budući da nema više koda za free shiping cijena je minimalno 2050 kuna
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.386
- |
- čitano: 6.127.752
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko ja vidim ispada 1900 plus dostava. navodno nema vise free shippinga na MC
Imam dvojbu između: - Xiaomi Mi-3 16GB - 250 eura
- OnePlus One 16GB - 300 eura
19 | Xiaomi Mi-3 16GB |
---|---|
4 | OnePlus One 16GB |
Jel ovo radi na našim 4G? Čini mi se za cijenu od 1200kn+tax insurance odličan mob.
Haha, 1 dan si registriran i vec preporucas gluposti po temi?!?
Treba li išta više reći na ovo ili je pametnom dosta?
bome da, mea culpa. znači fakat je predobro bilo ipak
Ako nekog zanima, evo kratak osvrt na Elephone P8, 5.7" Phablet sa Octa core procom i Full HD ekranom, koji sam kupio za 190€ u srpnju preko Efox.com stranice.
Prije par dana mi je krepao zvučnik (dešava se i brojnim renomiranim proizvođačima), pa sam kontaktirao Efox, koji su mi ponudili opciju slanja zamjenskog dijela ili da im pošaljem mob na servis. Isposlovao sam da mi pošalju cijelu donju ploču sa konektorima, a zvučnik sam si naručio sam preko Bangooda za par dolara.
Osim navedenog hardverskog problemčića, kao minus bih naveo slabiju vibru i bljeskalicu. Na druge stvari nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Mob i dalje izgleda kao prvog dana kad sam ga kupio, jer je stvarno je dobra kvaliteta izrade. Sa zadnjim neslužbenim ROM koji sam stavio ima još više opcija sa individualizaciju i radi još stabilnije, a softverska podrška XDA zajednice i drugih sličnih je dosta živahna i ažurna. Baterija i dalje traje po 2 dana, a imam još i zamjensku.
ti si jedan od sretnika, ajd neka te posluži više nego mene, ja sam ga imao 4mj i u ta 4mj me tolko izludio da sam ga na kraju prodo za šaku riže samo da ga ne gledam, za mene je to smeče od mobitela, zvučink također krepao, svaki dan se pojavljivali ghost touch-evi, nekad jednom dnevno, nekad nijednom a nekad 15x dnevno... touch je neprecizan, ponekad neki dijelovi nisu uopče prihvačali dodire. bateriju punio po 3-4x na dan s tim da je svjetlina bila smanjena do kraja i na 2G mreži, al sam imo popaljene sve sikronizacije, viber vacap fb mesenđer i tak. igrice nemreš uopče igrat na njemu, i najpišljiviju onu flappy bird nisam mogo igrat 5 min a da mi ne izbaci upozorenje o pregrijavanju. i ja sam se na prvu zapalio za performanse i specifikacije mobitela a kad je stigo skroz druga priča. bacio 1800kn u vjetar i reko nikad više neprovjerenog kineza, a i po stranim forumima sam našao više loših iskustava nego dobrih..
Edit: vidim da nisi zadovoljan bljeskalicom, neznam kak kod tebe al moj P8 je imao hebeno jaku, najjača bljeskalica koju sam do sad vidio, a kvaliteta izrade je prejadna :( bar meni
Koliko je istina da ce na geekbuying.com 11.11. biti popust 50% na sve smartphone? Pitao ih na live chat i potvrdili su mi a gledam npr isto je bilo na akcijske kamere kao 50% i kad sam usao da vidim ono sasvim drugacije:
ima popust 50% ALI samo za prvih 25 kupaca i to u dva neka termina kada puste kodove pa ko prvi ugrabi
Bojim se da ce tako biti i sa smartphone-ima
ti si jedan od sretnika, ajd neka te posluži više nego mene, ja sam ga imao 4mj i u ta 4mj me tolko izludio da sam ga na kraju prodo za šaku riže samo da ga ne gledam, za mene je to smeče od mobitela...
Edit: vidim da nisi zadovoljan bljeskalicom, neznam kak kod tebe al moj P8 je imao hebeno jaku, najjača bljeskalica koju sam do sad vidio, a kvaliteta izrade je prejadna :( bar meni
Minarelli, mislim da je tvoj Elephone P8 bio jedan od prvih modela i vjerojatno naručen iz Kine. Slažem se da se dosta ljudi žalilo na njih.
Međutim, ovi kasniji P8 modeli ljudima dosta dobro rade. Moj je naručen preko Efoxa, sa njemačkog skladišta.
Isto tako, moguće je da ti naši uređaji nnemaju sve iste komponente (tebi je dobra bljeskalica, meni je preslaba itd.). Tko zna što su oni mijenjali. Možda su u novijim modelima stavili bolje ekrane i baterije na uštrb bljeskalice i vibre.
ti si jedan od sretnika, ajd neka te posluži više nego mene, ja sam ga imao 4mj i u ta 4mj me tolko izludio da sam ga na kraju prodo za šaku riže samo da ga ne gledam, za mene je to smeče od mobitela...
Minarelli, mislim da je tvoj Elephone P8 bio jedan od prvih modela i vjerojatno naručen iz Kine. Slažem se da se dosta ljudi žalilo na njih.
Međutim, ovi kasniji P8 modeli ljudima dosta dobro rade. Moj je naručen preko Efoxa, sa njemačkog skladišta.
Isto tako, moguće je da ti naši uređaji nnemaju sve iste komponente (tebi je dobra bljeskalica, meni je preslaba itd.). Tko zna što su oni mijenjali. Možda su u novijim modelima stavili bolje ekrane i baterije na uštrb bljeskalice i vibre.
Vjerovatno je tako nekako :( da moguće jer sam ga ja kupio 2-3 tjedna posle kad je izašo i kupio sam ga u kini, preko To2c.com. :( možda su sada popraviti te neke stvari. nego daj mi reci jel se i tvoj pregrijava kad igraš igrice?
btw sad vam je krenula akcija na everbuyingu akcija ima mobova do 50%
31.10 kupio sam na Pandi mobitel , 05.11 daobio sam tracking number, ali do danas kada ga upišem na servis za pračenje ( na kojime je Panda uputila ) piše da predmet ne mže naći, da li bi se trebao zabrinuti ili je to za Pandu normalno ( Kada sam kupova na bangu ćim sam dobio tracking number mogao sam pratiti gdje je )
Ovisno o pošti kojom su poslali sasvim je normalno da trackingu treba tjedan-dva da proradi, tj. dođe u određenu državu.
Ovisno o pošti kojom su poslali sasvim je normalno da trackingu treba tjedan-dva da proradi, tj. dođe u određenu državu.
Puno hvala , pošto vidim da imaš iskustva evo još malo podataka, broj za praćenje poćinje sa RS završava sa NL i spominje registered airmail TNT Post (Netherlands )
Danas ih kontaktirao ponovo na live chatu da pitam da li je istina kad dolazi odgovor od neke Evan:
"it is a wrong information, sorry
we will fix it soon"
na sto ja odgovoram da sam pitao prije par dana i rekli su da je istina a Evan odgovara:
"sorry, that is a big mistake"
I sta reci na te kineske ponude i popuste, velika laz
u prologu screenshot sa njihovog shopa gdje jasno pise da ima popusta
Uglavnom vjerovatno su očekivali manju navalu
Puno hvala , pošto vidim da imaš iskustva evo još malo podataka, broj za praćenje poćinje sa RS završava sa NL i spominje registered airmail TNT Post (Netherlands )
to mozes ovdej pratiti mislim.. http://www.17track.net/zh-cn
kakva prevara i meni prije 2 dana su rekli da na sve mobitele i još im pošaljem link i pitam dali će taj mobitel biti po 100$ a prije je bio 200$ i odgovore mi da hoće
Preporuka smartphona do nekih 1000kn? Znači 1250-1300kn sa PDVom. Coolpad F1 ili ima sad nešto bolje?
EDIT: Sad baš vidim da ima iNew V3 Plus za iste pare. Dosad sam imao iNew V3 i odlično me služio. E sad, što uzeti? Paše li baterija sa običnog iNew V3 na ovog "Plus" ?
14 | Coolpad F1 |
---|---|
3 | iNew V3 Plus |
Ljudi, odlučio sam uzeti redmi note 4g - mislio sam ga uzeti sa xiaomishop.com-a (eu direct). Zanima me sljedeće, jel' to zaista njihov službeni shop i preporučate li kupovinu tamo? vidio sam da su neki imali loša iskustva sa xiaomishop.it pa rekoh da provjerim ovdje.
ja sam uzeo tamo svog note-a.imam ga vec 3 mjeseca.sve u redu.original je
fala ti puno, gledam u shopping cart i čekam da mi netko ovdje odgovori :D
moje iskustvo je pozitivno takoder. ali plati paypalom za svaki slucaj..
Bolje naruci ovdje gdje ti je sada 200$ Merimobiles. Kupovao i sa Xiaomishop.com i sa Merimobiles i sa oboje imam dobra iskustva.
Ovdje izaberi shiping koji ti odgovara
- Free Ship 19-40 Business Days $0.00
- Singapore post 9-18 Business Days**Recommended** $14.00
- MMExpress 3-8 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) $25.00
- DHL EUROPE 1-2 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) $30.00
- DHL Express 3-7 Business Days **Recommended** $42.00
- Ems 6-8 Business Days $42.00
To ti je dok ides na checkout
kuponi za merimobiles, vrijede do sutra
5$ off na više od 100$ KUPON:Red
10$ off na više od 180$ KUPON:Green
20$ off na više od 220 $ KUPON:Blue
25$ off na više od 300$ KUPON:Yellow
fala ti puno, gledam u shopping cart i čekam da mi netko ovdje odgovori :D
jedino mislim da ti taj note sa snapdragonom ima nekih 10000 manji score na antutu nego note sa mediatekom
Hvala ljudi, uzeo sam sa xiaomishopa 2 komada i 2 prijenosna punjača od 10300mah - shipping im nije jeftin, al' trebala bi biti brza dostava i flip case za svaki (ako valjaju išta :P). Znam da je ovaj procesor slabiji, nekako mislim da mi to neće biti problem - igram se na pc-u, na mobu baš i ne, ovo mi treba za posao.
flipcaseovi su ti originalni i dosta kvalitetni. racunaj dostavu u roku 4 radna dana. screen protectori su sranje. uzmi si tempered glass. nebo i zemlja.
Koji je točno ovo model? Iako najavljuju cca 50% popusta, očito je da su boostali cijenu sa 120$ na 200$ prije salea, ali svejedno se čini kao dobra kupnja.
Da li je tko već kupovao sa te stranice? Ima sad solidnih popusta pa...