"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.015
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

aha...pa dobro sam ga istrazio i vidio da su neki stavljali rom 4.1.2 od nekog spanjolca koji radi savrseno i kazu da je jos brzi nego ovaj orginalni...saznat cu kad ga stavim :)

14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ljudi kako ući u trag paketu ako sam naručio sa bang good-a. Kad sam preko pande naručivao imao sam link i order id pa sam vidio onog dana kad je stigao u poštu i predigao, ovdje na banggoodu nemam tu opciju. Zna li netko može li se? 

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Ljudi kako ući u trag paketu ako sam naručio sa bang good-a. Kad sam preko pande naručivao imao sam link i order id pa sam vidio onog dana kad je stigao u poštu i predigao, ovdje na banggoodu nemam tu opciju. Zna li netko može li se? 

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/banggoodcom/194131.aspx ovdje si pogledaj prvi post o tome i koristiš Tracking number ako si ga dobio već.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan

ekipa DHL global mail? korisno ili ne?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

ekipa DHL global mail? korisno ili ne?

Ma ne uopće.

"Just A Dream ".
15 godina
neaktivan

konačno sam rješio root ZTE v987 i instalirao bruno mod, sada imam funkcijonalan gapps i aplikacije su mi na eng.
jedino mi izgleda viber ne radi, ljudi mene mogu zvati, ali ja nemogu. kada uđem u kontakte u viberu, nema mi ikone da je itko online. kada idem zvati pita me da otvorim app putem hangouta ili slanja poruka wtf
navigaciju još nisam testirao, koja je najbolja metoda za testirat gps?

postoji li način za oslobodit više unutarnje memorije, imam samo 1 gb dostupno, brunova metoda mi neradi, jer iz nekog razloga nemogu napravit flash preko sp flasha

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:53 (thaar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Najbolja metoda za testiranje GPS-a je da ga uključiš{#} i kreneš malo po kvartu.

Za prebacivanje većine aplikacija na sd card instaliraj link2sd s googlestore-a.

Btw, imam neki kupon na pandi od 20 US$, vrijedi do 28.11. za min kupnju od 219 US$.

Ako netko želi... Valjda važi i za tuđi acc.

prodajem ps2 i gt99
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 7:32 (turista).

0 0 hvala 0
16 godina

Uzeo bi si cubot one, ali malo me to sa gps-om muči! Ima koji sličnih performansi, cijene koji nije na tom MTK čipsetu?

StariGadCRO @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Cubot One i njegove inačice nemaju problema sa GPSom.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, naručio sam mob sa geekbuyinga i dobio tracking number ,koji završava sa DE, 

negdje sam našao da je to samo njemačka kompanija i da dolazi isto iz kine, jel to točno, ili on pak dolazi 

iz njemačkog skladišta, jer piše origin county germany

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobio sam mail od Banggooda da je mob poslat i tracking number. Kada odem tamo piše ovo samo...

Departured at 2013/11/13 16:38:22 from Flytexpress Sorting Center location

Electronic data received at 2013/11/12 2:17:57, Flytexpress Sorting Center

Jel to znači da je mob krenuo iz Kine prema Švedskoj ili??

0 0 hvala 0
14 godina
Da krenuo je
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

Znaš možda što znače ova slova u tracking numberu?

Moj je npr. A000091311121382, A? Kolega gore ima DE ili što već...

14 godina
Imaš 2 tracking broja,jedan u detaljima narudžbe,a drugi ti je u povijesti narudžbi
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

Drugi je RX595088366DE?

14 godina
Onda ti prvo ide u njemačku,pa onda u hrvatsku
robimarko@gmail.com
14 godina
odjavljen
Decki narucio bih si HTM H100, jako mi se svidja i sta mislite kakva je kamera u usporedbi sa Note 3?

i zanima me ako narucim se geekbuying koliko ce me doci dostava, carina, itd?

hvala
17 godina
Po neznam koji puta je napisano da se samo pdv placa i postanski troskovi koji iznose nekih 20kn. Sta se tice kamere kod kineza po mraku nisu uglavnom upotrebljive zbog jako slabog blica.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Je li možda netko kupio ovaj mob: W450 ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 13:57 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
13 godina

http://www.pandawill.com/mysaga-c1-smartphone-android-42-mtk6572w-dual-core-12ghz-3g-gps-40-inch-black-p82291.html

Trebao bi nesto u klasi Huawei Y300, ovo mi se cini slicno tome.

Ili ima nesto bolje za slicne pare, dakle do cca 500 kn. 

EDIT: Ok, sad malo gledam, gdje su mu kapacitivni gumbi? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 9:38 (F10EXX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

ako može mala pomoć. Kupio sam ZTE v889s i prilikom punjenja uređaja sam primjetio kako ekran ne radi baš najbolje. Ono što se dogodi da na bilo koji pritisak na ekran mobitel kao da uhvati njih nekoliko, odnosno počne "klikati" ko lud. Da li netko zna možda da li ima neki fix za to i koliko to može utjecati na životni vijek telefona? Do sada sam na netu našao kako bi uzrok mogao biti punjač (odnosno veća struja u odnosu na predviđenu) ali s obzirom da se ponavlja problem na originalnom punjaču (mislim da je 750mA) i na USB punjenju stvarno ne razumijem u čemu je problem...

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi probao s drugim punjačem puniti mob? Iako je mala vjerovatnost, probaj i s drugim USB kabelom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mmaruli492 kaže...

Pozdrav svima,

ako može mala pomoć. Kupio sam ZTE v889s i prilikom punjenja uređaja sam primjetio kako ekran ne radi baš najbolje. Ono što se dogodi da na bilo koji pritisak na ekran mobitel kao da uhvati njih nekoliko, odnosno počne "klikati" ko lud. Da li netko zna možda da li ima neki fix za to i koliko to može utjecati na životni vijek telefona? Do sada sam na netu našao kako bi uzrok mogao biti punjač (odnosno veća struja u odnosu na predviđenu) ali s obzirom da se ponavlja problem na originalnom punjaču (mislim da je 750mA) i na USB punjenju stvarno ne razumijem u čemu je problem...

Punjać je sigurno, promijeni ga ako imaš koji drugi pa ćeš vidjeti.

"Just A Dream ".
17 godina
Butcher kaže...

Uzeo bi si cubot one, ali malo me to sa gps-om muči! Ima koji sličnih performansi, cijene koji nije na tom MTK čipsetu?

Evo kume

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Hvala na prijedlozima dečki međutim trebao sam napomenuti da sam obje metode već isprobao (znači original punjač 750mA i njegov kabel, punjač od Huaweia 2A i njegov kabel i naravno zamjene kabela uz napomenu da oba daju izlazni napon od 5V + naravno kombinacije na USBu). Problem se čak i ne manifestira uvijek npr. nakon promjene ROMa prvi put prilikom punjenja se činilo kako problem ne postoji nedugo zatim isti punjač opet isti problem. Mislim na kraju krajeva nije ni bitno (mogu se strpiti 1-2h dok se ne napuni ali me naravno zanima ukoliko postoji neka pomoć radije bih da radi kako je i zamišljeno.

edit: pardon nije 750mA nego 700mA; makar sumnjam i da je bitno

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 17:39 (mmaruli492).

0 0 hvala 0
17 godina
mmaruli492 kaže...

Hvala na prijedlozima dečki međutim trebao sam napomenuti da sam obje metode već isprobao (znači original punjač 750mA i njegov kabel, punjač od Huaweia 2A i njegov kabel i naravno zamjene kabela uz napomenu da oba daju izlazni napon od 5V + naravno kombinacije na USBu). Problem se čak i ne manifestira uvijek npr. nakon promjene ROMa prvi put prilikom punjenja se činilo kako problem ne postoji nedugo zatim isti punjač opet isti problem. Mislim na kraju krajeva nije ni bitno (mogu se strpiti 1-2h dok se ne napuni ali me naravno zanima ukoliko postoji neka pomoć radije bih da radi kako je i zamišljeno.

Probaj sa usb kabelom koji ima onaj podebljani komad!

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 17:39 (red_bull).
15 godina
neaktivan

hvala. nažalost znam da ga imam negdje doma al trenutno ga nemogu naći. Ali hvala svima još jednom ako je sigurno do punjača već ću se nekako snaći (zamijeniti punjač). ukoliko nađem ovaj drugi još večeras javim rezultat (prije nego što zaboravim :D)

edit: evo isprobano kabel je pomogao (doduše ne u potpunosti, sve ok radi sa originalnim adapterom međutim kad ga priključim na USB podivlja, ali u svakom slučaju barem radi kad je prikopčan na zid) hvala svima

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 17:51 (mmaruli492).

1 0 hvala 0
15 godina

potpisujem. Imam ga 3 mjeseca i stvarno je ok...

[URL="https://docs.google.com/forms/d/1WEx469QvnkVrEbP6EZlm1egqz50bSnToh6BGzGGvkwk/viewform"]ANKETA[/URL] o kineskim mobitelima i [URL="https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Akv3
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 9:48 (vlovrec).
15 godina

Trebam pomoc, konkretno u vezi sa ZOPO ZP980 kako ljepse razvrstati aplikacije u meniju ili ih sakriti ? Trebam li skinut neku aplikaciju za to ? Jel na
na 4.2.1 se ne snalazim u vezi toga. 

0 0 hvala 0
13 godina

frulex, ovih dana samo pratim forume za NEO N003, jer ga si ga planiram uzet... Koji su po tebi minusi tog mobitela? 

Citao sam po forumu xda da ima problema sa osvjetljenjem kamere, to mi se nimaaalo ne svida :/ pa jel to jako utjece na kvalitetu slike, jer sam opet na review od gizchina-e procitao da mu je kamera predobra, i fotke i snimljena videa da su jedna od najboljih među kinezima... Pa mi to nije jasno 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice