Jeli netko vidio ovo Mi3 1900kn
Zašto TD mene je samo zanimalo je li to neki fejk oglas ili što s obzirom za cijenu
Zašto TD mene je samo zanimalo je li to neki fejk oglas ili što s obzirom za cijenu
Žešča prevara 60 dolara jefiniji nego na bangu nema teorije , jedino ako nije kopija tog modela, baš ću sutra nazvati tog lika
Nasao sam da tinydeal ima skladište u europi. Poslao sam km jos mejl s upitom da provjerim, ak je to istina, onda bi super to bilo, nema pdvai carine :)
Postoji jedna naša online trgovina sa kinezima, cijene su ok. Ako nekome pomaže. http://www.wowshop.hr/
Hvala na linku ali nekako mi je malo prevelika razlika u cijenama... jos pola toga nema na skladistu.
Naravno kome se žuri.....
Žešča prevara 60 dolara jefiniji nego na bangu nema teorije , jedino ako nije kopija tog modela, baš ću sutra nazvati tog lika
Postovanje,
Veliki interes..rasprodano..ceka se 3 tjedna..moze se probati, ali u Rijeci. Slike cu vam poslati.
Sada ce još čekaju slike, ali ako če ga imati mogao bih otići probat ga u živo da vidim jel to to.
pozdrav, može neka preporuka do 120-130 dolara?
jel postoji uopće vrhunski mob ali da ima ekran manje od 5'' ?
kakav je "umi cros"? Ima li iko iskustva s tim uredajem?
Postovanje,
Veliki interes..rasprodano..ceka se 3 tjedna..moze se probati, ali u Rijeci. Slike cu vam poslati.
Sada ce još čekaju slike, ali ako če ga imati mogao bih otići probat ga u živo da vidim jel to to.
i ja sam ga kontaktirao i kaze da se mozemo nac u Ri i da nema problema. Jako sam zainteresiran za taj uredaj al kako vidit dal je original? hmhmhm :P
Odvrtit benchmark na njemu i općenito feeling u rukama.
Antutu je oko 35k
No to postoji jedan problem on moze imati original koji ti pokaze a posalje ti sasvim nesto drugo :)
Edit evo kako: http://order.xiaomi.com/service/imei
Imei *#06#
i ja sam ga kontaktirao i kaze da se mozemo nac u Ri i da nema problema. Jako sam zainteresiran za taj uredaj al kako vidit dal je original? hmhmhm :P
Niste mi bas jasni, poslje cete plakat kad bas neko zahebe. Ako imas 2k za telefon imas i jos 500kn da ga kupis s provjerenog sajta i bar imas kolko tolko garanciju i znas sta si kupio.
Meni nije daleko tako da ako ce imati na stanju svakako cu ga isprobati. Nije prvi puta da isprobavam mobitele na licu mjesta i znam sta trebam provjeriti.
Jeli ga utko zvao? Isprobao? To je prejeftino da bi bilo istina. A ako je ja kupujem odmah.
Niste mi bas jasni, poslje cete plakat kad bas neko zahebe. Ako imas 2k za telefon imas i jos 500kn da ga kupis s provjerenog sajta i bar imas kolko tolko garanciju i znas sta si kupio.
bolje sa sajta nego ruka u ruke? neznam bas... :)
Pa ovo su provjereni sajtovi, nedavno je neko otvorio temu da mu je ovaj uvalio kopiju galaxya nzn dal bio s3 ili s4 isto ga je prije i pregledavo i sve. S tim da je galaxy najverovatnije drzo prije u rukama i zna kak bi sta trebalo izgledat, a niko od vas sigurno nije imo ovaj u ruakama da zna.
Ima li gdje popis mobitela za koje je najavljen Kit Kat?
Kineski mobiteli generalno ne dobivaju updateove, a neslužbenih nema (govorim o pravim ROMovima, koji koriste custom kernel), jer nema izvora za drivere, pogotovo na MediaTek uređajima.
Možeš Xposed stavit.
Neki dan je faea izdao source od mediateka. Za ocekivati je da ce i drugi za njima. Pa onda mozemo ocekivat prave custom romove.
Ekipa ,evo jedna dobra kupnja trenutno na akciji pa tko se misli nešto oko 130$ ovo je prava prilika THL T5S
pozdrav, može neka preporuka do 120-130 dolara?
Pa zar ne vidiš. Imaš još Umi s1na Pandi za 130$ .Super kupovina, jedan i drugi. Inače ima još i Amoi a862w na Minidealu za 116$, ali trenutno nije na lageru.
imam pitanje za upravo gore spomenuti mobitel... ima ga ovdje : http://hotmid.com/amoi-a862w-quad-core-msm8225q-wcdma-gsm-dual-sim-4-5-inch-ips-android-phone.html
JEL to pouzdana stranica ?
3 | DA |
---|---|
1 | NE |
Super mobitel, jedina mana mu je neśto slabija baterija. Inače mob. Je već dugo na tržištu tako da ima dosta dobru podršku. Uz kupon od 10$ to je jedna od boljih kupovina. Za kupon pitaj forumša AG 007.
imam pitanje za upravo gore spomenuti mobitel... ima ga ovdje : http://hotmid.com/amoi-a862w-quad-core-msm8225q-wcdma-gsm-dual-sim-4-5-inch-ips-android-phone.html
JEL to pouzdana stranica ?
Pouzdana, ali placa se dostava sa te stranice. Gdje god placas paypalom imas 45 dana za zalbu i mozes dobiti novac natrag ako nesto pođe po zlu
Haier W910 je dobar mobitel, par ljudi je prijavilo neke poteškoće ali obzirom na ukupan broj prodanih zanemarivo.
Samo je teško nabavljiv i recimo na Bengu je rasprodan.
Bok ekipa!
Jučer sam dobio nekakav kupon sa -6% na kupovinu(poticaj) pošto sam se registrirao na njihovu stranicu nedavno(banggood) a nisam još ništa kupio...
Da li bih mogao taj kupon koristiti u kombinaciji s kuponom od -10$ ?
Bok ekipa!
Jučer sam dobio nekakav kupon sa -6% na kupovinu(poticaj) pošto sam se registrirao na njihovu stranicu nedavno(banggood) a nisam još ništa kupio...
Da li bih mogao taj kupon koristiti u kombinaciji s kuponom od -10$ ?
Ne možeš.
Super mobitel, jedina mana mu je neśto slabija baterija. Inače mob. Je već dugo na tržištu tako da ima dosta dobru podršku. Uz kupon od 10$ to je jedna od boljih kupovina. Za kupon pitaj forumša AG 007.
Ima Software tipke: Back, Home i Settings na display-u što nije prednost.
Je li ZTE Geek V975 best buy mobitel do 200 dolara?
http://www.pandawill.com/zte-geek-v975-smartphone-intel-powered-20ghz-2gm-ram-50-inch-ogs-screen-android-42-p78003.html
11 | Je |
---|---|
3 | Nije |