Za sve zainteresirane, velika kolicina stvari ce biti na popustu pa svratite na GearBest.com
Link za promo akciju: http://www.gearbest.com/m-promotion-active-126.html
Za sve zainteresirane, velika kolicina stvari ce biti na popustu pa svratite na GearBest.com
Link za promo akciju: http://www.gearbest.com/m-promotion-active-126.html
Njihove off cijene su jos vise nego u drugim shopovima, 272Usd za mob sa 1gb rama pa kao off na 143Usd i tako svi odreda sa nebuloznim ciframa
THL je marka za sebe i nije u Kini zastupljen, da se razumimo on je kinez ali je rađen za druga tržišta (većinom europsko). Proizvodi su im uglavnom kvalitetni ,ne i preskupi....
THL t6 pro kupljen u Zagrebu, servis u Zagrebu, fluidan 8 jezgri proc vrti sve bez problema. Kamera sasvim OK. I sve to za 900 kuna na American.
E sad tko voli drugačije i to je OK.
Mali problem oko xiaomi note 4g, kada snimam i poslje pregledam snimku primjetio sam da mi je zvuk u okolini nekako prigusen ili ko da je neki echo zvuk(ko na virtual dju kad se igras s zvukom)..auti,glas bilo sta se cuje drugacije i to me iritira..
Mali problem oko xiaomi note 4g, kada snimam i poslje pregledam snimku primjetio sam da mi je zvuk u okolini nekako prigusen ili ko da je neki echo zvuk(ko na virtual dju kad se igras s zvukom)..auti,glas bilo sta se cuje drugacije i to me iritira..
To je problem softwerske naravi, promjeni soft, stavi neku drugu verziju i provjeri kako je na njemu, trebalo bi raditi onda sve oke.. Slicna stvar je i meni bila na MI3, na mome zvuk ne valja nakon jednog od updateva, kod sestre na istom tom updateu sve valja.. Promjenio soft, stavio drugi, sve radi savrseno..
@zen.zen
Hvala za obavijest. Izgleda dobra akcija. Kupio bijelog. S popustom 68,99$
@zen.zen
Frekvencije i baterija? Izgleda OK?
Vidim da se spominje Europsko skladište, al ne vidim kak naručiti iz njega.
@zen.zen
Frekvencije i baterija? Izgleda OK?
Vidim da se spominje Europsko skladište, al ne vidim kak naručiti iz njega.
Frekvencija 900 fali.. Baterija 1900mAh sto je ono li la, al s obzirom da mobitel nema nista strasno u sebi sto moze jest bateriju mogla bi posluzit kako tako, al vjerovatno se svodi na opet svakodnevno punjenje..
Taj model nema u EU skladistu..
Ja sam jedan od ljudi koji je uzo mob bez 850 i na kraju pozalio, nebi nikad vise uzimo bez 900MHz.. I da nebi hejteri odma pricali to je dobro ako nisi sa sela, e pa bome ja putujem relacije ZG -VK i uvijek se nade problema u nedostatku 900Mhz.. Cak i u Zagrebu se to primjeti, tako da molim vas , oni koji kazu da se moze bez 900, moze se, al treba izbjegavat tu opciju ako je moguce..
.
Frekvencija 900 fali.. Baterija 1900mAh sto je ono li la, al s obzirom da mobitel nema nista strasno u sebi sto moze jest bateriju mogla bi posluzit kako tako, al vjerovatno se svodi na opet svakodnevno punjenje..
Ja sam jedan od ljudi koji je uzo mob bez 850 i na kraju pozalio, nebi nikad vise uzimo bez 900MHz.. I da nebi hejteri odma pricali to je dobro ako nisi sa sela, e pa bome ja putujem relacije ZG -VK i uvijek se nade problema u nedostatku 900Mhz.. Cak i u Zagrebu se to primjeti, tako da molim vas , oni koji kazu da se moze bez 900, moze se, al treba izbjegavat tu opciju ako je moguce..
Steta, bas sam htio zenu iznenaditi, a trenutno nemam love za nesto od 1000-2000kn.
Sto se dogodi kad si na podrucju gdje nema te frekvencije?
Ne mozes koristiti mob? Ili samo nema interneta? Ili ima svega, samo je sporiji net?
.
Steta, bas sam htio zenu iznenaditi, a trenutno nemam love za nesto od 1000-2000kn.
Sto se dogodi kad si na podrucju gdje nema te frekvencije?
Ne mozes koristiti mob? Ili samo nema interneta? Ili ima svega, samo je sporiji net?
Iz mog osobnog iskustva internet ti pređe ne edge, znaci skoro pa nula od interneta, dode nekad u situacije da ni google nemos otvorit kak spada iako nekad nekim cudo cak mozes
Kada ti prede na edge zeznuto je primat pozive i imat upaljen internet u isto vrijeme, kinezi to bas ne vole, il ti se gasi internet tokom poziva il ti poziv puca.. Uglavno to nije česta situacija al ja kazem sto moze bit, a opet nedostatak je nedostatak i treba se rec i ne davat ljudima netocne informacije kak je sve savrseno..
Nije ni cudo kako se neki jave nakon tjedan dana sa sto problema..
A to sto nemas toliko love, moze se nac alternativa samo treba malo potrazit i nac ono najbolje za te novce
Hvala Mario, korisne informacije!
Kupio bi nesto jeftinije, a da je (dosta) bolje od njenog trenutnog Prestigia:
Dual SIM, dual core 1,2Ghz, 4,5", 1GB RAM, 4GB ROM, 1850mAh...
Vidim da su svi spomenutu dual sim bolji, al na svakome netko pronadje neku manu :(
Kakav je ovaj gore 5,5" za $99? Isto nema sve frekvencije?
Oprosti zbog pitanja, uspavljujem sineka, pa mogu samo ovak preko foruma na mobu...
Vidim da su svi spomenutu dual sim bolji, al na svakome netko pronadje neku manu :(
Oprosti zbog pitanja, uspavljujem sineka, pa mogu samo ovak preko foruma na mobu...
Prestigio ne radi bas najbolje mobitele sto se tice hardwera unutra, al po meni iskustveno je lose sto mu je software dosta los, nakon nekog vremena uspori se i postane beskoristan i onda factory rest da bi ga osvjezio i tak, ne bas zabavno za primjenjivat tu i tamo..
A ako ne koristis dual sim nema tu nista bolje losije, ja imam dual sim al ga ne koristim, imam jedan broj koji koristim i to je to. Tako da meni dual sim nista dobrog nije donio
Ima sve frekvencije, cini se okej mob, al nabrzaka googlanje i evo mane izvućene sa hrvatskog portala.
--------
Mane:
Pri kupnji svakog mobitela treba prvenstveno sagledati mane, jer su one uglavnom ograničavajući faktor za korisnika. Prvi ozbiljni nedostatak je izostanak osvjetljenja kapacitivnih tipki. Nakon kraćeg korištenja relativno se lako snaći i bez osvjetljenja, ali to nije idealno rješenje. Moguća zamjena je aktivacija softverskih tipki, koje se smještaju pri dnu ekrana modificiranjem build.prop datoteke. Ovaj postupak kao i ostala poboljšanja bit će smješten u odgovarajuću temu na forumu. Tu je i već spomenuti nedostatak izlaza za slušalice koji nije očekivane glasnoće. Maksimum je zapravo postavljen na onu glasnoću nakon koje Android sustav obavještava korisnika da bi glasnijim slušanjem mogao oštetiti sluh. Ovo će biti minus za one slabijeg sluha i ljubitelje vrlo glasne glazbe. Kamera je također nešto ispod očekivanog, fotografije dobro reproduciraju boje, ali im u uvjetima lošeg osvijetljenja nedostaje oštrine. Posljednji prigovor je uvjetan, a odnosi se na originalni softver s kojim TCL S720 dolazi. Sklon je lošem raspoređivanju resursa što korisniku limitira fluidnost korištenja, a prisutni su i neki ozbiljni bugovi. Na originalnom browseru nije moguće pretraživati korištenjem Google tražilice, ne dolazi s predinstaliranim Google aplikacijama, dio korisničkog sučelja nije ispravno preveden pa ostaju kineski znakovi i nakon promjene jezika. Ovaj problem je moguće riješiti izborom nekog od dostupnih romova ili pak kupnjom uređaja od prodavača koji ga šalju s predinstaliranim AOSP romom.
-------Kopirano sa Telekineza
Ako ni jedna mana tebi ne smeta nije lose..
Pozdrav ekipa.. Imate li možda iskustva ili nekakve savjete u vezi Zopo ZP920 mobitela? Gledam mu baš specifikacije, octa core, 2 GB RAM memorije, Full HD.. Još neke preporuke? Zopo je poznata firma, ima kvalitetu, jel? Hvala unaprijed :)
Previše novaca za taj mob 280$ i jos pdv 25% znaci 350$. Za te novce se nadju puno kvaliteniji mobiteli. Lg g2, Xperia Z2, Xiaomi Mi3, Lg G3, ma ima izbora koliko hoces za te novce
Zopo je odličan i jako zastupljen brend tako da ni s jednim njihovim modelom nećeš pogriješiti. Ja imam ZP1000 cca 8 mjeseci i nije s ničim bilo problema, radi sve kao i prvog dana.
E sad što se može dobiti kao alternativa u tom cjenovnom rangu je drugi par rukava, no ako se odlučiš za Zopo-a nećeš pogriješiti. Sretno :)
Ima netko kakvu informaciju vezanu uz tecaj dolara? Kupiti sad ili pricekati?
USD 1 6,75-kupovni, 6,798050-prodajni.. Ako se ne varam, dosta je skočio..
Da :( Zato i pitam. Ak je ovo vrh, onda pricekam.
A ak ima naznaka da bude jos raslo, onda bi morao kupiti odma....
Bio je jos i veci prije par dana trenutno je u padu al stagnira ima 2-3 dana drzi se
npr ja sam gledo bam neki dan je dosegao 1USD = 1,78 bam a sad je vec 1,73 dok je recimo u 12 mjesecu usporedbe radi bio 1.48 pa sad kako ce to oni kalkulisat i obarat ko ce znati tim lopovima lol
TCL ima 900/2100, tako da što se tiče frekvencije nemaš problema...
A pošto je za žensku osobu, imaš i crvenog koji je za dolar jeftiniji ;)
Za 5.5 inča isto razmisli i o ovom Lenovu:
A možda ti je najbolja opcija Acer Liquid Z500 s alzashop-a:
http://m.alzashop.com/acer-liquid-z500-silver-d2145329.htm
Stigne u roku 5 dana.
To je već pali tečaj, tako da nije vrh, vrh je bio na nekih 6,9...
Mislim da je prošli tjedan Dolar bio 7kn... A Euro je bio 7.4
Stanje HRK je sve lošije i lošije
Iz mog osobnog iskustva internet ti pređe ne edge, znaci skoro pa nula od interneta, dode nekad u situacije da ni google nemos otvorit kak spada iako nekad nekim cudo cak mozes
Kada ti prede na edge zeznuto je primat pozive i imat upaljen internet u isto vrijeme, kinezi to bas ne vole, il ti se gasi internet tokom poziva il ti poziv puca.. Uglavno to nije česta situacija al ja kazem sto moze bit, a opet nedostatak je nedostatak i treba se rec i ne davat ljudima netocne informacije kak je sve savrseno..
Nije ni cudo kako se neki jave nakon tjedan dana sa sto problema..
A to sto nemas toliko love, moze se nac alternativa samo treba malo potrazit i nac ono najbolje za te novce
Tvoje iskustvo, hvala bogu, ne dijele svi. I u HR imaš u prodaji mobitela bez 900Mhz. Bilo bi bolje da ima obje frekvencije, ali što je tu je. Nije deal breaker.
A da možeš naći alternativu Okta coru s 1 Gb rama za 69$, izazivam te :)
I tko je rekao "kak je sve savršeno"? Ja sam zahvalan čovjeku što je podijelio informaciju. Čak sam kupio još jedan, da imam i crni (tamno plavi?) i bijeli. A kad stignu ću prijaviti koliko je dobar ili nije.
Gdje imaš takav tečaj jer svugdje je između 6,94 i 7 .
Ima pravo..srednji RBA i HNB 6.77...1.2.2015 u 20:00
A i tečaj $ vam nema veze.Na npr. Banggod kupujte u € i paypal plačate u €...cijena je fixna.Provjereno mailom i isprobano kupovinom 3 stvari (ista cijena ~18$) u mjesec dana.
Pozdrav.
Htio bih uzeti neki mobitel, 4-5" ekran. Bitno mi je da je dobra kamera 8mp ako je moguce, i da je kvalitetno napravljen (da traje).
Kakva su iskustva sa http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html ?
Da li je istina da se ne moze mijenjati baterija?
Hvala.
Pozdrav.
Htio bih uzeti neki mobitel, 4-5" ekran. Bitno mi je da je dobra kamera 8mp ako je moguce, i da je kvalitetno napravljen (da traje).
Kakva su iskustva sa http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html ?
Da li je istina da se ne moze mijenjati baterija?
Hvala.
moze se mijenjati
Na stranici HNB-a, po njihovom tečaju..