Ovako ljudi imam nekoliko pitanja. Vec neko vrijeme gledam te smartfone i kod nas ili narucivati iz kine. Znaci trazim nesto do nekih 1200-1300 kn max. Kod nas si razmisljam mozda nebi bilo lose uzet h18 noa h42 ( uz noa dobije se 1god garancije + 1 god ako se registrira na njihovoj sluzebonj stranici, a ima za uzet i u ktc-u) ili mozda i ocean x7 hd, ili jedan od zopo uređaja. Sad usporedbe nekeave sta bi se najvise isplatilo uzeti, bitno mi je da nemam nekih problema s njim, nekakva solida podrska za taj smartfon, ukljucujuci 3g mrezu na 900mhz. Vidim da ovi npr zopo zp700+ i zp780 nemaju nekakve velike razlike osim u dimenzijama ekrana i kameri... Sto se tice kine ovaj coolpad f1 mi se ne cini los, sad koliko je to sigurno narucivati, a da nemam nekih poteskoca sa samim uređajem?
Jel ima tko kakvih prijedloga sta najbolje uzeti tu sa nekakvom sigurnoscu da se nece smrdat nakon ne znam 4-5 mjeseci.
Pa nitko ti ne može reći hoće li imati problema s mobitelom tj. hoće li se nešto "smrdat" nakon 4 - 5 mjeseci, bez obzira o kojem mobitelu se radilo, ako te to previše brine onda bi ti bilo bolje da kupiš uređaj s kojim ćeš imati najmanje problema ako dođe do kvara, a to bi bio neki kupljen u nekom od domaćih trgovina (web shop-ova).
(Ja osobno bi išao na CoolPad F1 - bez obzira na eventualne probleme sa samim uređajem, ali to ne znači da i tebi savjetujem isto).
A znam da mi to nitko ne moze reci, ali me zanimaju pretezito iskustva sa tim uređajima. Bar sto se tice sa strane hardwera da ga nebi morao slati u kinu pod garanciju, posto necu biti ovdje nekih 2-3 mjeseca i odmah nakon toga opet bi trebao ici na jedno 3 mjeseca.
Jel ima tko kakva iskustva s ovim noa h42 mozda? Vidim da je to mob od domaceg hangar 18, malo sam citao recenzije, ali me zanimaju osobna iskustva nakon nekog vremena koristenja.
Sto se tice CoolPad F1 da nisam u ovakvoj trenutno situaciji uzeo bih si ga bez razmisljanja, ili nesto slicno tom uređaju.
I jos jedna stvar, posto nisam jos naruciavao tako skuplje stvari iz Kine (obicno neke sitnice, prefieriju, gadgete i tako neke gluposti), kako tu funkcionira garancija s njima? naprimjer sa stranice to2c ili tako negdje?