nisam nigdje nasao

Koliko je ovo siguran shop? Ako se ne varam inače je OVO pouzdan i siguran shop ali imaju cijene dostave kao da šalju cijelu paletu a ne mobitel.

Frka85
13 godina
neaktivan

Zašto nebi bio safe? Ako se plaća paypal-om uopće nema problema. Ako mob ne dođe kroz par dana napraviš claim i nikom ništa...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
ave01 kaže...

Inače ja sam odustao od njega zbog neizmjenjive baterije i jer nema SD slot a 32Gb verzija košta skoro 2000 kn. Izravna konkurencija mu je Jiayu S3  koji sve ovo ima a i cijenom su tu negdje.

Jiayu je mala tvrtka, slabo poznata u kini, a poznatija na web shopovima... gledao sam i ja jiayu a onda sam pročitao da je bilo problema sa bugovima u sw, kamera je tipično kineska, slike su osrednje kvalitete, a i MEIZU mi uljeva više povjerenja u kvalitetu od neke male tvrtke iz kine.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 8:56 (ave01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice