"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pa o čemu vi pričate, pa ne proizvodi hangar mobitele oni samo stavljaju svoj logo na njih i prodaju dalje, tako da nije njihova greška što se mob raspadne itd. oni samo preprodaju pod svojim logo-om. Tako isto možeš reć za TCL ili ti ga Alcatel, NGM forward ili ti ga Gionee Elife itd. da ne nabrajam. Nisu krivi ovi što to nude na tržište po meni već prvobitni proizvođač koji radi taj mob. Npr. Noa h40 je isti kingsing s2, nema nikakve razlike samo sto eto dobijes servis u hrvatskoj. Mobitel će se isto pokvarit kao i njegov "original".  Ne branim nikoga, ali tako je to kad se kupuje šrot, nemože bit dobar nikada. Hangar nije ponudio niti jedan pouzdan kinez već eto mobitele imena kingsing, dogee itd... koji su ruku na srce velika hrpa sran*a, da su ponudili xiaomi note pod svojim imenom sigurno bi sve štimalo ali ovako... Uostalom ako si  high power user onda to niti nije mobitel za tebe, to su mobiteli za ljude koji ulaze u svijet androida kao npr. moj tata itd... kojima ne treba ništa osim toga da može nazvat i poslat poruku a da mobitel na nešto liči. 

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 22:42 (molnyi).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
molnyi kaže...

Pa o čemu vi pričate, pa ne proizvodi hangar mobitele oni samo stavljaju svoj logo na njih i prodaju dalje, tako da nije njihova greška što se mob raspadne itd. oni samo preprodaju pod svojim logo-om. Tako isto možeš reć za TCL ili ti ga Alcatel, NGM forward ili ti ga Gionee Elife itd. da ne nabrajam. Nisu krivi ovi što to nude na tržište po meni već prvobitni proizvođač koji radi taj mob. Npr. Noa h40 je isti kingsing s2, nema nikakve razlike samo sto eto dobijes servis u hrvatskoj. Mobitel će se isto pokvarit kao i njegov "original".  Ne branim nikoga, ali tako je to kad se kupuje šrot, nemože bit dobar nikada. Hangar nije ponudio niti jedan pouzdan kinez već eto mobitele imena kingsing, dogee itd... koji su ruku na srce velika hrpa sran*a, da su ponudili xiaomi note pod svojim imenom sigurno bi sve štimalo ali ovako... Uostalom ako si  high power user onda to niti nije mobitel za tebe, to su mobiteli za ljude koji ulaze u svijet androida kao npr. moj tata itd... kojima ne treba ništa osim toga da može nazvat i poslat poruku a da mobitel na nešto liči. 

Prvo, da, je, kriv je. U Europi, pa tako i HR zakonom je definiran odnos potrošač-prodavač, a ne proizvođač (kao u SAD-u npr)

Drugo, da, je, kriv je. Sami su krivi kaj stavljaju svoj brend na škart, mogli su brendirat Gionee, npr.

13 godina
neaktivan

Pa kažem fućkaš ga kad hangar ne radi mobitele već samo naljepi svoje ime i dalje prodaje i pruža servis... Gionee je već brendiran pod NGM koliko znam. To je hrvatska, šta se očekuje. Iskreno nikad ne bih kupio nekog žnj kineza, ako bih uzeo onda  bih išao na xiaomi, meizu, oppo ili oneplus i coolpad a ostalo je sve baš i ne povjerljivo...

17 godina
Nigdje nije spomenuto da hangar proizvodi, vec da brendira. Da bi to mogao moras imati partnerski odnos s proizvodjacem, ne? Dalje, njihov servis je najgori (98%) u HR i zbog toga garanciju tamo kao da i nemas. Ako uzmes kineza vrlo vjerojatno neces ostvariti garanciju, tj. 100 puta ce ti biti lakse da saljes drito u kinu nego tamo jer je 100% sansa da usred nekog kvara je tvoja krivica kaj god ucinio/rekao/dokazao. Apsolutno izbjegavati i drzati se drugi shopova.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan

Nadao sam se da to nije istina, ali punici nedavno otišao proximity sensor na Zopu i ja joj rekao da nosi mob u Hangar jer je još cca 6 mj. pod garancijom - tip ju je tamo uvjeravao da njezin mob to nema te da se zato ekran ne gasi za vrijeme razgovora 

16 godina

Nemožeš vjerovati. Ma nabio bih mu zopa u usta da mi to u oči kaže idiot lopovski

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja stvarno ne znam kakav im je servis, nemam nikakvog iskustva sa njima i nie moje da ih branim.

ali cinjenica je da su njihovi brandirani uredjaji uglavnom kinezi nizeg ranga.

ocito su svjesno isli na to, zbog kupovne moci naseg trzista.

e sad, ono sto vam ostaje da se zapitate je li vam draze za 1000 kn kupiti nokia dummy, samsung srot(citaj young) ili donekle solidnog kineza. za taj novac nema cetvrtog izbora, koji ce vas usreciti.

a kao sto svi znamo, koliko para toliko muzike.

pa svi koji se iscudjavaju sto su ti h18,Noa i slicni uredjaji smece...zapravo su i sami cudni.

jbg...mogli ste dati 1500kn za galaxy ace i imati telefon specifikacijam 3 godine star, ali malo kvalitetnije radjen...ili dati 3x vise nego sto taj noa kosta(dakle oko 3000kn) pa imati nesto cime ce te biti stvarno zadovoljni.

a buniti se sto je uredjaj koji je kostao 800 kn smece, je u najmanju ruku neozbiljno.

isto kao sto je neozbiljno od njega ocekivati da bude S5.

tako da Kreso,a i ostali koji testiraju uredjaje sa punim pravom mogu navesti njihove specifikacije kao prednost, kao i kvalitetu izrade u slucajevima, a pod mane bas i ne mogu navesti svasta. jer ti telefoni se ne usporedjuju sa s5,One i slicnim uredjajima nego sa onima u njihovom cjenovnom rangu. a vi mi nadjite sammija da valja, a da ne kosta vise od 1500kn u trgovini.

dakle tu se ne ocekuju ni jake baterije, ni vrhunske kamere, ni da rastura antutu i slicen testove...ali obicno sluze svrsi bolje od duplo skupljih brand name uredjaja.

a sad, da iz kine ima smece...ima itekako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 15:01 (raky_b).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Kreso ima pozitivne recenzije jer dobiva stvari iz Hangara for free. Vrlo vjerojatno. Jeftin uredjaj za razliku od skupog ima manje featurea, jeftinije materijale i slabije specifikacije. Kvaliteta mozes biti ista (doduse, neko ce gledat materijale pa reci da metalni je kvalitetniji od plasticnog, sve to stoji). Stare Nokie i dan danas delaju, jeftini kinezi se kvare u roku mjesec-dva. Neki ga otvore i vide kvar. Neki upale i blesira se. Takve modele imaju ovi i kad im donosis na garanciju - GG. Mozes ga odvalit u zid ili dat malom da se igra. Ne volim Kresine recenzije, ne smatram ih dobrima, pace jako su lose i izgledaju jako sarlatanski. Ali tako stvari funkcioniraju u svijetu - ne mozes pljuvati po ruci koja te hrani.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan

ja to bas i ne vidim tako...to definitivno nisu recenzije u nivou onih iz phonearene(koja je pak jaaaaako pristrana jabuci i samsungu), ali svakako su relevantne.

ipak niko pa ni Kreso, za sedam dana "testiranja" ti ne moze reci hoce li ti se mobitel za koji mjesec dana raspasti.

a pogotovo nije njegova (ni od nekog drugog recenziste) krivnja sto neki od uvoznika ne postuju garanciju koju sami daju.

mogao bi upozoriti ljude na to, ali ko bi mu onda dao uredjaj na testiranje? u ostalom, on testira uredjaj a ne prodavaca.

o samom trgovcu postoje razne teme kako na ovom tako i drugim forumima.

takodjer, opet je potrebno naglasiti da se ljudi zale na jeftine kineske uredjaje koji po samoj logici "koliko para, toliko muzike" ne mogu biti vrhunske kvalitete.

ja osobno imam neken n6 skoro dvije godine...i mogu sve najbolje o njemu reci iako svjetske recenzije pisu drugacije, ali on nije kostao 800kn u HR(a trgovac mora naplatiti i neku marzu pored pdv-a i kojekakvih davanja drzavi).

takodjer xiaomi redmi 1s, vec duze vrijeme, takodjer vrhunski...tako da sa sigurnoscu mogu tvrditi nije lijepo a ni ispravno generalizirati i donositi zakljucke o "kinezima" na osnovu jeftinih uredjaja kupljenih u HR, kao sto to mnogi rade.

jednostavno za 1000 kn sta god da u HR kupis je smece, bio to kinez ili brand name uredjaj.

a recenzije mogu utvrditi samo kakav je odnos toga uredjaja u cjenovnoj grupi u kojoj se isti nalazi.

nikako ga usporedjivati sa flagship uredjajima bilo koje marke, jer to i nije cilj recenzije...jer usporedjujuci sa Sammyevim Noteom, cemu bi i radili recenzije!? sve bi mogli nazvati smecem.

ja mislim da bi svako od vas, u usporedbi bilo kojeg Noa i sl uredjaja u odnosu na Galaxy young koji kosta podjednako,nekome preporucio ili odabrao "kineza".

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 17:38 (raky_b).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zasto se negativni komentari brisu? Zato so ne zeli da se zna za mane. Posao recenziste nije da ti kaze kad ce ti mob krepat, jer to nitko ne moze znati ni za jedan mob, ali da je svjestan nekih problema i da to presucuje - apsolutno. Pogledaj si neke kineske shopove koji rade istu stvar. Najveca smeca (nekvalitetni mobovi sa slabom kontrolom kvalitete) imaju 5 zvijezdica. Stavis jednu, napises elaborat, nema sanse da objave. Inace, imam ti oglasnik (lokalni) na facebooku i, evo, svaki tjedan Noa za djelove jedan.
13 godina
neaktivan

Istina, on nekad briše komentare vidio sam to ali i ti bi to radio da si u njegovoj situaciji. On taj mobitel dobije badava da isproba i igra se sa njim itd... i u cilju mu je da poveća prodaju inače mu ga ne bi ni dali. A sad da li on ima neki dio zarade to neznam. Al istina je sve što je iz hangara je više manje crap brandiran. On kad recenzira taj mobitel od 800 kuna on mora gledat da recenzija bude realna znaci za 800 kuna je super imat hd ekran, 1 gb rama, 5 inča diagonalu, nemaju gorillu ali zato postoji tempered glass, kamera je ko da slikaš krumpirom al takva je i kod konkurencije za 800 kuna i eto nemaš baš puno toga za reć šta ne štima jel on taj mobitel dobije na max. mj. dana i većina mobitela u to vrijeme ne pokaže svoju "pravu" stranu...

11 godina
neaktivan

Poštovanje ekipo, 

Napokon sam uspio kćerku nagovotiti da svoj iphne 4 zamjeni sa nekim od Kineza , tu bi trebao vašu  pomoć , trebao bi par prijedloga za best buy za iznos  od 200 do 220 $ ( PDV ne računam u cijenu ), više prijedloga bi trebao zbog toga što njoj i izgled igra ulogu. Ja inaće koristim Lenovo A806, s kojim ona baš i nije oduševljena :) . Ako imate volje nabacite koji prijedlog u okviru navedene cijene.

0 0 hvala 0
14 godina
press kaže...
Napokon sam uspio kćerku nagovotiti da svoj iphne 4 zamjeni sa nekim od Kineza , tu bi trebao vašu  pomoć , trebao bi par prijedloga za best buy za iznos  od 200 do 220 $ ( PDV ne računam u cijenu ), više prijedloga bi trebao zbog toga što njoj i izgled igra ulogu. Ja inaće koristim Lenovo A806, s kojim ona baš i nije oduševljena :) . Ako imate volje nabacite koji prijedlog u okviru navedene cijene.

Zašto mjenjati Iphone?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
press kaže...

Poštovanje ekipo, 

Što se tiče izgleda meni osobno je Asus Zenfone 5 najbolji. A za cca 220$(180E) se može uzet sa 16GB ROMa s alzashopa (http://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-16gb-black-d2167343.htm ) i dođe za dva-tri dana. 8 GB ROMa izađe nekih 158E ako se dobro sjećam jer se dobijem kod za 5E popusta na toj stranici.

Meni mobitel onak baš fino izgleda :D Može se naručiti u više boja. Uzeo sam sebi neki drugi, a frend se odlučio za Asusa i na kraju mi je bilo žao što nisam i ja uzeo Asusa. Jedino mu tipke ne svijetle...

17 godina
press kaže...

Poštovanje ekipo, 

Ako je vec mob za kcerku onda gledaj i neki koji ima dobru prednju kameru, jer vecina zena, cura non stop slikaju selfie. Imas Lenovo Vibe x2 na geeku za 240$, vjerojatno s nekim kuponom bi se spustila cijena na prihvatljivu razinu.Mislim da nema boljeg selfie moba za toliko novaca, imas i izbor drugih mobova koje bi mogao direktno u hrv nabaviti ali nisu kinezi( Xperia c3, galaxy a3) . Mislim da zenski rod ne brije previse na specifikacije nego kakva je kamera i izgled. Mozes pogledati i Meizu m1 note ali nema na zalost slot za memorijsku karticu.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 2:01 (Patrick_cro).
11 godina
neaktivan

@Patrick_cro - Lenovo X2 209.99 USD na pandawill.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Zašto mjenjati Iphone?

Ima već neku godinu ( mislim da je tu negdje oko 4 g. ) dosta je već usporio a i ekran je 3,5 incha , kupljen je od T COMA na ugovor ,ali onda je  koštao samo 200kn ( divna vremena ) a sada se definitivno ne isplati uzimati novi niti na ugovor, skup je do bola. A pošto sam ja istestirao Kineze ( prvo iOcean a zatim Lenovo ) prihvatila je moju sugestiju da joj je za te novce to najbolja opcija, njoj zbog posla treba dosta brzi i fluidan mobitel koji se brzo i bez problema spaja na net i koji brzo očitava razne formate ( PDF, Ofice, itd itd ) te da ima dobru rezoluciju ekrana i po mogučnosti izdržljivu bateriju.

11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
. Mozes pogledati i Meizu m1 note ali nema na zalost slot za memorijsku karticu.

Po karakteristikama je zaista super , da li ga netko možda ima da čujem o njemu iz prve ruke.

13 godina
press kaže...

po mogučnosti izdržljivu bateriju.

U tom slucaju mislim da Lenovo Vibe X2 nije za nju, jer sam citao da mu je baterija losa jako.. Samo 2300mAh na sve ono sto ima u sebi.. Pozdere ju dok si reko keks..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina

Vidis nisam ni gledao review, izgleda da je to lenovo na brzinu sklepao i ima jos nekih gresaka kod tog moba. Nazalost nisam imao Meizu m1 note, mozda ga je netko na forumu kupio. Ili probaj ovdje pitati malo http://meizufans.eu/forum/

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li mozda netko koji slučajem ima Coolpad F1 za prodat?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kinezi hmmm... ima i dobrih vjerovatno ali evo. Prije nekih godinu i pol,dvije kupim ja na dx.com kopiju od galaxy s4 zvao se NO1 s6. Bio sam zadovoljan telefon je bio brz i dobar za svoju cijenu(150 dolara). Onda je pocelo oko 3-4mj. kasnije...odljepljuje se display...ugrijem ga malo fenom i zaljepi se nazad.Ubrzo prasina unutar ekrana ne smeta dok radi ali dok stoji onako na stolu i pogledam u njega pa vidim prasinu slabo mi dodje. Sve u svemu radio je jos nekoliko mjeseci dok nisam nepaznjom polomio ekran. Po izlasku s5 nekih par dana kasnije vidim ima i kopija na dx-u ajde rekoh pa nije skup uzet cu ga . Platim dodje mi mobitel za nekih 2 tjedna ukljucim ga a ono ekran crn ko noc. Pokvaren stigao iz Kine!!Pisem ja njima e-mailove ljudi stvarno odgovaraju uredno i traze da im posaljem par fotografija od mobitela i kutije u koju je zapakovan. Napravim to i posaljem mobitel na navedenu adresu u Englesku(tamo prikupljaju to smece koje se kvari po Europi). Cekam 2-3 tjedna...nista... Pisem opet mail,odgovor u roku par sati:"Mi smo cekali da nam javite jel zelite novi uredjaj ili novac natrag"Pa uredjaj naravno odgovorim ja i 2-3 tjedna kasnije stize poruka od carine da moram u roku od 7 dana dostaviti racun od mobitela ili ga vracaju natrag posiljaocu a meni kaznu. Posaljem racun a oni meni racun za uplatiti carinske troskove u visini od 48 CHF.(zivim u CH) Dobro, platim i dobijem mobitel. Radio je jedno tri cetiri mjeseca i dam ga kcerci na putu za HR. Oko Verone ili Brescije dreka sa zadnjeg sjedista(krepade mobilni) Hajde rekoh kupit cu drugi pa cu ga tebi dat i dobro. Kupih ga zaista 10.02.2015 eto prije neki dan. 13.02 ODJEDNOM SE MOBITEL UGASI!!! Pa rekoh sto je sad,ovaj ima bar 2 god.garancije(kinez ali kupljen u CH takodjer kopija od s5)Zovem ja njih a shema je kao nitko im se nije zalio do sada,mos si misliti. Posalju mi drugi uredjaj  uz primjedbu da je mobitel najvjerovatnije vise puta imao letove.Sad vec iznerviran saljem ih u tri mile...  Stavljam bateriju u taj novi ,sve u foliji novo sunca nije jos vidjelo,ukljucujem punjac u struju i vidim baterija na 60% ajde neka ga poslije cu cackati. Nakon 2 sata bacim pogled u prolazu a ono 29%. Probam sto je a ono punjac ga puni ravnih 10 sec i prestane.Istekaj ustekaj ali ne ide. Zovem trazim glavnog,kazu nema ga a ne smiju dat broj njegovog mobilnog. Nakon par minuta dobivam mail od doticnog i kaze jel ja mislim da su oni idioti!!!! Kazem ici cemo mi na sud ukoliko mi ne vratite sve do franka(ovdje se boje suda vise nego batina) Kaze moze nema problema i molim vas nemojte vise nista kupovati na nasoj online-shop stranici. Mos si mislit da hocu. To je moje iskustvo s Kineskim smecem i radje nokiu 3310 nego opet takvo sto! A ako netko od vas planira nesto kupovati onda jedino mogu preporuciti DX.com jer su vrlo korektni u slucaju da vam uredjaj crkne ili dodje polomljen zbog transporta.

1 17 hvala 0
16 godina

ništa čudno kad uzimaš kopije poznatih brendova.

Uvijek je bolji izbor orginalni kineski mob od nekih kopija

16 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Covjek se uci dok je ziv... Eto neka moje iskustvo posluzi nekome da ne napravi istu gresku.

1 0 hvala 0
16 godina

Gospican živiš u CH a nemaš niti malo mozga....kupuješ razno razne kopije (što je na rubu zakona) i dolaziš ovdje trolat po forumu. Probaj za 100-200 franaka kupiti nekoga kineza pa nam reci svoja iskustva, mane i prednosti do tada stfu.

Frka85
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Znaš što!! Sam si kriv ...kupuješ sve mobače koji bolji od boljega. Jesi ti uopće pročitao koji post na ovoj temi. Sve same kopije koje si nabrojao ,što si mogao i očekivati?!

I tako se je ova tema razvodnila jer se zadnje vrijeme samo spominju "noname" mobiteli.

Još jednom za sve da se zna Sedam veličanstvenih u Kini : Xiaomi, Huawei, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL.

Još se tu može dodati par brendova kao što su OPPO (One Plus), Vivo, Green Orange, Yiaju, Thl, Zopo, Iocean, Amoi...(možda se nađe još koji).

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 18:58 (bodija).
10 godina
neaktivan

@Gospican ja sam relativno nov na forumu ovde ali od pocetka kad sam cuo za kineze isao sam na kineza a ne na kpiju nekih telefona tako da mi je ono bas bezze i malo glupavo uzimati nekog klona pored org telefona koji ima podrsku iza sebe i sve ostalo .Tako da te tvoje usporedbe ne piju vode .

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bodija kaže...

Još jednom za sve da se zna Sedam veličanstvenih u Kini : Xiaomi, Huawei, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL.

Još se tu može dodati par brendova kao što su OPPO (One Plus), Vivo, Green Orange, Yiaju, Thl, Zopo, Iocean, Amoi...(možda se nađe još koji).

A Elephone? Gledo sam dosta recenzija i uglavnom ga svi hvale,a ovdje nitko nista ne pise o Elephone-u. Vec se dosta dugo dvoumim dal da uzmem Elephone P6000. Netko neki savjet ?

15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav vezano za gospodina iz CH i ostale koje zanima...

Ako ste spremni kupiti kineski mob kao brend ili best off popis bi bio:

Xiaomi Mi Note

Meizu MX4 Pro

Huawei Honor 6 Plus

Meizu Blue Charm Note (M1 Note)

Coolpad Dazen X7

Xiaomi Redmi 2

Oppo N3

IUNI U2

Meizu MX4

Huawei Ascend Mate 7

IUNI U3

Lenovo Vibe Z2 Pro (K920)

Oppo Find 7

OnePlus One

THL 5000

Huawei Ascend Mate 2

UMi Zero

Xiaomi Redmi Note

Vivo Xplay 3S

Vivo XShot

Huawei Ascend G7

Cijene od 150 do 700 usd 

To bi bili trenutno aktualni Kineski mobiteli kao jedan best off!

I gaze razvikanije marke na mnogim poljima: cijena ,kvaliteta izrade ,brzina ,dual sim mogučnosti ,prednja kamera i zadnja ,kvaliteta zaslona...

Sada imate imena Kineskih modela kojima nije cilj kopirati poznati brend

nego predstavljati sebe pod svojim imenom i kvalitetom sa naglaskom na kvalitetu  po sistemu. "Koliko novaca toliko glazbe!"

Ako ste spremni za poznati brend izbrojati 400€ ali bi možda imali dual sim (moj slučaj)

možda jednostavno nešto što nema svatko pola kolega ili prijatelja nosi Samsung , iPhone ,Htc ,Sony..

neki od navedenih modela su više nego dobri... Odlični su.

Osobno sam koristio Zopo modele zp980 pa zp980+ nakon njega zp998 sada se dvoumim jedan sa gornjeg popisa ili zp999 x3...

Kineske kopije poznatih mobitela (kopije iPhone ,Samsung ...) NISU za komentirati niti za...

To je da stavite mob na stol i hvalite se :

"Imam Samsung s5 ili iphone 5s ...." a kvaliteta .... "Koliko novaca toliko glazbe!"

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 8:07 (Boskre).
Moj PC  
2 2 hvala 1
10 godina
neaktivan

@ STRUCNJAK nisam ovo napisao da bi me takovi kao ti vredjali!!! Imas li ti dokazano mozga kad vec ovako bezrazlozno vredjas ljude bez da su ti nesto ucinili???

Sad o temi.Naravno da sam si sam kriv sto sam to kupio ali eto opet kazem ne ponavljajte moju gresku.Isprobao sami Huawei ascend p7 i mogu reci da je strasan telefon.Zato se slazem da Kinezi nisu svi isti ali eto naucio sam na tezi nacin.Uostalom i npr. HTC se proizvodi u Kini ali je nesto drugo nego no name kopije.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice