"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.540
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Fixcar kaže...

Jeli netko vidio ovo Mi3 1900kn

Zašto TD mene je samo zanimalo je li to neki fejk oglas ili što s obzirom za cijenu

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
11 godina
neaktivan
Fixcar kaže...

Žešča prevara 60 dolara jefiniji nego na bangu nema teorije , jedino ako nije kopija tog modela, baš ću sutra nazvati tog lika

15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ekipa ,evo jedna dobra kupnja trenutno na akciji pa tko se misli nešto oko 130$ ovo je prava prilika THL T5S

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nasao sam da tinydeal ima skladište u europi. Poslao sam km jos mejl s upitom da provjerim, ak je to istina, onda bi super to bilo, nema pdvai carine :)

0 2 hvala 0
17 godina
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Joll kaže...

Postoji jedna naša online trgovina sa kinezima, cijene su ok. Ako nekome pomaže. http://www.wowshop.hr/

Hvala na linku ali nekako mi je malo prevelika razlika u cijenama... jos pola toga nema na skladistu. 

Naravno kome se žuri.....

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
press kaže...
Fixcar kaže...

Žešča prevara 60 dolara jefiniji nego na bangu nema teorije , jedino ako nije kopija tog modela, baš ću sutra nazvati tog lika

Postovanje,

Veliki interes..rasprodano..ceka se 3 tjedna..moze se probati, ali u Rijeci. Slike cu vam poslati.

Sada ce još čekaju slike, ali ako če ga imati mogao bih otići probat ga u živo da vidim jel to to. 

15 godina

pozdrav, može neka preporuka do 120-130 dolara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel postoji uopće vrhunski mob ali da ima ekran manje od 5'' ?

13 godina
neaktivan

kakav je "umi cros"? Ima li iko iskustva s tim uredajem?  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
press kaže...
Fixcar kaže...

Postovanje,

Veliki interes..rasprodano..ceka se 3 tjedna..moze se probati, ali u Rijeci. Slike cu vam poslati.

Sada ce još čekaju slike, ali ako če ga imati mogao bih otići probat ga u živo da vidim jel to to. 

i ja sam ga kontaktirao i kaze da se mozemo nac u Ri i da nema problema. Jako sam zainteresiran za taj uredaj al kako vidit dal je original? hmhmhm :P

14 godina
neaktivan

Odvrtit benchmark na njemu i općenito feeling u rukama.

Antutu je oko 35k

No to postoji jedan problem on moze imati original koji ti pokaze a posalje ti sasvim nesto drugo :)

Edit evo kako: http://order.xiaomi.com/service/imei

Imei *#06#

imam muda
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:52 (Miki Liki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4L4N kaže...

i ja sam ga kontaktirao i kaze da se mozemo nac u Ri i da nema problema. Jako sam zainteresiran za taj uredaj al kako vidit dal je original? hmhmhm :P

Niste mi bas jasni, poslje cete plakat kad bas neko zahebe. Ako imas 2k za telefon imas i jos 500kn da ga kupis s provjerenog sajta i bar imas kolko tolko garanciju i znas sta si kupio.

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 15:03 (XXX-Man).
17 godina

Meni nije daleko tako da ako ce imati na stanju svakako cu ga isprobati. Nije prvi puta da isprobavam mobitele na licu mjesta i znam sta trebam provjeriti. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jeli ga utko zvao? Isprobao? To je prejeftino da bi bilo istina. A ako je ja kupujem odmah.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Niste mi bas jasni, poslje cete plakat kad bas neko zahebe. Ako imas 2k za telefon imas i jos 500kn da ga kupis s provjerenog sajta i bar imas kolko tolko garanciju i znas sta si kupio.

bolje sa sajta nego ruka u ruke? neznam bas... :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 15:01 (XXX-Man).
17 godina

Pa ovo su provjereni sajtovi, nedavno je neko otvorio temu da mu je ovaj uvalio kopiju galaxya nzn dal bio s3 ili s4 isto ga je prije i pregledavo i sve. S tim da je galaxy najverovatnije drzo prije u rukama i zna kak bi sta trebalo izgledat, a niko od vas sigurno nije imo ovaj u ruakama da zna.

You got to lose to know how to win
16 godina
milanji kaže...

Ima li gdje popis mobitela za koje je najavljen Kit Kat?

Kineski mobiteli generalno ne dobivaju updateove, a neslužbenih nema (govorim o pravim ROMovima, koji koriste custom kernel), jer nema izvora za drivere, pogotovo na MediaTek uređajima.

Možeš Xposed stavit.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
16 godina

Neki dan je faea izdao source od mediateka. Za ocekivati je da ce i drugi za njima. Pa onda mozemo ocekivat prave custom romove.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
bodija kaže...

Ekipa ,evo jedna dobra kupnja trenutno na akciji pa tko se misli nešto oko 130$ ovo je prava prilika THL T5S

joza7 kaže...

pozdrav, može neka preporuka do 120-130 dolara?

Pa zar ne vidiš. Imaš još Umi s1na Pandi za 130$ .Super kupovina, jedan i drugi. Inače ima još i Amoi a862w na Minidealu za 116$, ali trenutno nije na lageru.

13 godina
protjeran

imam pitanje za upravo gore spomenuti mobitel... ima ga ovdje : http://hotmid.com/amoi-a862w-quad-core-msm8225q-wcdma-gsm-dual-sim-4-5-inch-ips-android-phone.html

JEL to pouzdana stranica ?

{#}

3 DA
1 NE
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 18:42 (ursusc355).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Super mobitel, jedina mana mu je neśto slabija baterija. Inače mob. Je već dugo na tržištu tako da ima dosta dobru podršku. Uz kupon od 10$ to je jedna od boljih kupovina. Za kupon pitaj forumša AG 007.

16 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

imam pitanje za upravo gore spomenuti mobitel... ima ga ovdje : http://hotmid.com/amoi-a862w-quad-core-msm8225q-wcdma-gsm-dual-sim-4-5-inch-ips-android-phone.html

JEL to pouzdana stranica ?

{#}

Pouzdana, ali placa se dostava sa te stranice. Gdje god placas paypalom imas 45 dana za zalbu i mozes dobiti novac natrag ako nesto pođe po zlu

17 godina

Haier W910 je dobar mobitel, par ljudi je prijavilo neke poteškoće ali obzirom na ukupan broj prodanih zanemarivo.

Samo je teško nabavljiv i recimo na Bengu je rasprodan.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina

Bok ekipa!

Jučer sam dobio nekakav kupon sa -6% na kupovinu(poticaj) pošto sam se registrirao na njihovu stranicu nedavno(banggood) a nisam još ništa kupio...
Da li bih mogao taj kupon koristiti u kombinaciji s kuponom od -10$ ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Bok ekipa!

Jučer sam dobio nekakav kupon sa -6% na kupovinu(poticaj) pošto sam se registrirao na njihovu stranicu nedavno(banggood) a nisam još ništa kupio...
Da li bih mogao taj kupon koristiti u kombinaciji s kuponom od -10$ ?

Ne možeš.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
bodija kaže...

Super mobitel, jedina mana mu je neśto slabija baterija. Inače mob. Je već dugo na tržištu tako da ima dosta dobru podršku. Uz kupon od 10$ to je jedna od boljih kupovina. Za kupon pitaj forumša AG 007.

Ima Software tipke: Back, Home i Settings na display-u što nije prednost.

"Just A Dream ".
11 godina

0 0 hvala 0
17 godina
Ag008 kaže...

Haier W910 je dobar mobitel, par ljudi je prijavilo neke poteškoće ali obzirom na ukupan broj prodanih zanemarivo.

Samo je teško nabavljiv i recimo na Bengu je rasprodan.

Možda bi bilo najbolje da svi uzmemo cubote gt 99 sa banggoda? ili ne....

1.

2.

3.

[M|C] jokaCRO ingame
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice