ima li kakav kupon za minideal?
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.391
- |
- čitano: 6.219.134
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MIšljenje o Xiaomiu mi3 i sigurno mijesto gdje ga mogu naruciti ?
molim vlasnike ioceana s 2000 mAh baterijom i thl-w200 da vele koliko im traje baterija
molim vlasnike ioceana s 2000 mAh baterijom i thl-w200 da vele koliko im traje baterija
iocean x7 turbo - cijeli dan ako prckam stalno po njemu i igram se
ma dobro bljeskalicu ionako nikad ne koristim a ovo drugo mi isto netreba. mozda jos koji model da pogledam? moze i malo skuplji od tih 140 dolara sto sam reko.
Viš ja sam vlasnik tog Tronsmarta i meni baš fali ta LED lampica, ne zbog kamere, već zbog rasvjete, pogotovo dok u vinogradu moram u podrum po litru i vodu
Imam ti ja reflektor pa ti mogu doći za Martinje svijetliti dok budeš išao u podrum po vino bez vode.
Mali offtopic !
ja bi isto zamolio za pomoć ako moze.
U moru svih ovih kineza nikako da nadem neki u koji bi bio siguran da ce valjati. Cuboot one mi se cinio kao ok model, ali su i njega popljuvali. E, sad... ako moze neki prijedlog mobitela u rangu 160 USD-a(120€).
Znači da radi normalno kod nas,kad se pofotka ili snimi video da to liči na nekaj, blic koji bi mogao koristiti i kao lampu, veličina ekrana mi nije toliko bitna jer ne ciljam na neki veliki mobitel, ali opet od viška glava ne boli. Sa GPS-om isto ne bi htio imati problema. Mislio sam naručivati sa banggooda jer koliko vidim on je najpouzdaniji.
Eto, ako moze netko pomoć sa par prijedloga i olakšati odabir bio bi zahvalan.
U moru svih ovih kineza nikako da nadem neki u koji bi bio siguran da ce valjati. Cuboot one mi se cinio kao ok model, ali su i njega popljuvali. E, sad... ako moze neki prijedlog mobitela u rangu 160 USD-a(120€).
Znači da radi normalno kod nas,kad se pofotka ili snimi video da to liči na nekaj, blic koji bi mogao koristiti i kao lampu, veličina ekrana mi nije toliko bitna jer ne ciljam na neki veliki mobitel, ali opet od viška glava ne boli. Sa GPS-om isto ne bi htio imati problema. Mislio sam naručivati sa banggooda jer koliko vidim on je najpouzdaniji.
Svaki ovaj jeftinjiji model ima jako jako slabu LED lampicu, trebaš malo dublje posegnuti u džep ili odustati od tog zahtjeva.
Pogledaj si na banggodu zopo c2, lenovo A820e, ako ga ima ili neki drugi od lenova oni nemaj u problema sa mrežom i većina ih radi na 900/2100 frekvenciji za 3g/h mrežu.
Neću ti stavljati linkove jer ćeš ih lako naći na banggood.com, ili geekbuyng ili dx.com., a sad pogledaj si i tamo.
Mogu reći da se razlika vidi pri čitanju sitnog teksta, nisam nigdje drugdje primjetio.
slike i ostalo je ok, nema neke razlike. Navikneš se brzo.
Pogledaj si na banggodu zopo c2, lenovo A820e, ako ga ima ili neki drugi od lenova oni nemaj u problema sa mrežom i većina ih radi na 900/2100 frekvenciji za 3g/h mrežu.
Neću ti stavljati linkove jer ćeš ih lako naći na banggood.com, ili geekbuyng ili dx.com., a sad pogledaj si i tamo.
Lenovo izgleda dobro, samo sto nema bljeskalicu. Samo ne kuzim da li je a820 i a820e ista stvar? Zopo c2 mi je van cijenovnog ranga, ali stvarno je mrcina od moba i jako dobrog dizajna
@kija88
lenovo A820e ima flash i ne znam da li je qHd ili hd reza a mislim da 3g/h radi i na 900 i 2100 MHz. Ali sigurno ima flash blic.
ok. hvala na savjetu. jos samo jedna stvar prije nego narucim lenovo... posto na banggoodu ima samo a820, da li ta oznaka "e" na kraju cini neku razliku jer ne mogu naci mob sa tom oznakom.
ok. hvala na savjetu. jos samo jedna stvar prije nego narucim lenovo... posto na banggoodu ima samo a820, da li ta oznaka "e" na kraju cini neku razliku jer ne mogu naci mob sa tom oznakom.
da mora biti A820e, ako nije onda je bez flash-a. Pogledaj na dx.com ili pandawill ili geekbuyng ili antolife ili na njihovoj direktnoj stranici ali ti je skuplje. Ali samo gledaj specifikacije na stranicama za pojedine modele pa vidiš da li ima flash sa kamerom. Nije da moraš baš lenovo gledaj i druge modele, izaberi i stavi linkove ovdje da vidimo pa ćemo ti pomoći.
Nikako ne mogu nać a280 sa "e" oznakom. Što kažete na ovog http://www.banggood.com/Lenovo-A850-5_5-Inch-4G-ROM-Android4_2-MTK6582m-Smart-Phone-Black-p-89298.html malo mi je to preveliki ekran,ali me već boli glava od pretrazivanja svih tih kineza. Sa nekim kuponom bi me ispao tak u nekom cijenovnom rangu koji trazim.
Neznam zasto, ali bijela varijanta je skuplja za 4$
Naručujem sa banggood-a thl w100 white. Ima li nekakav kupon koji se može iskoristit, ako da hvala unaprijed. Može i na pp :)
jel to provjerena stranica i jel ima i za nju kakvih kupona za iskoristit?
I dalje me zanima vaše mišljenje o A850 modelu?
ja sam narucio neo 003 s minideala i poslali su ga odmah sljedeci dan, nakon 8 dana je krenuo prema hrvatskoj sa singposta. I brzo odgovaraju na support tako da za sada samo pozitivno iskustvo
za kupon probaj nazicat preko live supporta, inace nisam nista pronasao
jel to provjerena stranica i jel ima i za nju kakvih kupona za iskoristit?
I dalje me zanima vaše mišljenje o A850 modelu?
Stranica je sigurna i preporučuju je po našim forumima(šalju odma sutradan nakon naruđbe i daju tr.) a ja san tamo kupija A850 prije tjedan dana i krenija je danas iz singapura u cro.
Jedan tu s foruma je napisa recenziju prije par stranica
ja sam narucio neo 003 s minideala i poslali su ga odmah sljedeci dan, nakon 8 dana je krenuo prema hrvatskoj s singposta. I brzo odgovaraju na support tako da za sada samo pozitivno iskustvo
za kupon probaj nazicat preko live supporta, inace nisam nista pronasao
Koji 2GB ili 1GB?
Jesi pogledao na yoymart.com?
Koji 2GB ili 1GB?
Jesi pogledao na yoymart.com?
2gb model, na yoymartu ga nisu imali kad sam im poslao mail
neki mob do 75$?
Koji mob preporućujete ono da služi android ali da se kod nas može kupit ili šta kažete na s3 ili s4 kopije
hvala
Ako može netko reć nekakava iskustva u vezi ova dva mobitela i koji je bolji izbor za kupit ?
jel mi moze netko reci kakav je ovo mobitel, cini mi se da je cijena odlicna ,specifikacije su mu odlicne ali ja se ne razumim u to bas pa mozda ima neka kvaka ili nesto zasto je tako jeftin..
http://www.minideal.net/zopo-c2-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-16g-ota-otg-with-5-0-inch-fhd-screen.html
jel mi moze netko reci kakav je ovo mobitel, cini mi se da je cijena odlicna ,specifikacije su mu odlicne ali ja se ne razumim u to bas pa mozda ima neka kvaka ili nesto zasto je tako jeftin..
http://www.minideal.net/zopo-c2-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-16g-ota-otg-with-5-0-inch-fhd-screen.html
mobitel je odlićan za tu lovu i mislim da nećeš pogriješiti ako ga uzmeš. Drugo ako želiš rootan mobitel to ti je još pet dolara tako da i to oznaći prilikom kupnje. Root ti daje admin ovlasti na mobitelu da možeš raditi s njim kako želiš.
Ako može netko reć nekakava iskustva u vezi ova dva mobitela i koji je bolji izbor za kupit ?
http://www.banggood.com/IOcean-X7-Young-5_0-Inch-MTK6589-Android-4_2-Quad-Core-Android-Phone-p-74928.html
http://www.banggood.com/CUBOT-A6589-5_8-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77751.html
Ja bih uzeo iOcean X7-Young.