"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.500
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Fero kaže...
Chriss kaže...

Bok ekipa!

Jučer sam dobio nekakav kupon sa -6% na kupovinu(poticaj) pošto sam se registrirao na njihovu stranicu nedavno(banggood) a nisam još ništa kupio...
Da li bih mogao taj kupon koristiti u kombinaciji s kuponom od -10$ ?

Ne možeš.

ok. hvala!

14 godina
17 godina
Zte 975 bih ja tu uzeo
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
ZTE ima daleko losiju graficku (SGX544), u rangu sa MT6589.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
15 godina
Fero kaže...
bodija kaže...
kralja20 kaže...

MIŠLJENJE O OVOM MOBITELU{#}

Ima Software tipke: Back, Home i Settings na display-u što nije prednost.

To uopće nrma veze. Da smanjuje mu ekran, ali sigurno su dugotrajnije i neće se pokvariti kao na odvojenim tipkama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 9:48 (bodija).
13 godina
neaktivan
bodija kaže...

To uopće nrma veze. Da smanjuje mu ekran, ali sigurno su dugotrajnije i neće se pokvariti kao na odvojenim tipkama.

Nema veze dok god je na oficielnom software-u, ali ako poželi koji Custom rom može biti problema.

"Just A Dream ".
17 godina
Fero kaže...
bodija kaže...

Nema veze dok god je na oficielnom software-u, ali ako poželi koji Custom rom može biti problema.

Zašto misliš da bi bilo problema?

14 godina
neaktivan

Osobno mi se najvise svidja zopo zp 980+,ali me muci sto nema 3g na 900mhz i pogotovo sto mu je baterija samo 2000 mAh.

Da li jaci quad sa 2G rama(zte v975) ili octa sa 1G rama(zopo 980+)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 12:14 (mimir).
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav! 

Dvoumim se takoder izmedu Hongmi-a i Geek 975, za hongmi sam cital ovdje samo rijeci hvale, al ipak me vuce geekovih 2gb rama veci antutu scor itd.. al najbitnije mi je da oba imaju wcdma 900 . molim samo misljenje oko geekovog atoma vs cortex a7 .. i da na minidealu su oba moba nekih 190$ dok na geekbuyingu je 975 300$ zast tak velika razlika u cijeni?? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta je sa stranicama minideala-a ja ih nemogu otvorit???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ZTE ima daleko najjaču grafičku, radi se od PowerVR SGX544MP2, a ne o ''običnoj'' SGX544 koja je u MT6589

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 13:29 (kobra24).
14 godina
neaktivan
matejb2 kaže...

dali ima takav ili slican mobitel(taj cjenovni rang i te specifikacije)  a  da je iz eu skladišta?

Pa imaš Thl dućan u Zagrebu, ne znam jel imaju taj model, a i cijene im nisu baš povoljne - http://thlstore.eu

13 godina
Cijene u tom ducanu su smijesno visoke i ne radi se o nikakvome sluzbenom web shopu. Puno nize cijene istih modela su na wowshop.hr
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
Fero kaže...
bodija kaže...

Zašto misliš da bi bilo problema?

Zato što na Custom romovima ima bugova, te developer može s tim soft tipkama imati problema jer se u većini radi o portanim romovima kojima treba ugraditi soft tipke.

Ne kažem da će ih biti sigurno, ali da može,može.

"Just A Dream ".
16 godina
@kobra24

Mali-450MP4 je puno jaci od SGX544MP2.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
13 godina

Zna li možda netko hoću li imati problema s 3G mrežom na iNew V3, s obzirom da na ovom smartphone-u imam koristi samo od 2100MHz frekvencije, odnosno ne postoji ona od 900MHz?

btw. Živim u Makarskoj. Tele2.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To nitko ne zna za tebe i Makarsku ali da tele2 koristi 900MHz za 3g/h koristi i to sigurno 60% na 900MHz tako da bih mogao imati gubitaka 3g/h mreže na pojedinim mjestima.

Edit : Ima tu forumaša iz Splita pa možda oni znaju , ali radit će ti i na 2100MHz 3g/h, a van grada možda koje manje mjesto ne, ali opet ćeš imati E mrežu sa kojom se da ali sporije.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 15:00 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Fero kaže...

To nitko ne zna za tebe i Makarsku ali da tele2 koristi 900MHz za 3g/h koristi i to sigurno 60% na 900MHz tako da bih mogao imati gubitaka 3g/h mreže na pojedinim mijestima.

Pa eto, mislio sam da tu možda nije netko iz Makarske ili da je barem probao ovdje 3G na 2100MHz i to s TeleZwei operaterom :D ;)

17 godina

Ja nemam nikakvih problema al nzn kolko sam mjerodavan jel zivim u Dugom Selu/Zagrebu isto kinez koji radi samo na 2100 i nikad problema.

You got to lose to know how to win
17 godina

Xiaomi mi2s, kolko bi vrijedil kod nas, star 3 mj. kineska garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

Kad već tolko lupate td-ove, barem se informirajte.

http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Atom Z2580, SGX544MP2@533MHz - 34.1GFLOPS

MT6592, Mali-450MP4@700MHz - 41.8GFLOPS

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 16:12 (8ax).
17 godina
Fero kaže...

Zato što na Custom romovima ima bugova, te developer može s tim soft tipkama imati problema jer se u većini radi o portanim romovima kojima treba ugraditi soft tipke.

Ne treba ništa ugraditi, OSB se jedostavno "uključe" unošenjem (ili uređivanjem) "qemu.hw.mainkeys=0" u build.prop - isprobano radi bez problema - bar na Arc S.

13 godina
neaktivan

Ja naručioovo. Nadam se da vrijedi te novce. Molio bih poneki komentar!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 16:19 (pa2vo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Istina ali nisi uzeo u obzir rezoluciju ekrana,  SGX544MP2 daje bolji 3D score na antutu-u nego što daje Mali-450MP4

11 godina
neaktivan
frulex kaže...
matejb2 kaže...

dali ima takav ili slican mobitel(taj cjenovni rang i te specifikacije)  a  da je iz eu skladišta?

Pa imaš Thl dućan u Zagrebu, ne znam jel imaju taj model, a i cijene im nisu baš povoljne - http://thlstore.eu

Ma joj gledao sam i za onaj Zopo zp998, uspio sam nac eu skladiste al im je cjena dostave ogromna.
A ovi iz hrv su bezobrazno skupi.
Vise mi se isplati platiti porez i carinu na ove mobitele nego naruciti iz eu/hrv... heh :S 

14 godina
neaktivan

Pa zato i većina ljudi uzme direktno iz Kine jer rijetki su u EU dućani oni koji su pristupačni cijenom...

13 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
Fero kaže...

Ne treba ništa ugraditi, OSB se jedostavno "uključe" unošenjem (ili uređivanjem) "qemu.hw.mainkeys=0" u build.prop - isprobano radi bez problema - bar na Arc S.

Ok!  

"Just A Dream ".
15 godina
neaktivan
pa2vo kaže...

Ja naručioovo. Nadam se da vrijedi te novce. Molio bih poneki komentar!!!

Od kad pratim hr forume, nisam vidio da se netko pohvalio s JIAKE-om.

Ja ga ne bi uzeo samo zato što nem 3G na 900 MHz, sve je drugo po speckama OK za te nofce.

Ja sam za kolegu ipak uplatio ZTE V965 .... nekak mi više ulijeva povjerenja.

dak
17 godina

SGX544 MP2 ima 34.1 na taktu od 533Mhz dok Mali 450 Mp4 ima 29.8 Gflopsa na taktu od 500 Mhz tako da Mali 450Mp4 nije nikako jači

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice