"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.220.355
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
RondoVK kaže...

xaomi mi3 jel se zna sta,kad mobitel krece u online prodaju,dali se moze vec narucit tj kupit,jeli ga itko kupovao,sta kud kamo? :)

http://www.ibuygou.com/p-pre_order_original_xiaomi_mi3_smart_phone_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_16gb_rom_13_0mp-5517-usd.html

Evo ti link i sve ćeš saznati, za sada samo predbilježbe za kupnju.

"Just A Dream ".
16 godina
Fero kaže...
RondoVK kaže...

xaomi mi3 jel se zna sta,kad mobitel krece u online prodaju,dali se moze vec narucit tj kupit,jeli ga itko kupovao,sta kud kamo? :)

http://www.ibuygou.com/p-pre_order_original_xiaomi_mi3_smart_phone_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_16gb_rom_13_0mp-5517-usd.html

Vidio sam na par mjesta te predbilježbe, ali sve su uglavnom za snapdragon model, nisam još vidio predbilježbu za Tegru...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Tegra je ionako samo za kinesko tržište i ne bi funkcionirala kod nas

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel ima netko jos da bi uzimo isto xiaomi mi3 kad bude dosao za kupit? btw hvala na linku :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 18:14 (RondoVK).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

Vidio sam na par mjesta te predbilježbe, ali sve su uglavnom za snapdragon model, nisam još vidio predbilježbu za Tegru...

pa da išta gledaš onda bi vidio da je i na ovom linku, što ga je fero ostavio, moguće, i to odmah, napraviti narudžbu za tegra model...

13 godina
neaktivan
nijo123 kaže...

Tegra je ionako samo za kinesko tržište i ne bi funkcionirala kod nas

Radila bi 2g mreža i wi fi  dok 3g/h ne bih radila i već je bio u prodaji, dok Snapdragon 800 bi trebao biti u ovom mjesecu početak prodaje koji su napravili preorder dobit će ga.

Koliko sam razumio imaju nekakvih problemčića i isprićavaju se. Mislim da je bila veća narudžba od kupaca nego što su ih proizveli.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 19:54 (Fero).
11 godina
neaktivan

Nasao sam si OK mobitel za 100$ cca. http://www.tinydeal.com/cubot-p9-50-mtk6572a-2-core-android-422-3g-wifi-phone-p-105926.html Ima sve sto mi treba - 3G, gps, bluetooth, 5.0 incha ekran. Jedino sto me malo muci je 512MB rama al eto sta je tu je. Medutim zanimaju me iskustva ljud koji su narucivali sa brzim shippingom tipa DHL, UPS, EMS itd. Da li su vam lupili one svoje manipulativne troskove i ostale famozne nacine pljackanja ili je sve proslo glatko bez dodatnih troskova nakon sto je stiglo u RH? PDV? Carina?

P.S - Ima li netko preporuku za neki drugi mobitel do 700kn?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 20:49 (stops110).

0 0 hvala 0
15 godina

samo bi htio rec da sam danas isprobao huawei p6, i mobitel je tako dobro izraden, tako lijepo lezi u ruci, tanak, taman velik, ma vrhunski. isprobao sam i kameru malo i nije losa, blic nisam isprobavao. jedina stvar na koju bi se pozalio je ono huawei sucelje, uopce mi se ne svida. no ovaj mobitel se kod nas nabavi za 2700 kn zapakiran i s garancijom, za te pare bolje nema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

i ja sam neki dan u t mobilea bio i malo ga cackao, stvarno je wow

13 godina
neaktivan

da li ima za oko 150 $ neki bolji izbor od trosmarta ts7?

0 0 hvala 0
16 godina

I ZTE v967s je odličan izbor do 150$, košta samo 137$.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 19:31 (Ag008).
13 godina
neaktivan

odlucio sam ipak kupiti ts7 glacier sa geekbuyinga. kosta oko 160 aud. da li postoji neki kupon a geekbuying

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

neces pozaliti. za tu lovu mislim da je ekstra, ako ti ne smeta dizajn, odnosno kopiran izgled od htc-a onda je to to

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cuo sam da taj ts7 imaju pravo na carini ga unistit jer se smatra kopijom htc one...

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

losu informaciju imas. da na njemu pise htc, unistili bi ga, tj imali bi pravo. medjutim kako se on proizvodi pod svojim registriranim imenom, bez obzira na dizajn, koji nije zasticen od strane htc-a, sve je regularno.

15 godina
Ag008 kaže...

ne radi link?

11 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...
Ag008 kaže...

ne radi link?

Fali slovo h ispred linka, ali cijena meni nije 137

16 godina

Evo, sada je ispravan. Na bengu gledajte sve cijene za -10$ niže jer za svaku narudžbu iznad 100$ može ići -10$ kupon

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina

trebam jednu pomoć od vas, naime ima ona opcija da ti paypal ne računa tečaj nego tvoja kartica, znam da ste pisali na forumu o ovome , ali ne mogu nigdje naći, pa ako mi netko može ogd na pp ili tu u temi, tnx, btw kupit ću onaj mob za 68gbp što sam linako na nekoliko str. ranije

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ag008 moze samo kratki savjet, vidim da imas iskustva sa kineskim mobitelima.

Budzet mi je oko 700kn recimo - 115-120 dolara. Gledam ova 2 jer su jako slicni - jedino me muci sto 3G nije na 900 sto znaci da ce mi izvan gradova bit manja brzina i 512MB sto bi moglo biti malo, znam... No svejedno ako moze neki savjet, hvala!

http://www.focalprice.com/MH0867B/DOOGEE_DG300_5.0_Capacitive_IPS_Touch_960x540_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html

http://www.focalprice.com/MH0808W/Cubot_P9_5.0_240ppi_Capacitive_IPS_960x540_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html

0 0 hvala 0
15 godina
Ja bih radije potražio neki koji ima 1 Gb rama, ali ovisi zašto ti mobitel najviše služi. Što se tiče 3g i da radi na 900 nema tu neke razlike jer je jako malo područja pokriveno tom frekvencijom i ako se ne varam to je samo vip i t com inače 2100 dominira.
Frka85
15 godina

dali bi se nekako moglo rec prodavacu da na paket stavi vrijednost desetak dolara i da napise gift ili tako nesto. ja sam npr sad iz kine narucio oko 10 proizvoda(jakne, tenisice,) koji su i teski i paketi su veliki i nijedan mi nisu zadrzali na carini(a platio sam ih od 400-600kn) jer je prodavac napiso vrijednost 10 dolara ili tako nesto. pa me zanima sto pise na paketu od tog mobitela da ga oni zaustave na carini?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
Ja bih radije potražio neki koji ima 1 Gb rama, ali ovisi zašto ti mobitel najviše služi. Što se tiče 3g i da radi na 900 nema tu neke razlike jer je jako malo područja pokriveno tom frekvencijom i ako se ne varam to je samo vip i t com inače 2100 dominira.

http://www.aliexpress.com/item/Original-5-inch-K-Touch-S5-Quad-Core-Qualcomm-MSM8225Q-QHD-960x540-1GB-RAM-4GB-ROM/1184085984.html

A ovo? Ali onda tok misli ide zasto onda ne uzet ZTE V967S za 10 dolara vise....jelda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 21:12 (stops110).
12 godina
neaktivan
stops110 kaže...

Ag008 moze samo kratki savjet, vidim da imas iskustva sa kineskim mobitelima.

Budzet mi je oko 700kn recimo - 115-120 dolara. Gledam ova 2 jer su jako slicni - jedino me muci sto 3G nije na 900 sto znaci da ce mi izvan gradova bit manja brzina i 512MB sto bi moglo biti malo, znam... No svejedno ako moze neki savjet, hvala!

http://www.focalprice.com/MH0867B/DOOGEE_DG300_5.0_Capacitive_IPS_Touch_960x540_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html

http://www.focalprice.com/MH0808W/Cubot_P9_5.0_240ppi_Capacitive_IPS_960x540_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html

meni je ovaj Cubot P9 uredu, jedino ako misliš imat puno app instaliranih, to bi mogao biti problem...

16 godina

Ako ti treba nešto jeftino s ne baš najjačom kamerom i ekranom imaš Lenovo v889s na akciji na minidealu za 70$, praktički iste karakteristike kao gore navedeni a ima i dobru podršku za 3G.

http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html

1Gb RAM-a je puno bolje rješenje i najjeftiniji u toj kategoriji je ZTE v967s.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 21:14 (Ag008).
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ako ti treba nešto jeftino s ne baš najjačom kamerom i ekranom imaš Lenovo v889s na akciji na minidealu za 70$, praktički iste karakteristike kao gore navedeni a ima i dobru podršku za 3G.

http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html

1Gb RAM-a je puno bolje rješenje i najjeftiniji u toj kategoriji je ZTE v967s.

ZTE v967s sam narucio sa Aliexpressa prije koji tjedan i dosao je danas ujutro u Zagreb pa sada cekam. Ovaj drugi jeftiniji nebi bio za mene, i nista ispod 4.5" ne dolazi u obzir :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 21:18 (stops110).
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Točno, na bengu pomoću kupona su cijene umanjene za -10$, više na pm. A tj. cijena bi ti bila $93.99

Taj P9 je dosta dobar, ima dobru bateriju, kameru. Jedino ima 512mb rama.

12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Točno, na bengu pomoću kupona su cijene umanjene za -10$, više na pm. A tj. cijena bi ti bila $93.99

Taj P9 je dosta dobar, ima dobru bateriju, kameru. Jedino ima 512mb rama.

da znam, tih 512 mb rama bi možda nekako na knap pregrmio, svaku app bi morao ubit nakon paljena da bi mob donekle radio....

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

dali bi se nekako moglo rec prodavacu da na paket stavi vrijednost desetak dolara i da napise gift ili tako nesto. ja sam npr sad iz kine narucio oko 10 proizvoda(jakne, tenisice,) koji su i teski i paketi su veliki i nijedan mi nisu zadrzali na carini(a platio sam ih od 400-600kn) jer je prodavac napiso vrijednost 10 dolara ili tako nesto. pa me zanima sto pise na paketu od tog mobitela da ga oni zaustave na carini?

Na svakom paketu koji dolazi iz Kine piše gift i vrijednost 10$, od igle do lokomotive, nema uopće veze što prodavač napiše jer carina otvara manje više sve te ti pošalju pismo doma da im dostaviš stvarni račun koji si platio ako procijene da je vrijednost veća od cca 200-300 kuna. To što nisi platio PDV na tu robu znači da si imao sreće ili su procijenili da nije velika vrijednost robe pa su pustili paket. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice