"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
stručnjak kaže...

Je li netko ima Neo 003, ako da jeli ima problema s GPS-om? Meni neće da hvata nikako{#}

Jesi uključio EPO i AGPS u postavkama i downloadao podatke? Meni od prvog dana radi savršeno GPS na Neu, mislim da ne bi trebalo biti nekih problema oko toga, GPS bi se trebao lockati ispod 1 minute...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 18:00 (frulex).
16 godina
frulex kaže...
stručnjak kaže...

Je li netko ima Neo 003, ako da jeli ima problema s GPS-om? Meni neće da hvata nikako{#}

Jesi uključio EPO i AGPS u postavkama i downloadao podatke? Meni od prvog dana radi savršeno GPS na Neu, mislim da ne bi trebalo biti nekih problema oko toga, GPS bi se trebao lockati ispod 1 minute...

Probao sam ali mi EPO neće da skine nego zaglavi na 25 pa onda opet 0 te na kraju piše EPO fail.

Frka85
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Iskljući 3g/h mrežu i probaj preko wi-fi updatat epo, ali stavio sam ti i link.

Edit : Pokušavaj nekoliko puta jer sa tim updatom ima problema tako da može da nećeš moći niti par dana napraviti fix ili update i nije do mobitela ako ne ide tako da se ne uplašiš.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 19:13 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Fero kaže...

Jesam, svaki put preko Wifi

Frka85
16 godina
Fero kaže...

Edit : Pokušavaj nekoliko puta jer sa tim updatom ima problema tako da može da nećeš moći niti par dana napraviti fix ili update i nije do mobitela ako ne ide tako da se ne uplašiš.

Ma gps mi nije neophodan, nego eto htio bih da radi i znam da je problem u mtk chipsetu ali mobitel je "MRAK"{#}.

Frka85
13 godina
neaktivan

Probaj nekoliko dana pa ćeš vidjeti i budeš uspio, a sada ako ti baš ne treba imaš vremena to napraviti bilo kada. {#}

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
stručnjak kaže...
Fero kaže...

Ma gps mi nije neophodan, nego eto htio bih da radi i znam da je problem u mtk chipsetu ali mobitel je "MRAK"{#}.

Nemojte govoriti budalaštine i dezinformacije. Nije problem u čipsetu nego je problem u mobitelu, na kojemu je loše izveden GPS čip. Ja imam ZTE V967s i GPS radi ko urica....

13 godina
neaktivan
bodija kaže...
stručnjak kaže...
Fero kaže...

Nemojte govoriti budalaštine i dezinformacije. Nije problem u čipsetu nego je problem u mobitelu, na kojemu je loše izveden GPS čip. Ja imam ZTE V967s i GPS radi ko urica....

Ja nigdje nisam spomenuo mtk chipset, nego sam naveo da ako mu ne ide epo gps download da nije do mobitela jer je možda zblokano prilikom downloada od kuda dolazi i to je sve i nije prvi puta da se nije mogao epo gps fix  skinuti s neta. Dosta mtk modela ima problema s gps-om , a sada za Zte V967s ne znam jer ga nemam.

"Just A Dream ".
14 godina
odjavljen

Također kod većine Prestigio mobitela sa MTK chipsetom GPS radi uredno, ovisi kako proizvođač to sredi..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Također kod većine Prestigio mobitela sa MTK chipsetom GPS radi uredno, ovisi kako proizvođač to sredi..

Baš ovdje na forumu netko se žalio za Prestigio model da mu je gps glavobolja, a kad smo kod toga ja sam na Lenovo modelu isto morao downloadati epo gps fix jer me je pronalazio 200m od kuće, pa onda Cubot Gt-99 isto tako mora skidati epo gps fix, a vjerujem da i drugi kineski brandovi ili mtk mobiteli imaju taj problem.

Meni to ne predstavlja problem jer gps ne koristim, ali nekome je potreban jer koristi navigaciju ili neku od apk kojima je potreban gps.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 12:01 (Fero).
16 godina
zoharbizo kaže...

Ne pokreće sve ali pokreće 95% aplikacija sa play storea.

Cortex A7 clock per clock nije brz kao Krait ali je quad core A7 brži od dual core Kraita.

U sirovoj snazi, 1.5GHz Quad-Core A7 (MT6589T) ima 11400 DMIPS pri 1.9 DMIPS/MHz.

2.2GHz Dual-Core Krait ima 14520 DMIPS pri 3.3 DMIPS/MHz.

Znači, Krait je brži.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
11 godina
Pronašao sam sam SAR za ZTE Geek v975.

http://www.ztedevice.com.cn/product/...eed4446bc.html

SAR: 0.599 W/Kg

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

radi bez greske, probao i u drugoj drzavi, bes singala, probao i googleovu navigaciju neki dan na autocesti, a jucer i pjeske hodajuci po gadu. radi 100%

11 godina
neaktivan

Bok   da li je netko možda naručivao mobitel preko njemačkog ebay-a i ako je da li je platio PDV pošto sam našao dosta povoljno ZOPO ZP980+ kada sve zbrojim i oduzmem jedno 30 eura jeftini je ako se ne plati PDV , do sada sam samo kupovao sa USA-a ebay-a tako da sa Njemačkim nemam iskustva pa ako netko ima molio bi da javi evo link mobitela  http://www.ebay.de/itm/ZOPO-ZP980-5-OCTA-CORE-1Gb-RAM-16Gb-14Mpx-y-Android-4-2-Color-Negro/251425486075?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D15813%26meid%3D4206779140576106605%26pid%3D100033%26prg%3D7513%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D251416196562%26

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
press kaže...

Bok   da li je netko možda naručivao mobitel preko njemačkog ebay-a i ako je da li je platio PDV pošto sam našao dosta povoljno ZOPO ZP980+ kada sve zbrojim i oduzmem jedno 30 eura jeftini je ako se ne plati PDV , do sada sam samo kupovao sa USA-a ebay-a tako da sa Njemačkim nemam iskustva pa ako netko ima molio bi da javi evo link mobitela  http://www.ebay.de/itm/ZOPO-ZP980-5-OCTA-CORE-1Gb-RAM-16Gb-14Mpx-y-Android-4-2-Color-Negro/251425486075?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D15813%26meid%3D4206779140576106605%26pid%3D100033%26prg%3D7513%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D251416196562%26

Mob ti se nalazi u Hong Kongu -> 4F, Block A, Tianyuan B., Hong Kong

Tako da ćeš možda platiti, a možda i ne PDV...ovisi o našoj dragoj carini....da je mobitel kojim slučajem lociran u Njemačkoj, PDV sigurno ne bi platio...

EDIT: Ovo su ti najjeftiniji iz Europe -> http://www.ebay.de/sch/Handys-ohne-Vertrag-/9355/i.html?_from=R40&_sop=15&LH_BIN=1&_nkw=ZOPO+ZP980%2B&LH_PrefLoc=3

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 17:43 (plavi83).
11 godina
neaktivan

Imaš potpuno pravo, jedino me malo zbunilo što je distributer španjolski, neki " avatar-shop" a znam da dosta Kineske robe ide preko skladišta iz Španjolske pa sam mislio da je to i u ovom slučaju, a dobro ti kažeš sve ovisi kod koga će doći na stol u HR carini, šteta što ovog modela nema na bangu , još malo ću prićekati možda se i pojavi na bangu,ako ne onda ću vidjeti, uglavnom ću ga uzeti jel mi se ćini da je omjer uloženog i dobivenog zaista dobar , barem po specifikaciji

13 godina

Zna li netko za nekakvu usporedbu/review (ZTE Geek V975 vs iNew V3) ? {#}

Najviše me zanima usporedba kamera...

0 0 hvala 0
14 godina

Dali postoji neki webshop u hrvatskoj da se mogu uzimati kineski mobiteli a da nisu puno skuplji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lovvro kaže...

Dali postoji neki webshop u hrvatskoj da se mogu uzimati kineski mobiteli a da nisu puno skuplji?

Ako je na oglasnicima dosta skuplje, onda ti mora biti jasno da u Hrvatskim webshopovima bude još skuplje...

12 godina
neaktivan

Instar informatika. Ima npr Zopo...

Ili hangar18... ak se tak zove...

Meni ovaj tjedan treba stici Zopo ZP998... :D

13 godina

Koji mobitel se vise isplati uzeti ZTE v967s ili ZOPO ZP700. Ili ako ima neki drugi mobitel u tom rangu cijena(1200kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo da iskažem svoje mišljenje što se tiće naših web shopova. Bezobrazno skupi za razliku od direktnog narućivanja iz Kine i ako platim i pdv opet jeftinije prođem, a ako me i Kineski selleri pokušaju prevariti prijava paypalu i riješavanje problema, ali tko želi kupiti u Hrvatskoj pojedine Kineske modele opet dobro. 

Pa nismo retardi da ne znamo kupiti jeftinije direktnom narudžbom iz Kine ( da se netko ne uvrijedi ). {#}{#}.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 14:26 (Fero).
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fero kaže...

Samo da iskažem svoje mišljenje što se tiće naših web shopova. Bezobrazno skupi za razliku od direktnog narućivanja iz Kine i ako platim i pdv opet jeftinije prođem, a ako me i Kineski selleri pokušaju prevariti prijava paypalu i riješavanje problema, ali tko želi kupiti u Hrvatskoj pojedine Kineske modele opet dobro. 

Pa nismo retardi da ne znamo kupiti jeftinije direktnom narudžbom iz Kine ( da se netko ne uvrijedi ). {#}{#}.

Malo si previše naivan s tom paypal zaštitom. Par puta sam se opekao na taj način i mogu reći da paypal zaštita ne postoji, samo što to saznaš tek kada stvarno zatreba. Dovoljno je da prodavač napiše lažan tracking broj koji pokazuje "DELIVERED" i paypal presuđuje u korist prodavača (jer paypal ne gleda je li to DELIVERED se odnosi na tvoju adresu ili na bilo koju drugu adresu). Nakon toga možeš godinu dana slat mailove paypalu, dokaze i objašnjenja kako se radi o prevari i lažnom broju za praćenje, a dobivat ćeš samo beskorisne šablonske odgovore.

Na yoymart.com sam naručio NEO N003 negdje u 10-om mjesecu i tu sam uspio preko paypala dobit novce natrag, ali sam izgubio skoro 100 kn na konverziji tečaja (iznos koji sam u kunama platio prije i iznos koji sam dobio na kraju nazad). U međuvremenu sam naručio drugi N003 i još ga nisam dobio. Da ima normalna trgovina u HR taj (sličan) mobitel uzeo bi ga tu sigurno bez obzira na cijenu, a prvenstveno radi garancije i sigurnosti. Razmišljao sam između Prestigio (koji ima u HR) i ovoga, ali nije ih bilo od 32GB i svi su imali malo RAM-a pa sam išao riskirati s N003. Prije nekoliko sam vidio reklame za ZOPO i ZTE u HR pa ako i ova zadnja narudžba iz kine propadne uzet ću tu sigurno

17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

aliexpress je zapravo ebay jer mnogo prodavača tamo prodaje od kojih su neki muljatori a neki pošteni. Plaćanje je preko kartice direkt a ne preko Paypala.

Navedeni prodavač nema još ni jednu prodaju stoga se ne može reći je li pošten, sam zaključi sve.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
15 godina
neaktivan

Čista muljaža .... ne može biti tako jeftin, osim ak ga je nekom ukral 

dak
17 godina
iNew V3 kome je dosao? kakvi su dojmovi?

vec vidim da ih ima na njuskalu za kupiti.

s obzirom da gledam po njuskalu, gledam iNew, Zopo ZP980 s 2gb rama, Neken s 2gb rama, ili iOcean?

ili da jednostavno uzmem u hangaru 18 novi Zopo 980+?

0 0 hvala 0
13 godina

Ovdje ti je taj Zopo ZP980+ 2099kn, 200kn jeftinije nego u hangaru koji daje upitnu garanciju, jer nakon kvara ju gubiš.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice