Fero, dobar je taj mob, ali ja gledam ove malo bolje mobove. Meni cijena ne igra ulogu toliko. Bitan mi je i gorilla glass. Zopo kosta 369 dolara... Svejedno hvala na prijedlogu.
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.386
- |
- čitano: 6.143.065
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A koji modeli se ocekuju? Mislis kao xiaomi mi3? I ja bih toga uzeo, ali tko zna kad ce biti dostupan.
Meizu MX3
Vivo X3T
JiaYu S1
No.1 N3
itd.
Kako to da toliko naručujete preko banggooda i pandawilla a ne preko ebay-a, ne bi li preko njega trebalo stići brže? Jel lupe pdv ili carinu preko ebaya?
Pa nece ti valjda 0.5" biti razlog da odbijes mobitel sa 2750mAh i gorilla staklencetom. Iako Pompek dolazi sa 2x 1750mAh baterijom ali cemu to ?
Xiaocai X9 sa 10$ kuponom oko 149$
di mogu kupon nabavit
i ne sviđa mi se previše jer mu je baterija slaba
Ima netko kupon za banggood? Na pm.
odluka pala između ova dva koji je bolji
3 | Cubot One |
---|---|
21 | Cubot GT99 |
odluka pala između ova dva koji je bolji
Išao googlat, i gle na šta naletim: klik.
Mobitel je zvijerski (gt99), najvjerovatnije ću sljedeći mjesec uzet meni i curi po jedan.
dobro jutro :)
imaš ovdje negdje posebnu temu za gt99 i ima mnogo o tom mobu
dobro jutro :)
imaš ovdje negdje posebnu temu za gt99 i ima mnogo o tom mobu
To ti je tako kad nemaš potrebu kupit novi mobitel, pa nisi tolko ni zainteresiran. Danas sam ostao bez svoje xperie tipo pa malo sam se zainteresirao za taj banggood i ponudu, i za ovu temu opcenito.
A na forumu je i autor recenzije tako da....
Cijena mobitela je doista pristupačna i prije mjesec dana ni ja nisam imao pojma o kinezima
Kako vrijeme prolazi, tako je sve manje modela dostupno. Rasprodano. Znači stižu novi, nadam se i jeftiniji.
Kako vrijeme prolazi, tako je sve manje modela dostupno. Rasprodano. Znači stižu novi, nadam se i jeftiniji.
Lako za cijenu. Ono što mene interesira je ekran između 5" i 5,7", izmjenjiva baterija od 3000-3500mAh, 16Gb ROM, 1 (još bolje 2) Gb RAM i ispravan GPS. Pa još da postignu da im leća kamere ne strši iz ostatka kućišta - i ja zadovoljan! Do tada - me no buy.
Ili ako mobiteli nisu kvalitetni nema ni potražnje za njima pa ih tvornice ni ne štancaju više. Druga stvar navodno je MediaTek u slatkim problemima jer ne stignu napraviti četverojezgrenih porocesora kolika je potražnja za njima. Tak da bi i zbog toga moglo biti sve manje mobova dok ne naprave dovoljno proceva.
EDIT:
A kroz par mjeseci bi se trebal pojaviti i osmojezgreni procesor (8x1.7GHz) iz MediaTeka, a i četverojezgreni (4x1.3MHz + Mali 400 grafika) s podrškom za LTE mreže
Ali za ono što gt99 nudi, teško da će se za manje novca naći nešto bolje do kraja ove godine.
Ja ću probat prvom prilikom piknut Jiayu G3S
Ali za ono što gt99 nudi, teško da će se za manje novca naći nešto bolje do kraja ove godine.
Nikad neznas s tim kinezima. Al moglo bi se naći još mobitela za oko 130-140$, pa će biti veći izbor za odabir
Narućeno na banggoodu i sad čekam pošiljku: Lenovo A820 i hvala Ag008 forumašu.
Narućeno na banggoodu i sad čekam pošiljku: Lenovo A820 i hvala Ag008 forumašu.
fero ima tema za a820 ,pa tam pitaj šta te zanima vezano
Molim vas da mi netko preporuči dobrog kineza (MTK6589) do 150 eura, a da 3G neometano radi na TELE2 mreži! Znači 3G mora biti na 900Mhz i 2100 Mhz.
Lenovo A820 od 130$ s kuponom ti radi na 3g mreži tele2
http://www.banggood.com/Lenovo-A820-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77445.html
Znam za njega. Al treba mi bljeskalica, kvragu :(. S rezolucijom bi se još i pomirio... Ima li još što?
Toliko dobrih kineza, al nikako ih nema da podržavaju 3G 900MHz. Barem ne do 150 eura.
ček ovo ne radi na tele2? 850mhz/2100mhz... baš baš mora biti 900mhz da bi šljakalo? :/
ne kuzim se pa pitam :D
Da, pod 3G: WCDMA treba pisati 900 jer na toj frekvenciji radi 3g tele2